Valutata 5 stelle su 5

Ging super snel, vooraf invullen. Tel netjes inpakken opsturen via qr-code. Ik heb hem donderdag verstuurd, vrijdag bevestiging dat hij ontvangen was en maandag stond het geld al op de rekening. Ik... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Echt geweldige service! Zo makkelijk met decive aanmelden en retour sturen en hun controle en verwerkings tijd echt super snel, had binnen 1 dag al me geld op me rekening, de uitbetaling was zelfs sn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snel met reageren. Ik vond eerst het teleurstellend dat er (waar je altijd voor vreest), dat er toch weer een afslag komt op de prijs. Dat was zo, naast een onduidelijke eerst communicatie. Echter vo... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Er wordt in 1e instantie meer geboden, dan komt er OPEENS schade tevoorschijn: ZWAAR beschadigd scherm, ZWAAR beschadigde behuizing..... In beide gevallen pure onzin! M.a.w. dit moet niemand meer do... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Grossista di elettrodomestici e apparecchiature elettriche

Scritti dall'azienda

Snel, simpel en slim - Verdien geld met je oude apparaten via Trade in. Trade in is hét platform voor zowel consumenten als ondernemers om hun oude apparaten te verkopen. In enkele minuten verkocht en altijd een eerlijke prijs voor je device.

4,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 82% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

4,3

Tutte le recensioni

313 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Makkelijk verkoopproces en uitbetaling

Makkelijk verkoopproces, eerlijke bod en snelle uitbetaling!

Risposta di Trade in

Fijn om te horen dat het verkoopproces makkelijk verliep, Iris! ✨

Mooi dat je tevreden bent over het eerlijke bod en de snelle uitbetaling. Daar doen we het voor 😊

Valutata 5 stelle su 5

Eerlijk en betrouwbaar bedrijf.

Mijn ingeleverde iPhone bleek toch niet zo goed te zijn dan ik had opgegeven. Waterschade had de techniek van binnen aangetast. Ik was hier in eerste instantie niet van overtuigt en ging niet akkoord. Trade In heeft mij met foto van het binnenwerk overtuigt dat ze gelijk hadden. Men communiceert zeer goed. Ze hebben me zelfs opgebeld om alles ook mondeling toe te lichten. Uit coulance kreeg ik toch nog 10 euro. Het ging niet om het geld maar om de service van Trade In! Ik beveel dit bedrijf aan ook al was ik teleurgesteld in het resultaat,

Dank voor het delen van je ervaring en de 5 sterren, Gerlof! 🙌

Fijn dat we elkaar telefonisch hebben kunnen spreken en alles ook mondeling hebben kunnen toelichten. We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer er tijdens de controle verborgen schade, zoals waterschade, wordt geconstateerd die invloed heeft op de waarde van het toestel.

Goed om te horen dat de uitleg en foto’s uiteindelijk duidelijkheid hebben gegeven en dat je onze communicatie en service zo positief hebt ervaren. Mooi dat we het ondanks de teleurstelling toch op een prettige manier hebben kunnen oplossen 😊

Valutata 4 stelle su 5

De mogelijkheid om je smartphone op…

De mogelijkheid om je smartphone op deze manier te verkopen is heel prettig. Geen gedoe met onzinbiedingen via een verkoopsite dan wel mensen aan de deur. Wat ik jammer vind, is dat er na inspectie lichte lakschade zou zijn die ik zelf niet heb gezien waardoor de waarde is gedaald. Een tip zou zijn om daar een foto van mee te sturen om het nog transparanter te maken.

Dank voor het delen van je ervaring, Suzan! 🙂

Fijn om te horen dat je het verkoopproces als prettig hebt ervaren en dat het je veel gedoe heeft bespaard ten opzichte van verkoop via andere platformen.

We begrijpen dat het jammer is wanneer er tijdens de inspectie lichte lakschade wordt geconstateerd die je zelf niet had opgemerkt. Je tip over het meesturen van foto’s ter verduidelijking begrijpen we dan ook goed. We hadden deze graag met je gedeeld vóór het accepteren van het bod, zodat dit nog transparanter was geweest. Bedankt voor deze feedback, we nemen dit zeker mee om ons proces verder te verbeteren 😊

Afspraak nagekomen

Afspraak nagekomen

18 maggio 2026

Dank voor je beoordeling, Joop! 🙂

Fijn om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat de uitbetaling snel op je rekening stond. Tijdens ons telefonisch contact gaf je ook aan dat alles perfect verliep en dat waarderen we enorm.

We vinden het natuurlijk jammer dat we geen 5 sterren hebben mogen ontvangen, maar zijn blij dat je tevreden bent over onze service 😊

Prima eindresultaat

Goede deal ontvangen en het geld stond razendsnel op de rekening. Alleen in de communicatie ging het niet helemaal soepel en traag. Jammer dat men in haar reactie vergeet dat mijn device weken op 'niet ontvangen' heeft gestaan en er nergens op werd gereageerd, pas na de nodige druk kwam er vooruitgang. Beetje jammer om een andere oorzaak te verzinnen. Hopelijk een incident.

18 maggio 2026

Dank voor het delen van je ervaring, Sander! 🙂

Fijn om te horen dat je tevreden bent met de deal en dat de uitbetaling razendsnel op je rekening stond. We begrijpen dat de communicatie in dit geval minder soepel aanvoelde.

We hebben je bericht op donderdag ontvangen, maar doordat wij op donderdag, vrijdag en in het weekend gesloten zijn, konden we hier pas maandag op reageren. Zodra we weer beschikbaar waren, hebben we het probleem direct opgepakt en je order dezelfde ochtend nog afgerond. Inmiddels heb je het bedrag ook ontvangen.

Jammer dat het weekend ertussen zat waardoor we dit niet eerder voor je konden oplossen, maar fijn dat het uiteindelijk snel is afgehandeld 🙂

Valutata 5 stelle su 5

Snelle behandeling en binnen twee dagen…

Snelle behandeling en binnen twee dagen het bedrag op mijn rekening. Top service 👍🏼

13 maggio 2026

Risposta di Trade in

Geweldig om te horen dat alles zo snel is verlopen, F.! 🚀

Fijn dat de afhandeling vlot ging en het bedrag al binnen twee dagen op je rekening stond. Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen 👍🏼

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke opgave en snelle verwerking

Duidelijke opgave en snelle verwerking. Na ontvangst van opgestuurd goed de zending verwerkt in 1 dag.

12 maggio 2026

Risposta di Trade in

Fijn om te horen dat alles duidelijk en snel is verlopen, Quintin! ⚡

Mooi dat je zending al binnen één dag na ontvangst is verwerkt en alles naar wens is gegaan.

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling, das prettig dan weet je waar je aan toe bent.

8 maggio 2026

Risposta di Trade in

Fijn om te horen dat de afhandeling vlot en duidelijk is verlopen, Sylvia! 😊

Mooi dat je precies wist waar je aan toe was, daar streven we naar.

Top aanrader

Super snel en mooi bedrag voor mijn iphone gekregen, site is ook heel duidelijk en je weet meteen waar je aan toe bent.

Via jullie collega ben ik bij Fixje terecht gekomen en zou het zo weer doen.

8 maggio 2026

Risposta di Trade in

Geweldig om te horen dat alles zo snel en duidelijk is verlopen, Tim! 🚀

Fijn dat je tevreden bent met het bedrag voor je iPhone en dat de website helder was in het proces. Mooi ook dat je via onze collega’s bij Fixje terecht bent gekomen en dat je het zo weer zou doen 😊

Valutata 5 stelle su 5

👍 bedrijf, zij doen wat ze beloven. Ik heb hun gevonden in de App van “Apple Tips”

Wat een fantastisch bedrijf is dit zeg. Ik kreeg exact hetzelfde als het gebodene, dit was voor de Apple Airpords Max voorzien van USB-C aansluiting. Ik heb wel dit set incl de originele verpakking, beschrijving en USB-C kabel toegestuurd. En tevens was het set in nieuwstaat.
Ook is het allemaal heel snel gegaan, het set verstuurd op 5 mei 2026 en op 7 mei stond het bedrag al op mijn rekening.

Alle lof voor dit bedrijf.

7 maggio 2026

Wat een mooie review om te lezen, Ruud! 🙌

Fijn om te horen dat alles precies volgens verwachting is verlopen en dat je het volledige aangeboden bedrag hebt ontvangen voor je Apple AirPods Max. 🙂

Geweldig ook dat het hele proces van opsturen tot uitbetaling zo snel is verlopen. Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen!

Perfect ervaaring..the best…

Perfect ervaaring..the best servisec..fastes
Pay out..

6 maggio 2026

Thank you for your kind words and the 5 stars, Nadra! ⭐

Great to hear that you had such a perfect experience and were happy with the fast payout and service. We truly appreciate your support! 😊

Kind regards,

Valutata 1 stelle su 5

Dit bedrijf liegt en bedrieg

Dit bedrijf liegt en bedrieg, mijn iPhone 12 heb ik nagenoeg onbeschadigd in gestuurd en nu beweren ze dat het zware lakschade heeft. Ik ben 72 jaar ik heb hem 5 jaar in een bescherm hoesje en pander glas gehad dus was hij echt als nieuw. Dus mensen zoek een eerlijk bedrijf voor je inruil telefoon en zeker niet naar dit Duitse oplicht bedrijf. afz Jan de Ruijter

5 maggio 2026

Risposta di Trade in

Dank voor het delen van je ervaring, Jan.

Wat vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. We begrijpen dat het verschil in beoordeling veel frustratie kan veroorzaken, zeker wanneer je zelf altijd zorgvuldig met het toestel bent omgegaan.

De prijs op onze website is altijd een indicatie. Bij ontvangst wordt ieder toestel zorgvuldig gecontroleerd op onder andere gebruikssporen en technische staat. Wanneer de gradatie afwijkt van de aanmelding, koppelen we dit altijd terug met een toelichting. Je hebt vervolgens de keuze om het aangepaste bod te accepteren of het toestel kosteloos retour te ontvangen.

We herkennen ons niet in de beschuldigingen van “liegen”, “bedrieg” of “oplichting”. Daarnaast vinden we het jammer dat je ondanks je onvrede het bod hebt geaccepteerd. Juist daarom hebben we meerdere pogingen gedaan om zowel telefonisch als per e-mail contact met je op te nemen om dit verder te bespreken en samen naar een passende oplossing te kijken. Helaas hebben we hier nog geen reactie op ontvangen.

We gaan alsnog proberen contact met je op te nemen, omdat we dit graag netjes met je willen oplossen en eventuele onduidelijkheden willen wegnemen.

Wauw, dit is perfect!

Wauw, dit werkt perfect. Je geeft informatie over je toestel, je krijgt een eerste voorstel en ga je daarmee akkoord,dan krijg je een streepjescode waarmee je naar een PostNL gaat. Je pakt je toestel goed in, levert het in bij PostNL en zodra het is aangekomen, krijg je bericht. Het toestel wordt goed onderzocht en je krijgt een definitief voorstel, afhankelijk van de daadwerkelijke staat van je toestel. Zij kunnen dat immers beter beoordelen. Ga je akkoord met het voorstel, dan staat het genoemde bedrag ook binnen een minuut op je rekening. Kortom: kan niet beter!

5 maggio 2026

Wauw, wat een mooie review, Jeroen! 🙌

Fijn om te horen dat het hele proces van aanmelden tot uitbetaling zo duidelijk, snel en soepel is verlopen. Goed dat je ook benoemt dat de definitieve beoordeling afhankelijk is van de daadwerkelijke staat van het toestel, dat waarderen we enorm.

Geweldig om te lezen dat het bedrag direct op je rekening stond en dat je ervaring voor jou niet beter had gekund 😊

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf. Ik had me item aangemeld, krijg een vezendlabel op de mail. Verstuurd. Na ontvangst is het item gecontroleerd. Krijg na controle gelijk een mail met de waarde. Na het geven van akkoord. Gelijk weer een mail met het geld staat op de rekening. Al met al..... ze doen wat ze je beloven. Superrrrrrrr service.

4 maggio 2026

Wat een mooie review om te lezen, P! 🙌

Fijn dat het hele proces van aanmelden tot uitbetaling zo duidelijk en snel is verlopen. Goed om te horen dat alles precies volgens verwachting ging en dat je zo tevreden bent over de service!

Jammer

Na een negatief review werd ik gebeld door een medewerker, allebei ons verhaal gedaan en netjes opgelost. Blijft wel raar vinden dat na een negatief review opeens wel opgelost kan worden. Daarom ga ik van 1 ster naar 2 sterren.
Nu alles opgelost wordt ik lastig gevallen door een medewerker, die vond dat de verkoop niet helmaal cocrect was verlopen. Dit is nu echt mosterd na de maaltijd! Heb ze geblokkeerd en door deze persoon gaat mijn ster ervaring terug naar 1

2 maggio 2026

Risposta di Trade in

Dank voor het aanpassen van je review en het delen van je ervaring, Robert.

Fijn dat we elkaar telefonisch hebben kunnen spreken en alsnog samen naar een oplossing hebben kunnen kijken. Het oorspronkelijke meningsverschil ging over de beoordeling van de iPhone. Naar aanleiding daarvan hebben we het bod verhoogd na het afwijzen van het eerste voorstel. Omdat we uiteindelijk nog steeds niet tot overeenstemming kwamen, is het toestel retour gestuurd.

Doordat de iPhone inmiddels al verkocht was, konden we hier later niet meer op terugkomen. Daarom hebben we samen gekeken naar een andere oplossing rondom de verkoop van je MacBook, waarbij we ons volledig aan de gemaakte afspraken hebben gehouden.

We vinden het jammer om te lezen dat het voor jou voelt alsof het pas na een negatieve review opgelost kon worden. Vanuit onze kant proberen we altijd mee te denken wanneer een klant ontevreden is en zoeken we graag samen naar een passende oplossing. Juist daarom hebben we ook uitgebreid contact met je opgenomen.

Daarnaast vinden we het jammer dat we dit uiteindelijk niet volledig positief hebben kunnen afsluiten. Tijdens ons contact hadden we samen afgesproken dat, wanneer we tot een passende oplossing zouden komen en wij ons aan de gemaakte afspraken hielden, dit ook terug te zien zou zijn in de uiteindelijke beoordeling in de review. Wij hebben ons aan deze afspraken gehouden en hadden daarom gehoopt het traject gezamenlijk op een positievere manier af te ronden.

Desondanks waarderen we het dat je de moeite hebt genomen om je review aan te passen 🙂

Super Bedrijf

Super Bedrijf,snel en correct en snelle betaling.
Fantastisch

30 aprile 2026

Risposta di Trade in

Geweldig om te horen dat alles snel en correct is verlopen, Jack! 🚀

Fijn dat je zo tevreden bent over de service en de snelle betaling. Bedankt voor je mooie woorden!

Ze zeggen wat ze doen

Ze zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen. Het is precies gegaan zoals is toegezegd. Alles vlot geregeld en uitbetaald.

28 aprile 2026

Risposta di Trade in

Mooi om te horen dat alles precies volgens afspraak is verlopen, Popko! 👍

Fijn dat het hele proces vlot is gegaan en de uitbetaling naar wens was. Daar doen we het voor!

Verkoop

Ik verkoop mijn device altijd aan Tradein. Enige bedrijf dat een realistisch bod doet. Daarnaast ben ik zeer tevreden over de service. Bedankt!

28 aprile 2026

Risposta di Trade in

Geweldig om te horen dat je steeds weer voor ons kiest, Lo! 🙌

Fijn dat je onze biedingen als realistisch ervaart en tevreden bent over de service. Bedankt voor je vertrouwen!

Alles ok gegaan.

27 aprile 2026

Risposta di Trade in

Fijn om te horen dat alles goed is verlopen! 👍

Mooi dat alles naar wens is gegaan.

Valutata 5 stelle su 5

Correcte opvolging en informatie met…

Correcte opvolging en informatie met prima prijs/kwaliteitsverhouding.

24 aprile 2026

Risposta di Trade in

Fijn om te horen dat de opvolging en informatie duidelijk waren, Koen! 👍

Mooi dat je tevreden bent met de prijs-kwaliteitverhouding.

Team Trade in

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più