Tommy Teleshopping Recensioni 10.536

TrustScore 4 su 5

4,2

Valutata 5 stelle su 5

Wat een geweldig goede service Ik had de neckpain pro besteld Alles werkte behalve het neckkussen daarover gebeld en zeer vriendelijk en snel geholpen. Ik kon het kussen terug sturen Dat ged... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Duidelijk en snelle levering dus dat wat je wilt, helaas wel duurder dan bij een simpele zoekopdracht op google. Dit maar eens vaker doen voor bestellen, maar bestellen en verdere afhandeling zoals ge... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Heel mooie kookpotten set.Handig omdat deze helemaal in elkaar passen.Perfect dus voor een camper.Plaatsbesparend. Vlugge en correcte levering.

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling makkelijk en duidelijk te bestellen. Leuke korting ontvangen en snel verzonden. Is zo goed bevallen mijn bestelling dat ik ook 1 voor een vriendin heb bestelt. Bedankt voor de goeie service... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di generi vari
  2. Giardino

Scritti dall'azienda

Tommy Teleshopping staat bekend om zijn innovatieve producten voor huis, tuin en persoonlijke verzorging, zoals u op televisie heeft gezien. U kunt rekenen op een breed assortiment van hoge kwaliteit, variërend van keukenhulpen tot fitnessapparatuur. Een van de grootste voordelen van winkelen bij Tommy Teleshopping is de snelle levering, zodat u uw producten snel in huis heeft. Daarnaast kunt u altijd profiteren van goede aanbiedingen en leuke kortingen, waardoor u niet alleen handig, maar ook voordelig winkelt. Met duidelijke demonstraties op tv weet u precies wat u koopt. Tommy Teleshopping biedt gemak, betrouwbaarheid en aantrekkelijke kortingen met een snelle levering aan huis. - Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis - Gemakkelijk achteraf of termijnen betalen - 14 dagen bedenktijd - Niet-goed-terug-terug garantie

Gemak, service en kwaliteit staan voorop

Scritti dall'azienda

Bij Tommy Teleshopping draait alles om gemak, verrassing en vertrouwen. We zijn constant op zoek naar unieke, slimme en betaalbare producten die écht iets toevoegen aan het dagelijks leven. Van handige huishoudhulpen tot comfortproducten voor uw gezondheid: ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd en getest. We geloven in service met een glimlach: bestelt u vandaag, dan gaan wij direct aan de slag om uw bestelling snel en netjes bij u thuis te bezorgen. En mocht er toch iets niet naar wens zijn? Dan staan we voor u klaar met heldere garanties en een klantgerichte oplossing.

Niet goed? Geld terug!

Achteraf betalen - 14 dagen bedenktijd - Niet goed=geld terug

Bij Tommy Teleshopping B.V. heeft u 1 jaar fabrieksgarantie op uw artikel. Gaat een product binnen 1 jaar stuk bij normaal gebruik, dan heeft u recht op gratis reparatie of vervanging van het product. Als het probleem niet kan worden opgelost zal het aankoopbedrag binnen de wettelijk geldende termijn worden terugbetaald. De fabrieksgarantie is van toepassing op het aangekochte artikel, en vervalt bij ontvangst van een vervangende, of herstelde artikel.

Nieuw hier? Shop met 10% korting

Bestel op onze website of bel en gebruik code TSP10 voor 10% korting.

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 99% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Beste Zeth,

Bedankt voor de positieve feedback! We zijn erg blij te horen dat uw bestelling snel is geleverd. Mocht u nog iets nodig hebben of als er iets is waarmee we uw ervaring nog beter kunnen maken, laat het ons dan weten. Veel plezier met uw aankoop!

Super ketel set

Beste John,

Bedankt voor uw geweldige recensie! We zijn blij dat u zo tevreden bent over de Kelton pannenset; het klinkt alsof deze een echte hit is in uw keuken!

Mocht u vragen hebben over uw bestelling of het product, laat het ons dan gerust weten.

Prachtige blauwe pannen

Ik heb de pannen set gekocht omdat ik inductie heb aangeschaft,ze zijn geweldig niks plakt aan de pannen en ze zijn ook nog eens heel mooi en ze nemen zo weinig plek in in de kast van wegen het losse handvat.Ik Bennett erg tevreden over.

25 marzo 2026

Beste,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de Kelton Complete 4-in-1 stapelbare 26-delige pannenset! Het is inderdaad een geweldige set die perfect werkt op inductie en ook nog eens ruimte bespaart dankzij de stapelbare functie en het losse handvat. We zijn blij dat je ook de antiaanbaklaag waardeert, zodat er niets aan de pannen plakt. Bedankt voor jouw positieve feedback en veel kookplezier met jouw aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Alles goed de bestelling enzevoort…

Alles goed de bestelling enzevoort verder geen meldingen

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat alles goed is met jouw bestelling! Als er toch nog vragen of opmerkingen zijn, laat het gerust weten. We helpen je graag verder.

Valutata 5 stelle su 5

Het artikel was voor mij lichaam niet…

Het artikel was voor mij lichaam niet geschikt de afhandeling en de teruggave van mijn geld was supersnel

Beste Agnes,

Bedankt voor uw review! Jammer om te horen dat de DR-HO'S MotionSolution Mat niet geschikt was voor uw lichaam, maar fijn dat u tevreden bent over de snelle afhandeling en terugbetaling. Wij waarderen uw feedback!

Zaken goed afgehandeld

Zaken goed afgehandeld

Beste Rudolph,

Wat fijn om te horen dat alles goed is afgehandeld! Bedankt voor jouw positieve feedback, dat waarderen we enorm. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben, staan we altijd voor je klaar.

Geniet van jouw aankoop en hopelijk tot de volgende keer!

Het ging allemaal snel

Het ging allemaal snel ,
Bestellen one line en was het binnen no time in huis .

Beste klant,

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat het bestellen zo snel en eenvoudig verliep en dat u de Starlyf Total Painter snel in huis had. Veel plezier ermee!

Valutata 5 stelle su 5

Goede en duidelijke omschrijving…

Goede en duidelijke omschrijving product.
Verzending was ook zoals vermeld..

Beste klant,

Bedankt voor jouw feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de productomschrijving en de verzending. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Snel en betrouwbaar

De afhandeling was vlot

Beste klant,

Bedankt voor jouw positieve review en het delen van jouw ervaring met ons! Geweldig om te horen dat alles snel en soepel is verlopen. We waarderen jouw feedback enorm!

Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Veel plezier met je aankoop!

Alles is duidelijk

Alles is duidelijk, zelfs bij twijfel bellen ze om uit te leggen. Hele goede service

Beste klant,

Bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat alles duidelijk was en dat je onze service als goed hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we altijd klaar om je te helpen.

Normaal goed

Niets bijzonders gewoon goed

Beste Michael,

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de Multifunctionele Genius Chef. Veel plezier ermee!

Goede service, goede producten

24 aprile 2026

Beste Sacré,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en de lovende 5-sterrenbeoordeling! Wij zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze service en producten. Het zijn klanten zoals u die ons elke dag weer een glimlach op het gezicht toveren!

Mocht er nog iets zijn waarmee wij u kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op.

Zeer goede service

Zeer goede service

24 aprile 2026

Beste klant,

Bedankt voor uw vriendelijke woorden en de vijfsterrenbeoordeling! We zijn heel blij om te horen dat u een geweldige ervaring bij ons heeft gehad. Mocht u vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Gewild

Gewenste resultaten.

Beste Sippie,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling bij Tommy Teleshopping. Aan de hand van uw bestelnummer zien wij dat u de Kelton Complete 4-in-1 26-delige stapelbare pannenset heeft ontvangen. Dit is een product van topkwaliteit, dus we zijn erg blij dat u er zo veel plezier aan beleeft!

Mocht u nog iets nodig hebben, laat het ons dan gerust weten. Kookavonturen zijn altijd leuker met het juiste gereedschap, toch?

Mooi produkt

Beste Paula,

Bedankt voor je enthousiaste feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je aankoop. Als je nog vragen hebt of meer wilt weten over andere producten, laat het ons gerust weten. We zijn er om te helpen!

Valutata 3 stelle su 5

jammer maar goed opgelost

bezorging is goed contact met de klantenservice ook ik had een loopband gekocht en na 7 minuten er op gelopen te hebben wilde ik na rust weer verder maar kreeg het apparaat niet meer aan de gang ik dacht dat de afstandsbediening het niet deed ik kreeg een nieuwe maar loopband start nog steeds niet dus klantenservice goed product niet koste veel geld en een hoop ergernis dus helaas laatste aankoop bij tommy na deze revieuw contact gekregen de klantenservice en ik kan niet anders zeggen dan dat ze het heel netjes opgelost hebben dus daar ben ik erg blij mee. Ondertussen de motion sicer gekocht bij Tommy en geweldig apparaat dus bedankt .

7 aprile 2026

Beste klant,

Dank voor jouw update! We zijn blij te horen dat het probleem met de loopband netjes is opgelost en dat je tevreden bent met de service van onze klantenservice. Het doet ons goed te weten dat de Motion Ciser naar wens is en dat je er blij mee bent. We waarderen jouw feedback enorm en hopen je ook in de toekomst van dienst te mogen zijn met onze producten.

Valutata 5 stelle su 5

Alles wat ze zeggen klopt helemaal

Alles wat ze zeggen klopt helemaal.
Wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je het pakket kan verwachten en alles goed ingepakt

Beste Anneke,

Dank je wel voor jouw fantastische review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en dat alles naar wens is verlopen. We doen altijd ons best om onze klanten goed op de hoogte te houden en ervoor te zorgen dat de bestellingen netjes verpakt aankomen.

Mocht je nog vragen hebben of hulp nodig hebben, laat het ons gerust weten!

Valutata 5 stelle su 5

Het bestelde artikel heb ik in keurige…

Het bestelde artikel heb ik in keurige staat en gelijk de volgende dag al ontvangen zoals op de website beloofd is

29 aprile 2026

Beste Joke,

Wat fijn om te horen dat jouw bestelling in perfecte staat en supersnel is geleverd! Dat is precies waar we naar streven. Bedankt voor deze mooie vijf sterren! Mocht je nog vragen hebben of iets anders nodig hebben, laat het ons gerust weten.

Veel plezier met de Multifunctionele Genius Chef contactgrill!

Valutata 5 stelle su 5

Leuke producten voor een goede prijs

Leuke producten voor een goede prijs. Bestellen was super eenvoudig. Bezorging na een paar dagen ontvangen. Goed verpakt. Het product voldoet aan de verwachting.

Beste Astrid,

Bedankt voor jouw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten en de bestelervaring. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets anders nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd. En een goed Produkt

Beste Willy,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en het goede product, de Genius Chef contactgrill. We wensen u veel plezier met uw aankoop en smakelijke grillmomenten!

Team Tommy Teleshopping

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più