Har netop afsluttet et flerårigt medlemskab af TradeDesk , da jeg har overladt forvaltningen af min portefølje til andre (brugte for megen tid!). I mine beslutninger om valg af papirer, køb og salg... Leggi di più
Tradedesk giver en meget personlig støtte til handle med aktier. Der er flere forskellige forstålige programmer , som henvender sig til en bred skare af investorer. Og så er der faktiskk en peson ba... Leggi di più
Kan kun anbefale TradeDesk, hvis man selv vil handle med aktier. Man får et lynhurtig overblik over hvilke aktier der er værd at investere i aktuelt. Desuden findes der flere videoer som forklarer om... Leggi di più
Jeg får hurtigt et nyttigt svar på henvendelse! Jeg kan mærke, det er et lille effektivt rådgivningsfirma omkring aktie handel! Jeg føler mig set og hørt som person: Det er ikke "automatiske maskins... Leggi di più
Vi hjælper ambitiøse investorer i aktiemarkedet til et bedre afkast. Vi tilbyder dig et bedre overblik, en klar handelsstrategi og porteføljeovervågning af dine aktier. Slut med at misse store vindere, holde fast i tabende aktier og bruge timer på at holde øje med markedet - TradeDesk gør det nemt og simpelt med teknisk analyser og holder dig dagligt opdateret pr. email. Kom i gang på vores hjemmeside i dag og bliv en bedre investor nu.
Stationsgade 1, 8240, Aarhus, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Min kone oprettet sig for et par måneder siden for at få inspiration fra dig og dine analyser, og vi synes ikke servicen performer godt nok i forhold til Sparindex OMX C25 KL som er steget 21,95% ATD, problemet er at rockwool International og DSV har taget vores afkast så vi er -9%. Vi vil gerne have flere aktier, så vi kan sprede investeringen. Vi har ikke fået solgt DSV, H. Lundbeck, Carlsberg og SAS AB endnu som du anbefalet i november.

Risposta di TradeDesk
Har hjulpet mig meget i at spotte vendinger. Vil gerne anbefale til andre investorer.

Risposta di TradeDesk
Ja det har ikke alt sammen været godt.

Meget overskuelig analyse.
Det er nemt, at finde rundt i analyseprogrammet.
Kundeservicen er helt i top.

Risposta di TradeDesk
Godt værktøj til at spotte interessante aktier som investerings mulighed.
Det er stadig nyt for mig og jeg vil finde ud af hvordan jeg bruger det bedst muligt. Jeg har oplevet, at jeg får købt for sent og derved ikke får "gevinsten" inden salg igen. Jeg vil gøre mig nogle flere erfaringer, så jeg får et bedre udbytte af systemet.
Mvh. Carsten

Risposta di TradeDesk
Det er på mange måder et udmærket system, men hvis man vil reagere på et købs-/salgsignal, kræver det så megen yderligere analyse, at til mit brug ikke er til nogen særlig hjælp d.v.s. for tidskrævende

Risposta di TradeDesk
Kunne godt se at systemet kunne sende en meddelse, når der sker noget ekstra, i forbindelse med et regnskab, der er positiv eller negativ og derfor får et hurtigt udsving, man ikke når at handle på, da man ikke sider og kan følge med hele tiden.
Men er ny, skal stadig lige finde ud af de forskellige udtagelser.
Men ellers kun ros fra den nye dealer.

Risposta di TradeDesk
Stærke statistikker på nem og overskuelig måde .

Virker overraskende godt.
Nemt overblik - super support.

Risposta di TradeDesk
Det giver ro i sindet og en god sikkerhed, når jeg daglig følger TradeDesk. Hvor er der mange rigtige på "den hemmelige liste". Meget værdifulde forslag.
Mvh.
Arne Balsby

Risposta di TradeDesk
TradeDesk passer godt med min måde at tænke aktier på. Pga markedsforholdene som følge af corona, har jeg ikke den fornødne ro til at bruge det til noget fornuftigt, så derfor skal det have en pause.

Risposta di TradeDesk
Gode informationer dagligt, virker rigtigt godt.
Gode trends omkring hvor markedet er på vej hen.

Risposta di TradeDesk
Det er en god og overskuelig måde det er sat op på.
Det kræver dog at man tit er "online" og holder øje med markederne, for at handle når der er en god mulighed.