Super serviceminded
Super serviceminded, selv på en lørdag :-) Fandt, og løste, problemet lynhurtigt til stor glæde for undertegnede, kan stærkt anbefales herfa ;-)
Professionel kloakservice med 24/7 Døgnvagt over 20 års erfaring vi sætter en ære i at levere et ordentligt stykke arbejde til konkurrencedygtige priser vi har igennem mange år serviceret mange glade og tilfredse kunder både private erhverv foreninger institutioner og kommuner så har du brug for hjælp til tv-inspektion stoppet afløb toilet gulvafløb køkkenvask tilstoppet kloak eller brønde så er det os du skal vælge hvis du vil være i trygge hænder vi kører ikke fra opgaven før du som kunde er 100% tilfreds
Lergravsvej 42, Ørslev, 4100, Ringsted, Danimarca
Hurtig reaktion. Venlig og imødekommende. Professionel i sin tilgang til opgaven og problemet. Behagelig og tryg oplevelse.
Jeg kan varmt anbefale HP Kloakservice! Fra start til slut var oplevelsen helt i top. Kommunikationen var klar og professionel, og opgaven blev udført hurtigt og effektivt. Han var punktlig, imødekommende og meget dygtig til hans arbejde. Problemet blev løst til perfektion, og det hele blev efterladt pænt og ryddeligt. Det er sjældent, man møder så høj standard inden for denne branche. Stor ros herfra – jeg vil uden tvivl bruge dem igen i fremtiden!

Risposta di HP Kloakservice ApS
Rigtig professionel, venlig og effektiv service i forbindelse med jeg skulle have ordnet en stoppet kloak. Kan kun anbefale at bruge HP Kloakservice, og vil klart bruge dem igen ved behov!
Ringer kl. 8 meget hjælpsom kommer kl. 10 ca. Afhjælper vores problem med kloakken.
Vores bedste anbefalinger

Risposta di HP Kloakservice ApS
Vi har lige haft firmaet ude og rense et stoppet køkkenafløb. HP Kloakservice var nemme at komme i kontakt med og hurtige til at rykke ud. De ringede, da de var blevet forsinkede, og jeg modtog en SMS 30 minutter før ankomst. Afløbet virker fint nu, og det blev ved den oplyste pris i telefonen (som var rimelig).

Hurtig og effektiv!
Havde problemer med kloaken og fik hurtig og effektiv hjælp! Selv midt på dagen en lørdag kom han med smil på læben og var hjælpsom.

Risposta di HP Kloakservice ApS
Vi havde et stoppet køkkenafløb og toilet der var stoppet. Henrik kom hurtigt forbi og løste det. Godt professionelt arbejde. Vores bedste anbefalinger herfra.

Risposta di HP Kloakservice ApS
Hurtig og professionel arbejde. Henrik svarede hurtigt på vores henvendelse omkring tilstoppet afløb på badeværelset og i køkkenet og kom hurtigt efterfølgende. Henrik er venlig og svarede gerne på de spørgsmål der end måtte være. Kan klart anbefale HP kloakservice, der er man i trygge hænder.

Risposta di HP Kloakservice ApS
Vi ha de beaøg af hp kloakservice og de var megs professionelle, Henrik som var ude ved os, fortalte om hele forløbet, også undervejs som var megs fedt, så man vidste hvad der forgik. Plus han ryddet op efter sig selv og rent, hvilket er en kæmpe bonus :)
Kan kun sige 5 stjerner her fra og vi er super tilfredse med resultatet, og kan klart anbefales

Risposta di HP Kloakservice ApS
Henrik er løsningsorienteret, effektiv og informativ. Jeg kunne finde alle nødvendige informationer på hpkloakservice.dk, så der var ingen overraskelser i forhold til service og pris.
Mine bedste anbefalinger til Henrik, som bliver kontaktet, hvis vi får udfordring med vores kloak en anden gang.

Risposta di HP Kloakservice ApS
Vi havde en stoppet faldstamme fra 1 sal HP kloakservice kom med det samme & løste problemet og efterlod vores badeværelse pænt & rent kan varmt anbefales meget behagelig og professionel medarbejder