Too Great To Cancel Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Første gang vi har købt rejse via Too great to cancel, men bestemt ikke sidste. Først og fremmest meget venlig og seriøs kundeservice, herunder hurtigt "papirarbejde" og telefonisk opfølgning. Vi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi har med glæde købt flere rejser og det har fungeret rigtig godt, selv hvor vi har haft personlig kontakt. Vi håber der fortsat kommer spændende rejser. Ingrid og Torben

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk krydstogt til under halv pris. Der var hurtig feedback fra bestilling til telefonisk kontakt fra jeres side. God information. Mvh Anne

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik en skøn rejse til en rigtig god pris! God overskuelig nyhedsbrev i mailen. Nem og hurtig bestilling online. Vi blev kontaktet telefonisk efter bookingen, hvor vi fik en super behandling og... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia viaggi

Scritti dall'azienda

Too Great To Cancel sælger afbudsrejser. Det er aflyste pakkerejser, som er blevet dækket af en afbestillingsforsikring, og som simpelthen er for gode til at lade gå til spilde.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

107 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Gode muligheder for her-og-nu…

Gode muligheder for her-og-nu rejseeventyr. Og super service

22 luglio 2026

Hej Hanne.

Tusind tak for de flotte ord ⭐️

Vi er så glade for, at du både har haft glæde af vores her-og-nu rejsemuligheder og oplevet god service undervejs. Det er lige præcis dét, vi gerne vil skabe – nye rejseeventyr ud af rejser, der ellers var gået til spilde 💙✈️

Tak fordi du valgte Too Great To Cancel!

Fantastisk service

Der var hele vejen igennem en god dialog og super betjening.
Da vi på rejsen havde lidt udfordringer, tog Too Great To Cancel affære og ordnede tingene.
Det var service over al forventning.

29 luglio 2026

Hej Lars

Tusind tak for den skønne anmeldelse ⭐️

Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede en god dialog og service hele vejen igennem. Og når der opstår udfordringer undervejs, gør vi selvfølgelig vores bedste for at hjælpe.

Tak fordi du valgte Too Great To Cancel, og rigtig mange tak for de flotte ord 💙✈️

Valutata 5 stelle su 5

Vi fik en skøn rejse til en rigtig god…

Vi fik en skøn rejse til en rigtig god pris!
God overskuelig nyhedsbrev i mailen. Nem og hurtig bestilling online.
Vi blev kontaktet telefonisk efter bookingen, hvor vi fik en super behandling og endog anbefaling til et fantastisk spisested på destinationen.

22 luglio 2026

Risposta di Too Great To Cancel

Tusinde tak for anmeldelsen og vi er meget glade for at høre, at I synes at det er overskueligt at bestille en rejse hos Too Great To Cancel.

Og vi er glade for, at I også kunne lide restauranten på Kreta - det er en af vores favoritter ☀️😁

Valutata 5 stelle su 5

En virkelig god oplevelse.

En virkelig god oplevelse.
Vi havde en virkelig god oplevelse med at købe en rejse via Too Great To Cancel.
Hurtig og personlig respons på vores køb.
Vi følte os "holdt i hånden" og trygge hele vejen.
Og så var rejsen KÆMPE value for money - og en rejse vi nok aldrig selv havde valgt, men som blev til en virkelig mindeværdig ferie.
Det bliver ikke sidste gang at vi køber en rejse på denne måde.

16 luglio 2026

Risposta di Too Great To Cancel

Tak for den flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelses og følte jer "holdt i hånden" 👍

Vi står klar til at "holde jer i hånden" med jeres næste rejse 😁

Valutata 5 stelle su 5

Der er virkelig god service når man…

Der er virkelig god service når man først trykker bestil rejse .. jeg er virkelig godt tilfreds

8 luglio 2026

Risposta di Too Great To Cancel

Hvor er det skønt at høre, Ryan – mange tak for din anmeldelse!

Vi gør os umage for at være klar med god og hurtig service, så snart rejsen er bestilt. Derfor betyder det meget, at du er så tilfreds med oplevelsen. ✈️

Valutata 4 stelle su 5

Flodkrydstogt uden sejlads på Donau!

Flodkrydstogtet er blevet aflyst og tilbagebetaling er gennemført hurtigt.
Bookning var noget bøvlet ved indtastning af fødselsdage da man tapper måned for måned tilbage en måned af gangen, det blev til rigtig mange tabs inden vi ramte år 1955 og efterfølgende for fra igen til 1957, derfor 4*.

29 giugno 2026

Risposta di Too Great To Cancel

Vi er selvfølgelig kede af at høre om usikkerheden omkring sejladsen på Donau, og situationen med vandstanden er ærgerlig. Som vi forstår det, planlægger rejsearrangøren fortsat at gennemføre rejsen. Men de følger selvfølgelig udviklingen tæt, og er opsatte på at skabe den bedst mulige rejseoplevelse for deres gæster.

Vi håber samtidig, at du har oplevet det som nemt og trygt at finde og bestille rejsen gennem Too Great To Cancel. Selve anmeldelsen ser dog ud til at vedrøre rejsearrangøren, da det er dem, der står for rejsens gennemførelse og informationen om ændringer undervejs.

Too Great To Cancel er en mindre virksomhed, og anmeldelser har derfor meget stor betydning for vores omdømme. Vi håber derfor, at du vil overveje at flytte eller ændre anmeldelsen, så den vedrører din oplevelse med at købe rejsen gennem Too Great To Cancel. Din oplevelse med selve rejsen og informationen fra rejsearrangøren vil være mere relevant at dele med rejsearrangøren, da lige netop den del er ude af vores hænder.

Vi vil meget gerne høre, hvordan du oplevede bestillingen og kontakten med os.

Vi håber trods usikkerheden, at krydstogtet bliver gennemført og at I får en skøn ferie.

Altid spændende rejser!

Vi har 2 gange købt en rejse via too great to cancel.
Spændende rejser til en ok pris.

1 luglio 2026

Risposta di Too Great To Cancel

Tusind tak for den dejlige anmeldelse Solveig – og ikke mindst fordi I allerede har købt rejse gennem os to gange! 💙

Det glæder os, at I både finder rejserne spændende og priserne attraktive. Vi håber, at vi også får lov til at hjælpe jer med jeres næste rejseeventyr. ✈️

Sikkert, nemt og overskueligt

Nemt og effektivt. Kan varmt anbefale at købe rejser ved Too great to cancel

2 luglio 2026

Hej Andreas

Tusind tak for den flotte anmeldelse og anbefaling! 💙

Det betyder meget for os, at I har oplevet det som både sikkert, nemt og overskueligt at købe en rejse gennem Too Great To Cancel. Vi håber at kunne hjælpe jer med endnu et godt rejsekøb en anden gang. ✈️

Valutata 5 stelle su 5

Super nemt og rigtig god betjening når…

Super nemt og rigtig god betjening når man har spørgsmål og får hurtig svar

22 giugno 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse, Jonna! 💙

Det glæder os meget, at du oplevede det som nemt, og at du fik hurtig og god hjælp, da du havde spørgsmål. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. ✈️

Value for money

Value for money. Alt på rejsen stemte med beskrivelsen

15 giugno 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse, Lene! 💙

Det glæder os meget, at rejsen levede op til beskrivelsen, og at du oplevede at få god værdi for pengene.

Vi håber, at vi får lov til at hjælpe med endnu en god rejse en anden gang. ✈️

Valutata 5 stelle su 5

God afbudspris. Alt har spillet.

Billetter kom hurtigt og alt har spillet som det skulle 👍🏻

17 giugno 2026

Hvor er det dejligt at høre, Per – tak for din anmeldelse! 💙

Vi er glade for, at både prisen, billetterne og resten af forløbet levede op til forventningerne. Rigtig god rejse – og måske på gensyn til endnu et godt rejsekup. ✈️

Alt går som det skal!

Alt går som det skal!
En god ide, De har fået!

Tak for de søde ord, Ulla! 💙

Vi er glade for, at alt er gået, som det skulle – og ekstra glade for, at du synes godt om idéen bag Too Great To Cancel. Vi er glade for, at aflyste rejser kan få nyt liv, så de ikke går til spilde ☀️

God kommunikation

God kommunikation

15 giugno 2026

Hej Vivi.

Tak for den flotte 5-stjernede anmeldelse - vi er glade for at høre, at du synes, at kommunikationen var godt 👍og vi værdsætter meget, at du har give dig tid til at lave anmeldelsen.

Nemt og kvikt

Nemt og kvikt

Hej Jan.

Tak for din anmeldelse med 5 ⭐! 😊 Dejligt at høre, at det var nemt og kvikt – præcis sådan vi gerne vil have det ⚡️🙌

Vi håber at se dig igen! ✈️

Valutata 5 stelle su 5

Det er dejligt nemt at bestille og så…

Det er dejligt nemt at bestille og så er servicen rigtig god når man ringer til dem.

Hej Mette.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os rigtig meget at høre, at du synes, det er nemt at bestille, og at du har haft en god oplevelse, da du ringede til os. 💙

Vi sætter stor pris på din feedback og håber, vi kan hjælpe dig med en fantastisk rejse igen snart. ✈️🌴

⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐

En af de bedste ferieoplevelser – allerede inden rejsen er begyndt!

Jeg kan kun give Too Great To Cancel mine allerbedste anbefalinger. Fra start til slut har hele oplevelsen været fuldstændig fantastisk. Konceptet er genialt – det er utroligt nemt, hurtigt og effektivt at finde og bestille unikke ferier til priser, der er svære at tro på.

Udvalget af rejser er imponerende, og der er virkelig noget for enhver smag. Jeg har netop booket en helt fantastisk rejse til Frankrig – en ferie, jeg aldrig nogensinde selv ville have fundet. Det er præcis den slags skjulte perler, som gør Too Great To Cancel helt unikt.

Jeg havde også en personlig samtale med Too Great To Cancel, og servicen var helt i top. Venlige, imødekommende, professionelle og oprigtigt engagerede. Det er sjældent, man oplever så god kundeservice, hvor man virkelig føler sig taget godt imod.

Jeg er simpelthen begejstret for hele konceptet. Too Great To Cancel gør det nemt at opdage helt særlige rejseoplevelser, som man aldrig selv ville have fundet, og hele processen er både enkel, hurtig og tryg.

Fem stjerner er faktisk næsten for lidt. Stor ros til hele teamet – jeg glæder mig allerede til at booke min næste ferie gennem Too Great To Cancel!

4 giugno 2026

Sikke en fantastisk anmeldelse – tusind, tusind tak! 🤩💙

Det betyder utrolig meget for os, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse så detaljeret. Vores mål er netop at gøre det nemt at finde unikke afbudsrejser og skjulte ferieperler til priser, der giver ekstra meget ferie for pengene. ✈️🌍

Det glæder os især, at du fremhæver den personlige service. Vi gør os umage for, at alle kunder føler sig godt hjulpet og trygge gennem hele processen – så det er en stor anerkendelse at læse. 😊

Vi håber, at sloteventyret var et eventyr, og vi glæder os allerede til at hjælpe dig med at finde den næste skjulte perle. Tusind tak for din tillid og de varme ord! 🌞🍷

Valutata 5 stelle su 5

LA PERLA var virkeligt en perle!

Vores 2 ugers ophold på La Perla i Icmeler var en fuldendt herlig oplevelse.
Hotellets beliggenhed i den mindre by Icmeler 8 km syd for Marmaris var meget fin. På den ene side små gader og en lille kanal med et aktivt liv; på den anden hotellets store pool, fine pool område og et meget fint og velplejet haveanlæg. Og så var der fredeligt på boulevarden langs kysten lige ved La Perla i modsætning til strækningen ud for andre hoteller, hvor der var barer, boder og halløj.
Restauranten bør på et væld af sunde, meget plante- og krydderurtebaserede retter. Både morgenmad, frokost og aftensmad varieret og velsmagende.
Den private strand 15 meter fra hotellets grund var et rigtigt godt sted at bade; masser af parasoller - ikke fortæt på hinanden. Smuk udsigt over bjerge hele vejen rundt om bugten.
En meget professionel og venlig betjening fra manageren for restauranten, tjenere, folk i receptionen til rengøringspersonale, uddelere af drikkevarer, is, frugt, kager, kaffe, m.m.
En særdeles fornem oplevelse.
La Perla var en perle.
Bodil & Troels Johansen

PS. Dette var en afbudsrejse købt gennem "Too Great to Cancel" - meget fordelagtig pris.

20 giugno 2026

Kære Bodil & Troels,

Tusind tak for jeres fantastiske og udførlige anmeldelse! 🤩🌴

Det glæder os utroligt meget at høre, at La Perla levede op til sit navn, og at I havde to skønne uger med dejlige omgivelser, lækker mad, en fantastisk strand og en service, der gjorde indtryk. ☀️🏖️

Vi er også rigtig glade for, at I valgte at nævne, at rejsen var en afbudsrejse købt gennem Too Great To Cancel – og at I fik en meget fordelagtig pris. Det er præcis den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder: kvalitetsrejser til ekstra gode priser. ✈️💙

Tusind tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Vi håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe jer med endnu en skøn rejse i fremtiden! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Meget fin og professionel oplevelse

Meget fin og professionel oplevelse. Kan anbefales.

1 giugno 2026

Risposta di Too Great To Cancel

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟

Det betyder meget for os at høre, at du havde en fin og professionel oplevelse. 😊 Tak fordi du vil anbefale os – det er den bedste anerkendelse, vi kan få. 💙

Vi håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe dig med din næste rejse! ✈️🌴

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt tur til Porto Santo-alt var så…

Perfekt tur til Porto Santo-alt var så godt !!!
Ikke sidste gang 👍

9 marzo 2026
Non scritta su invito

Risposta di Too Great To Cancel

Tusind tak for de flotte ord! 🤩

Hvor er det dejligt at høre, at I havde en perfekt tur til Porto Santo, og at alt levede op til forventningerne. 🌴☀️

Vi er ekstra glade for at høre, at det ikke bliver sidste gang – vi glæder os allerede til at hjælpe jer med den næste skønne rejse! ✈️😊

På gensyn og tak for tilliden! 💙

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più