Super dejlig rejse til Cascais i Portugal. Fint hotel lige ned til strandpromenaden. Godt udgangspunkt for oplevelser i Lissabon og Sintra. Vores guide Rikke var meget i mødekommende og hjælpsom.... Leggi di più
Det var en skøn rejse til Amalfi-kysten. Der var styr på alt, lige fra guidens hjælp, omsorg og viden - til udflugterne og hotellet. En stor og inspirerende oplevelse. Da vi skulle hjem var flyet (m.... Leggi di più
Är precis hemkommen från en vecka i Norra Italien. Vi bodde på ett utmärkt hotell i byn Orta. Lago d'Orta är en mindre sjö och Orta är en mycket pittoresk mindre stad. Där fanns flera bra restauran... Leggi di più
Smilrejser tilbyder kulturelle grupperejser, der gør indtryk. Vores DNA er rejser med personlighed. Det er et mix af de rigtige oplevelser, det gode rejseselskab, den autentiske stemning og de gode historier. Hos Smilrejser kender vi vores destinationer umådeligt godt, og vi er specialister i at tilrettelægge rejsen, så du både kommer ned ad hovedgaden og ind ad de rigtige sidegader. Du kan mærke vores passion og personlighed allerede ved første kontakt. Vores dansktalende rejseledere er passionerede og formidler indlevende med høj faglighed og godt humør. De fortæller de gode historier, som du ikke kan læse i guidebøgerne. Hos Smilrejser får du rejser med kultur og personlighed. Vi slår gerne vejen forbi destinationens mest kendte seværdigheder – men for os er kultur også mødet med lokalbefolkningen. Det er vinsmagningen hos den lokale vinbonde. Det er det rustikke måltid på det lille, familieejede landbrug. Det er de handlende på det lokale marked. Det er børnenes latter på legepladsen. Det er mødet med hverdagen. Dét er rejser, der gør indtryk. Smilrejser tilbyder spændende rundrejser, klassiske kulturrejser, krydstogter, flodkrydstogter, storbyrejser, langtidsferier, operarejser, gastronomiske rejser, haverejser, vandreferier og meget andet.
Folke Bernadottes Allé 7, 2100, København Ø, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
God og vidende rejseleder, der var god formidler
spændende ture.

Risposta di Smilrejser
Super dejlig rejse til Cascais i Portugal.
Fint hotel lige ned til strandpromenaden.
Godt udgangspunkt for oplevelser i Lissabon og Sintra.
Vores guide Rikke var meget i mødekommende og hjælpsom. Kender meget til området og kulturen.

Risposta di Smilrejser
Dejligt hotel lige ved Tiberen og kompetent rejseleder med en historisk viden!

Risposta di Smilrejser
Fantastisk land og område.
Kæmpe fordel med Dansk talende guide.

Risposta di Smilrejser
Vi har lige været på en fantastisk tur til Rom, hvor alt fungerede, meget dygtig og vidende guide Tina, hun kunne virkelig fortælle om fortidens og nutidens Rom, vise os de mere ukendte og smukke dele af Rom, kunne svare på alle spørgsmål man havde.
Dejligt hotel Ponto Sisto, helt centralt i Rom, hvor alt var inden for gå afstand.
Kan varmt anbefale denne tur.
Første gang vi rejste med Smil rejser og bestemt ikke sidste gang.

Risposta di Smilrejser
Dejligt hotel og god rejseleder.
Tilpas med tre udflugter.
Desværre fik vi ikke mulighed for at se Nazari paladset hvilket vi ellers havde set frem til at skulle have gjort

Risposta di Smilrejser
Faglig haverejse på højt niveau omkring Camelia. Utrolig spændende steder vi besøgte .

Risposta di Smilrejser
En rejse med Smilrejser/Kulturrejser til Madeira er altid en god oplevelse, og særlig Pestana Bay gør oplevelsen god

Risposta di Smilrejser
Var på rundrejse i Sydafrika.
Fantastisk tur, dygtig guide og mange gode ture.

Dejlig tur til Madeira.
Vores første besøg på Madeira, virkelig en dejlig tur med Smil hvor alt bare klappede og rejseleder Ole guide os gennem hele øen. Smil kan varmt anbefales.

Risposta di Smilrejser
Var på en tur til Maderia, d.3/3 2026 det var virkelig en dejlig tur hvor vi havde Ole som rejseleder en fantastisk person der bare kunne fortælle alt om øen, jeg ville ønske at alle kunne tage en tur rundt på øen med Ole, tak for en dejlig tur 😎😎

Risposta di Smilrejser
Indtil videre har jeg modtaget en fantastisk service fra Smil Rejser. Der har været mange ændringer undervejs, og alle er blevet modtaget med - ja, et Smil.
Nu glæder jeg mig til at opleve rejsen og vende tilbage med endnu en anbefaling

Risposta di Smilrejser
Professionel og hjertelig atmosfære. Nærværende og velorienteret guide.

Risposta di Smilrejser
Alt var overordentlug godt på nylig rejse til Sydafrika.
Eneste kritikpunkt er det lalleglade nye nann. "KULTURREJSER" var et godt navn, som også var dækkende for indhold.

Risposta di Smilrejser
Er lige kommet hjem efter en uge på madeira.
En super oplevelse med en helt fantastisk guide.
Marie Louise vidste alt og kunne svare på alt.
Er første gang vi har prøvet dette selskab og bestemt ikke sidste gang.
Hilsen Søs og Ole

Risposta di Smilrejser
Først og fremmest rejselederen, han var virkelig god og meget vidende. Hotellet meget godt meget hjælpsomt personale. Fine værelser med flot udsigt

Risposta di Smilrejser
Meget smuk ø, som vi besøgte med underholdende og professionel guide.
Varieret program. Godt hotel.