We zijn in de wjnkel geholpen door een enthousiaste mevrouw. De latere emails waren voorzien van bruikbare informatie. Ze waren keurig op tijd met de bezorging. En in mum van tijd was het bed in elkaa... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Na 2 jaar toch tot de conclusie gekomen dat het matras bij ons bed te hard was dan goed was voor ons lichaam. Dat werd gelijk serieus genomen en er werd meegedacht. Yvonne creëert zo een prettig winke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanaf het eerste moment in de winkel (Amersfoort) goed geholpen, aangegeven dat ik midden in een verbouwing zat en dat ik dit zelf ook goed kon in planning wanneer het bed bezorgd kon worden. Binnen n... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel fijn geholpen door Yvonne bij Totaalbed in Amersfoort. Ze is erg kundig in haar vak. Fijne ervaring. Precies op de afgesproken tijd heeft de levering plaats gevonden. Barry en Michel (bezor... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Nijverheidsweg-Noord 21, 3812 PK, Amersfoort, Utrecht, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
De verkoop en het advies in de winkel was al zeer prettig. Een paar jaar eerder hadden wij hier ook al een bed gekocht voor onze dochter. En nu voor onszelf. Goed en eerlijk advies. Duidelijk over de levering en betaling. Ook de mailberichten richting levering mooi op tijd en zeer duidelijk.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
We zijn erg tevreden over de hulp die we in de winkel ontvingen en we zijn erg gelukkig met ons nieuwe bed. Niets aan te merken op de service en het advies. Helemaal top.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Goede tips bij het kopen van een bed, bij gebleken fout zeer snel en voortvarend nieuwe matras gekregen.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Dit is ons tweede matras bij Totaalbed. Duidelijk verhaal en hele vlotte afhandeling en vriendelijke bezorging.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Goed geholpen door Yvonne, veel kennis en kan al je vragen beantwoorden om een goede keuze te maken! Fijne winkel

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Prima geholpen, heerlijk en betaalbaar matras en levering volgens afspraak.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Hele aardige en meedenkende verkoopster. Echt nog hart voor de zaak.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
In de winkel uitzonderlijk goed geholpen, complimenten!

Risposta di totaalBED - Amersfoort
In de winkel werden we goed geholpen door Sonja. De keuze was snel gemaakt. De bezorgers waren vriendelijk. Ik had alleen niet goed opgelet, want de bezorgers kwamen ook echt alleen bezorgen. We moesten de montage zelf doen. Een klusje wat je met de keuze van ons bed niet alleen kan doen.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
De dame in de winkel was uiterst vriendelijk en behulpzaam, de mannen die het bed kwamen plaatsen snel en vakkundig. Over de levertijd en de communicatie daarover zijn we iets minder tevreden. Klein minpuntje de topper verplaats te veel naast het bed.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Prima bed, keurig op tijd geleverd, correct gemonteerd en de heren hebben álle verpakkingsmaterialen netjes opgeruimd

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Wij zijn overwegend positief. Het verkoopgesprek in de zaak verliep vlot en vriendelijk, we hebben met ondersteuning van de verkoopster een nieuw bed uit kunnen kiezen dat voldoet aan al onze wensen.
Levering vonden we aan de lange kant, ruim 13 weken. De monteurs kwamen zonder aankondiging, dat was een verrassing. Het bed stond snel boven maar helaas met veel beschadigingen aan wanden, plafond en vloer. Na contact met de klantenservice krijgen we een coulance (nog te ontvangen). Het bed is fijn en we zijn tevreden over het product.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Deskundige hulp in de winkel, mooi bed, prettige bezorging en montage.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Ontzettend mooi bed + nachtkastjes uitgezocht en door de juiste kennis van Alicja de juiste matrassen, topper en kussens uitgekozen voor het beste comfort. Mega goed geholpen.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Yvonne stelt duidelijke vragen, geeft duidelijke uitleg en alles met een glimlach (wat zeker niet in andere beddenzaken in Amersfoort is) en een lekkere kop koffie. Bovendien een leuke aanbieding dus wat wil je nog meer. Goede aflevering ook, respect voor de bezorgers/monteurs. Aardige mannen die goed het tempo erin hadden. Gewoon een bedrijf om aan te bevelen.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
In de winkel goed geholpen, alles uitgelegd en ze nemen de tijd voor je. De levering van het bed was ook prima, nette mensen. Ook weer goede uitleg en alles opgeruimd.

Fijn geholpen door Sonja in Amersfoort,
Goede communicatie mbt bezorging,
Vriendelijke en kundig bezorgd en gemonteerd. Wel hier en daar een krammetje laten liggen vd verpakking.
Top bedden!

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Na een goed advies van Yvonne in het filiaal in Amersfoort hebben wij hier een tweepersoons bed gekocht. Goede prijs kwaliteit verhouding en de bezorging ging volgens afspraak wederom met goede service.