TP Kloak leverede en rigtig god oplevelse hvor man kunne mærke at den mand de havde sendt ud, virkelig satte sig for at løse opgaven og samtidig være informativ. Det er ikke sidste gang de kommer f... Leggi di più

TP Kloakservice opkrævede 5.175 kr. for 12 minutters simpel spuling af rør på en almindelig hverdag. Vi kontaktede dem fredag d. 2. januar kl. 15 og blev ikke oplyst om vagtpriser ved bestilling... Leggi di più

Flot arbejde ! Kendte ikke firmaet og Thomas i forvejen og var spændt på om løfterne blev indfriet. Jeg kan sagtens anbefale firmaet, hvis der skal graves ud til en ny trampolin, gravet kabel og i... Leggi di più

1. Servizio di pulizia grondaie
  2. Appaltatore
  3. Servizio per fosse biologiche

TP Kloakservice udfører alt indenfor Slamsugning og Kloakservice. Vi dækker hele Sjælland og rykker hurtigt ud når du har problemer med kloak eller afløb. Vi udfører bl.a. Slamsugning, Kloakservice, Tv-inspektion samt tømning af fedtudskillere, septiktanke og samletanke mm. Ring til os idag og få et godt tilbud.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Indlevelse og levering

Det er ikke sidste gang de kommer forbi vores adresse

24 marzo 2026

Rør blokeret ved faskine

For noget tid siden fik vi hjælp med et rør som var blokeret til faskinen. Thomas kom i godt humør og løste problemet ret hurtigt, skønt. Professionel og god service. Anbefales herfra.

11 febbraio 2026

ADVARSEL – meget høj pris og manglende gennemsigtighed

Vi kontaktede dem fredag d. 2. januar kl. 15 og blev ikke oplyst om vagtpriser ved bestilling – først ved afregning. Der blev desuden faktureret for ekstra tid med henvisning til kørsel, hvilket senere viste sig ikke at være korrekt.

Da vi efterfølgende forsøgte at få en dialog om prisen, blev vi afvist uden løsningsvilje og samtidig gjort opmærksom på, at en negativ anmeldelse kunne føre til påstande om injurier.
Vores oplevelse var præget af manglende gennemsigtighed, en ekstrem og uforholdsmæssig pris samt uprofessionel kundehåndtering.

Jeg kan på det kraftigste fraråde at bruge denne virksomhed og anbefaler at vælge et andet firma.

2 gennaio 2026

Dårlig dårlig oplevelse!

Dårlig oplevelse! Ringede med et problem. De kommer ud dagen efter, spuler i 6 min og kører igen. 2250kr. Problem et er dog ikke løst. Da jeg ringer retur siger de, vi havde bestilt spuling hvilket ikke passede, vi havde forklaret problemet og bestilt nogen til at kigge problemet efter og løse det.
Ring kun til TP hvis du selv er kloak ekspert og ved præcis hvilken ydelse du har brug for ellers bliver du snydt.

23 febbraio 2026
Logo di TP Kloakservice

Risposta di TP Kloakservice

Hej Sarah.

Du ringede og bestilte en spuling da I havde problemer med at få vandet væk fra jeres sandfangsbrønd, vi kommer derud og konstatere at det er en fedtbrønd som I har renset op - vi spuler mellem sandfangsbrønden og jeres rensebrønd og tester med vand hvilket løber fint igennem, så der er fuld gennemgang i derude og det trækker som det skal.

Vi har leveret den ydelse i har bestilt og sørget for vandet trækker, samt givet jer tips til hvordan i kan vedligeholde det fremover hvilket din mand også var meget glad for.

Jeg havde TP ude for at spule og rense…

Jeg havde TP ude for at spule og rense vores afløb i køkkenet.

Da vi havde et lidt kompliceret system gik det hurtigt med at den stoppede til igen…

Jeg ringede og nævnte det og dagen 2 dage efter kom han forbi igen, kørte kamera med ned og det hele uden beregning! Vil klart anbefale til andre!

20 ottobre 2025

Professional and quick service!

Came home to a toilet that was burping sewage water after i had tried everything. Was desperate on a Saturday and i called Thomas who answered and was very kind and super comfortable to talk to. He arrived within 20mins and was very professional. Had the drain unblocked and the job done within 20 minutes and gave me a full report. Very professional.. ofcourse its pricey but a job well done. Can highly recommend 👌

24 gennaio 2026