totaalBED - Amersfoort Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Nijverheidsweg-Noord 21, 3812 PK Amersfoort, Utrecht, NL

Valutata 5 stelle su 5

We zijn in de wjnkel geholpen door een enthousiaste mevrouw. De latere emails waren voorzien van bruikbare informatie. Ze waren keurig op tijd met de bezorging. En in mum van tijd was het bed in elkaa... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Na 2 jaar toch tot de conclusie gekomen dat het matras bij ons bed te hard was dan goed was voor ons lichaam. Dat werd gelijk serieus genomen en er werd meegedacht. Yvonne creëert zo een prettig winke... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vanaf het eerste moment in de winkel (Amersfoort) goed geholpen, aangegeven dat ik midden in een verbouwing zat en dat ik dit zelf ook goed kon in planning wanneer het bed bezorgd kon worden. Binnen n... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Heel fijn geholpen door Yvonne bij Totaalbed in Amersfoort. Ze is erg kundig in haar vak. Fijne ervaring. Precies op de afgesproken tijd heeft de levering plaats gevonden. Barry en Michel (bezor... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di materassi

Informazioni su totaalBED - Amersfoort

Scritti dall'azienda

Moderne collectie

Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!

Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.

Bekijk onze winkels

Betaalbare kwaliteit

Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.

Familiebedrijf

Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.

De zekerheden van totaalBED

Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.

• Gratis bezorging en montage
  • 90 nachten proefslapen
  • Europese productie
  • Snel in huis
  • Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Boxsprings Bedden
Matrassen
Topmatrassen Beddengoed Lattenbodems Kledingkasten Accessoires

90 nachten proefslapen

Omruilgarantie

Omdat we graag zeker willen weten dat je echt lekker slaapt, mag je je nieuwe matras 90 nachten uitproberen.

• Nijverheidsweg-Noord 21, 3812 PK, Amersfoort, Utrecht, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1622 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

De verkoop en het advies in de winkel…

De verkoop en het advies in de winkel was al zeer prettig. Een paar jaar eerder hadden wij hier ook al een bed gekocht voor onze dochter. En nu voor onszelf. Goed en eerlijk advies. Duidelijk over de levering en betaling. Ook de mailberichten richting levering mooi op tijd en zeer duidelijk.

16 febbraio 2026

Beste meneer/mevrouw Koelewijn,

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Wat fijn dat u opnieuw voor ons heeft gekozen en dat u tevreden bent over het advies en de communicatie rondom levering en betaling.

Valutata 5 stelle su 5

We zijn erg tevreden over de hulp die…

We zijn erg tevreden over de hulp die we in de winkel ontvingen en we zijn erg gelukkig met ons nieuwe bed. Niets aan te merken op de service en het advies. Helemaal top.

12 febbraio 2026

Beste meneer/mevrouw Oosterhoff,

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de hulp in de winkel en dat je blij bent met je nieuwe bed. Mooi om te horen dat zowel de service als het advies helemaal naar wens zijn geweest.

Valutata 5 stelle su 5

Prima en zeer klantvriendelijk bedrijf

Goede tips bij het kopen van een bed, bij gebleken fout zeer snel en voortvarend nieuwe matras gekregen.

14 febbraio 2026

Risposta di totaalBED - Amersfoort

Bedankt voor jouw feedback Corrie! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service!
Wij wensen je heel veel slaapplezier toe op het nieuwe matras!
Sharissa
Klantenservice TotaalBED

Valutata 3 stelle su 5

Dit is ons tweede matras bij Totaalbed

Dit is ons tweede matras bij Totaalbed. Duidelijk verhaal en hele vlotte afhandeling en vriendelijke bezorging.

Beste George,

Wat fijn om te zien dat je zo tevreden bent en daarom voor de tweede keer je matras bij ons hebt aangeschaft!

Goed geholpen door Yvonne

Goed geholpen door Yvonne, veel kennis en kan al je vragen beantwoorden om een goede keuze te maken! Fijne winkel

14 febbraio 2026

Beste Martijn

Hartelijk dank voor je review en beoordeling.

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent.

Prima matras!

Prima geholpen, heerlijk en betaalbaar matras en levering volgens afspraak.

Beste Cecile,

Prima matras

Prima matras. Goed bezorgd

Beste Tim,

Valutata 5 stelle su 5

Hele aardige en meedenkende…

Hele aardige en meedenkende verkoopster. Echt nog hart voor de zaak.

31 gennaio 2026

Beste S. Tamminga,

Valutata 5 stelle su 5

In de winkel uitzonderlijk goed…

In de winkel uitzonderlijk goed geholpen, complimenten!

22 gennaio 2026

Beste Barry,

We zijn blij te zien dat je een goede ervaring bij ons hebt gehad!
Hartelijk dank voor je postieve review en beoordeling.

Valutata 5 stelle su 5

In de winkel werden we goed geholpen…

In de winkel werden we goed geholpen door Sonja. De keuze was snel gemaakt. De bezorgers waren vriendelijk. Ik had alleen niet goed opgelet, want de bezorgers kwamen ook echt alleen bezorgen. We moesten de montage zelf doen. Een klusje wat je met de keuze van ons bed niet alleen kan doen.

17 gennaio 2026

Beste Danielle,

Wat fijn om te zien dat je goed bent geholpen bij totaalBED Amersfoort.

Hopelijk is alles alsnog gelukt met de montage. Mocht dit niet zo zijn, dan verneem ik het graag.

Valutata 4 stelle su 5

De dame in de winkel was uiterst…

De dame in de winkel was uiterst vriendelijk en behulpzaam, de mannen die het bed kwamen plaatsen snel en vakkundig. Over de levertijd en de communicatie daarover zijn we iets minder tevreden. Klein minpuntje de topper verplaats te veel naast het bed.

Beste heer/mevrouw Blankespoor,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de vriendelijkheid in de winkel en de plaatsing van het bed. We vinden het spijtig dat de communicatie over de levertijd minder goed is verlopen en dat de topper verschuift. Bedankt voor je feedback!

Prima bed

Prima bed, keurig op tijd geleverd, correct gemonteerd en de heren hebben álle verpakkingsmaterialen netjes opgeruimd

10 gennaio 2026

Beste Bert Houweling,

Wat fijn om te zien dat alles goed is verlopen en dat je een prima bed van ons ervaart!

Overwegend positief

Wij zijn overwegend positief. Het verkoopgesprek in de zaak verliep vlot en vriendelijk, we hebben met ondersteuning van de verkoopster een nieuw bed uit kunnen kiezen dat voldoet aan al onze wensen.
Levering vonden we aan de lange kant, ruim 13 weken. De monteurs kwamen zonder aankondiging, dat was een verrassing. Het bed stond snel boven maar helaas met veel beschadigingen aan wanden, plafond en vloer. Na contact met de klantenservice krijgen we een coulance (nog te ontvangen). Het bed is fijn en we zijn tevreden over het product.

30 dicembre 2025

Beste Charissa,

Wat fijn om te zien dat bijna alles naar wens is verlopen, behalve dat de aflevering niet helemaal zo was zo gelopen zoals verwacht.

Wel erg fijn om te zien dat je bed lekker slapt en dat je tevreden bent over het product!

Deskundig en prettig geholpen

Deskundige hulp in de winkel, mooi bed, prettige bezorging en montage.

Beste heer Bouwmeester,

Hartelijk dank voor deze mooie review en fijne complimenten!

Geweldig!

Ontzettend mooi bed + nachtkastjes uitgezocht en door de juiste kennis van Alicja de juiste matrassen, topper en kussens uitgekozen voor het beste comfort. Mega goed geholpen.

11 gennaio 2026

Beste mevrouw,

Wat fijn dat de bedden en matrassen bevallen en dat we je zo goed hebben kunnen helpen bij het maken van de juiste keuzes. Dank voor je feedback!

Fijne winkel in Amersfoort

Yvonne stelt duidelijke vragen, geeft duidelijke uitleg en alles met een glimlach (wat zeker niet in andere beddenzaken in Amersfoort is) en een lekkere kop koffie. Bovendien een leuke aanbieding dus wat wil je nog meer. Goede aflevering ook, respect voor de bezorgers/monteurs. Aardige mannen die goed het tempo erin hadden. Gewoon een bedrijf om aan te bevelen.

Beste Jeroen,

Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt gehad! We zijn blij te horen dat je de duidelijke uitleg, de vriendelijkheid en de service zo waardeerde. Natuurlijk waren wij je graag van dienst!

Valutata 5 stelle su 5

Van winkel tot levering prima

In de winkel goed geholpen, alles uitgelegd en ze nemen de tijd voor je. De levering van het bed was ook prima, nette mensen. Ook weer goede uitleg en alles opgeruimd.

26 dicembre 2025

Beste Dirk Huigsloot,

Wat super fijn dat je zo goed geholpen bent in zowel de winkel als bij de aflevering.

Fijn geholpen door Sonja in Amersfoort,

Fijn geholpen door Sonja in Amersfoort,
Goede communicatie mbt bezorging,
Vriendelijke en kundig bezorgd en gemonteerd. Wel hier en daar een krammetje laten liggen vd verpakking.
Top bedden!

22 dicembre 2025

Beste Nathan,

Wat fijn dat de communicatie en bezorging goed zijn verlopen! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de bedden. Bedankt voor de feedback over de verpakking, we zullen hier aandacht aan besteden.

Valutata 5 stelle su 5

De dame heeft ons super leuk en vlot…

De dame heeft ons super leuk en vlot geholpen

12 dicembre 2025

Beste meneer, mevrouw Van der Pol,

We zijn blij om te horen over jouw positieve ervaring met onze medewerkers in het filiaal. De feedback waarderen we enorm!

Wij wensen je nog veel fijne nachten toe.

Valutata 5 stelle su 5

Na een goed advies van Yvonne in het…

Na een goed advies van Yvonne in het filiaal in Amersfoort hebben wij hier een tweepersoons bed gekocht. Goede prijs kwaliteit verhouding en de bezorging ging volgens afspraak wederom met goede service.

20 dicembre 2025

Beste meneer, mevrouw Ticheler,

Wat fijn dat u tevreden bent met het advies en uw aankoop! We zijn blij te horen dat de prijs-kwaliteitverhouding en bezorgservice naar wens waren. Dank voor uw feedback!

Klantenservice totaalBED

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più