Na 2 jaar toch tot de conclusie gekomen dat het matras bij ons bed te hard was dan goed was voor ons lichaam. Dat werd gelijk serieus genomen en er werd meegedacht. Yvonne creëert zo een prettig winke... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Heel fijn geholpen door Yvonne bij Totaalbed in Amersfoort. Ze is erg kundig in haar vak. Fijne ervaring. Precies op de afgesproken tijd heeft de levering plaats gevonden. Barry en Michel (bezor... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ons vorige bed kwam ook van totaal bed. Door mijn gevorderde vorm van Parkinson was een harder bed nodig. We zijn weer hartelijk ontvangen met een kopje cappuccino. Sonja kon makkelijk onze gegev... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanaf het eerste moment in de winkel (Amersfoort) goed geholpen, aangegeven dat ik midden in een verbouwing zat en dat ik dit zelf ook goed kon in planning wanneer het bed bezorgd kon worden. Binnen n... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Onze tijdloze boxsprings passen in elk interieur en blijven jarenlang modern. Jaarlijks voegen we nieuwe stoffen en kleuren toe. Niet voor niets slapen bekende Nederlanders op een totaalBED!
Bezoek een van onze 26 winkels bij jou in de buurt.
Lekker slapen is ons doel. Bij totaalBED vind je alles voor je slaapkamer. Onze moderne boxsprings stel je makkelijk zelf samen, met hulp van onze slaapadviseurs. Kies uit diverse modellen, kleuren, stofferingen, hoofdborden en nachtkastjes. Het matrascomfort bepaal je zelf – zacht of stevig, met of zonder topmatras, één of twee matrasdelen, eventueel elektrisch verstelbaar. Zo ben je verzekerd van een mooie slaapkamer, slaapplezier en kwaliteit binnen je budget.
Opgericht in 1998 door vier broers, totaalBED is echt een familiebedrijf. We helpen je persoonlijk, zorgen voor een snelle levering en lossen problemen direct op. Op ons kun je rekenen.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, stijlvol en betaalbaar. We bieden 90 nachten proefslapen en omruilen is mogelijk, zodat je altijd het juiste bed vindt.
Omruilgarantie
Nijverheidsweg-Noord 21, 3812 PK, Amersfoort, Utrecht, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Wij zijn erg goed geholpen in de winkel van Amersfoort. Uitleg gekregen over de verschillende slaapsystemen. Verkoopster staat goed stil bij onze wensen en denkt mee.
Bestelling gaat vervolgens vlot en snel.
Aflevering is helemaal top, jongens weten wat ze doen en zijn snel en efficiënt. Slapen er nu een paar weken op en dat bevalt prima.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Bed keurig in elkaar gezet en voorzichtig
Toch snel klaar
Vriendelijk

Risposta di totaalBED - Amersfoort
De verkoopster deed het prima, goed advies. Bij levering kwamen er nette jongens precies op tijd. Alles keurig geplaatst en opgeruimd.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Fijne service in de winkel en de leveribg vh matras was ook perfect. Ik heb geen enkel kritiekpunt.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Onze ervaring met TotaalBed was behoorlijk wisselend.
De aankoop in de winkel was echt top — we werden super vriendelijk geholpen en gingen met een goed gevoel naar huis. De levertijd zou 7 à 8 weken zijn.
Aan het einde van week 8 ben ik gaan bellen om te vragen waar ons bed bleef. Vanaf dat moment werd het helaas een stuk minder prettig. We kregen steeds te horen “We zoeken het uit voor u” en “We bellen u terug”, maar op één keer na gebeurde dat gewoon niet. Heel frustrerend om telkens zelf maar weer te moeten bellen met de vraag: “Weet u al iets?”
Na een tijdje kregen we te horen dat de levering misschien 8 weken extra vertraging zou hebben. Bij een totale levertijd van 16 weken stonden we echt op het punt om de order te annuleren. We zijn terug naar de winkel gegaan en daar werden we gelukkig weer netjes geholpen — ons vertrouwen was even terug.
Maar daarna begonnen de loze beloftes over terugbellen helaas opnieuw.
Uiteindelijk is het bed na 14 weken geleverd. De bezorging was echt uitstekend: vriendelijke en vakkundige bezorgers. Het bed zelf ligt na een week gebruik gelukkig prima.
Kortom: het ging van top → flop → weer top. Een rollercoaster, maar het eindresultaat is gelukkig goed gekomen.

Deskundig advies en heel aardig personeel! Bed was binnen 6 weken geleverd! Top

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Het werd netjes in elkaar gezet ,
De verpakking werd weer meegenomen, de heren waren erg vriendelijk.
Ze hielden zich aan het tijdstip, en je werd vantevoren gebeld dat ze eraan kwamen, dat was fijn.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Alles liep volgens de planning en bed bevalt prima!

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Goede duidelijke service en uitleg in de winkel. Goed kunnen proberen.
De gekozen matrassen zijn alleen erg zwaar om op te tillen voor in stoppen beddengoed.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
In de winkel goede uitleg goed geholpen en de bezorging was prima alles netjes opgeruimd , top mannen

Risposta di totaalBED - Amersfoort
In de winkel in Amersfoort goed advies gehad. Verder ook snel alles afgehandeld en geregeld. Van te voren een appje met info over de levering met mogelijkheid zelf een dag te kiezen.

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Fijne hulp in de winkel bij beide bezoeken, en top bezorgers

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Alles goed geregeld en mooi bed.
Onze zoon is heel erg tevreden

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Ik ben naar totaalBED Amersfoort geweest en ik ben geholpen door een super aardige medewerkerster. Ze heet Yvonne en ze was heel aardig, erg behulpzaam en had veel geduld. Ik raad het jullie aan om hier naar toe te gaan!

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Vriendelijk personeel. Snelle montage en netjes geleverd. Snel een oplossing voor klein misverstandje

Risposta di totaalBED - Amersfoort
Heel tevreden met mijn nieuwe bed!
Snel geleverd, goed contact en fijn geholpen in de winkel. De montage verliep vlot en professioneel. En het belangrijkste: het bed slaapt héérlijk! Echt een aanrader.