Kjøpte et par Veja sko til sønnen min. De ble veldig fort slitt i skinnet og jeg kontaktet Tønnessen 1937 for å høre om dette er et vanlig problem med dette merket. De var behjelpelige på kundeservice... Leggi di più
nice delivery experience (speedy and informative) and thank you for good discount! but... 1) would appreciate free returns since you mainly deal with shoes 2) would like a better quality packagin... Leggi di più
Måtte reklamere på en SWIMS bag 2 år etter kjøp, og møtte en fantastisk hyggelig og rask service :-) Endte med å få et gavekort og kunne kjøpe ny bag. Anbefaler dene nettbutikken på det varmeste... Leggi di più
Tønnesen 1937 har vært et begrep i Mandal siden oppstart i 1937. Kvalitet og service har kjennetegnet firmaets utvikling gjennom fire generasjoner. Vi er en bedrift bygget på kunnskap og service, og ønsker å dele dette med våre fantastiske kunder. I dag har vi Sørlandets største skobutikker i Mandal og Kristiansand. Butikkene våre har har et utrolig flott utvalg av sko og andre livsstilsprodukter og har blitt særdeles godt tatt i mot av våre kunder. Vi har satt all fokus på å skape en butikk hvor du kan ta turen og bli inspirert med en kopp kaffe, og bare kose deg! Nå ønsker vi å gi kunder over hele landet samme mulighet: sko fra en stolt og kunnskapsrik skobutikk, sendt til deg uansett hvor du befinner deg i landet. Vi tilbyr sko til hele familien. I tillegg ønsker vi å gi våre kunder det lille ekstra med matchende vesker, og interiør til å skape hyggelig omgivelser i hjemmet. I skomerker har vi flere kjente, men også viktig for oss, kvalitetsmerker. Kun det beste er godt nok til våre kunder. Til dame finner du alt fra ECCO, Vagabond, UGG, Tamaris, Panama Jack, Dr. Martens, Birkenstock, Skechers, Gabor, Kastel, New Balance og flere andre. Finn din favoritt og match dem sammen med en lekker veske til hverdag eller fest. Hos oss finner du det lille ekstra. Til herre har vi alt fra vintersko til jobbsko. Vi kan også tilby et spennende utvalg bager og vesker som passer utmerket til jobb og reise. Alt på samme plass. Noen av våre beste skomerker til herre: ECCO, Skechers, SWIMS, Garment Project, Common Projects, Cole Haan, Birkenstock, ARKK, Dr. Martens, La Sportiva, Nike og flere andre. Til barn er all fokus på kvalitet og holdbarhet. Barnas føtter trenger kvalitet for å ha det komfortabelt, og for å sikre rett utvikling av deres føtter. Vi selger bare sko vi står inne for, og du kan være sikker på at det du finner hos oss er det best du finner på markedet. Vi har god kompetanse når det gjelder barnesko, og vi ønsker veldig gjerne å hjelpe deg med å finne passende sko og størrelse. Til barn har vi sko fra: Viking, ECCO, Bisgaard, Dock Boot, Hummel, Tretorn, Adidas, Skechers og flere andre. Vi er en stolt leverandør og ønsker å tilby våre kunder det beste av det beste. Velkommen til oss. Beste hilsen fra hele gjengen i Tønnesen 1937
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Veldig rask og bra leveranse. Bestiller gjerne hos dere igjen. 😉

Risposta di Tønnesen 1937
Skoene passer i størrelsen jeg bestilte. Nå blir det kun å vente at vinteren kommer og de kan bevise hva som blitt lovd.

Risposta di Tønnesen 1937
Kvalitets varer fra en kvalitet butikk. Rask behandling og utsending av varer. Anbefales! Superfornøyd med service, priser og handel. Handlet her 5 ganger og kommer til å fortsette å handle her.

Risposta di Tønnesen 1937
but... 1) would appreciate free returns since you mainly deal with shoes 2) would like a better quality packaging cuz items are not cheap! (my inner packaging was one buttered plastic bag and ripped paper) but the item itself was stuffed very well (i got a bag)
overall: positive shopping experience but i didnt deal with return!

Risposta di Tønnesen 1937
Topp service, som vanlig. Måtte dessverre bytte skoene men dette ble ordnet på beste måte.

Risposta di Tønnesen 1937
Virkelig lett å finne frem til det man ønsker. Var lett å betale og fikk velge hvor jeg ønsket skoene levert. Skoene kom overraskende fort. Og meget flott nettbutikk:)

Risposta di Tønnesen 1937
Ryddig og pålitelig handel.
God kundeservice og rask levering til kunde 😊👍

Risposta di Tønnesen 1937
Supergod service og rask levering. Veldig fornøyd!

Risposta di Tønnesen 1937
Kjøpte et par sko som dessverre viste seg å være utsolgt. Ordnet seg på en super måte, kunne velge en annen sko selv om det ikke var tilbuds svare og da til samme pris! Dette er skikkelig kundeservice i toppklasse, det er sånn man beholder kundene 😀 Dette er butikk nr 1 , hvorfor velge noe annet når dette er den beste butikken🥳

Risposta di Tønnesen 1937
Super service, kjempe hyggelig ansatt! Rask levering og gode sko :D Elsker både nettbutikken og butikken i Kristiansand :D

Risposta di Tønnesen 1937
God service og rask levering! Bra utvalg av sko også! Takk for handelen😊

Kjempegod og personlig service. Rask levering 🤗

Risposta di Tønnesen 1937
Veldig god service! Har handlet her flere ganger og det er rask ordrebehandling og levering. Synes også de har bra utvalg av sko!

Hei.
Anbefales. Har bestilt flere ganger og byttet str. problemfritt.
Veldig god service!!

Risposta di Tønnesen 1937
Veldig fornøyd med alt jeg har handlet her, både uyuni lys, ecco sko, lakris og interiør. Super kundeservice, raskt svar og tilbakemelding. Kommer absolutt til å handle her igjen.

Anbefales
Bestilte et par sko her på nettet. De ble sendt samme dag :)

Risposta di Tønnesen 1937
Handlet ettpar sko, kom i posten 4 dager senere. Kjempefornøyd.