Tommy Teleshopping Recensioni 10.535

TrustScore 4 su 5

4,2

Valutata 5 stelle su 5

Wat een geweldig goede service Ik had de neckpain pro besteld Alles werkte behalve het neckkussen daarover gebeld en zeer vriendelijk en snel geholpen. Ik kon het kussen terug sturen Dat ged... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Heel mooie kookpotten set.Handig omdat deze helemaal in elkaar passen.Perfect dus voor een camper.Plaatsbesparend. Vlugge en correcte levering.

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling makkelijk en duidelijk te bestellen. Leuke korting ontvangen en snel verzonden. Is zo goed bevallen mijn bestelling dat ik ook 1 voor een vriendin heb bestelt. Bedankt voor de goeie service... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb een product gekocht maar beviel niet en moest het terug sturen. Het retour zenden van het product ging zo soepeltjes en binnen no time had ik mijn geld al terug. Ook heb ik vaak bij tommy tel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di generi vari
  2. Giardino

Scritti dall'azienda

Tommy Teleshopping staat bekend om zijn innovatieve producten voor huis, tuin en persoonlijke verzorging, zoals u op televisie heeft gezien. U kunt rekenen op een breed assortiment van hoge kwaliteit, variërend van keukenhulpen tot fitnessapparatuur. Een van de grootste voordelen van winkelen bij Tommy Teleshopping is de snelle levering, zodat u uw producten snel in huis heeft. Daarnaast kunt u altijd profiteren van goede aanbiedingen en leuke kortingen, waardoor u niet alleen handig, maar ook voordelig winkelt. Met duidelijke demonstraties op tv weet u precies wat u koopt. Tommy Teleshopping biedt gemak, betrouwbaarheid en aantrekkelijke kortingen met een snelle levering aan huis. - Voor 23:59 uur besteld, is morgen in huis - Gemakkelijk achteraf of termijnen betalen - 14 dagen bedenktijd - Niet-goed-terug-terug garantie

Gemak, service en kwaliteit staan voorop

Scritti dall'azienda

Bij Tommy Teleshopping draait alles om gemak, verrassing en vertrouwen. We zijn constant op zoek naar unieke, slimme en betaalbare producten die écht iets toevoegen aan het dagelijks leven. Van handige huishoudhulpen tot comfortproducten voor uw gezondheid: ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd en getest. We geloven in service met een glimlach: bestelt u vandaag, dan gaan wij direct aan de slag om uw bestelling snel en netjes bij u thuis te bezorgen. En mocht er toch iets niet naar wens zijn? Dan staan we voor u klaar met heldere garanties en een klantgerichte oplossing.

Niet goed? Geld terug!

Achteraf betalen - 14 dagen bedenktijd - Niet goed=geld terug

Bij Tommy Teleshopping B.V. heeft u 1 jaar fabrieksgarantie op uw artikel. Gaat een product binnen 1 jaar stuk bij normaal gebruik, dan heeft u recht op gratis reparatie of vervanging van het product. Als het probleem niet kan worden opgelost zal het aankoopbedrag binnen de wettelijk geldende termijn worden terugbetaald. De fabrieksgarantie is van toepassing op het aangekochte artikel, en vervalt bij ontvangst van een vervangende, of herstelde artikel.

Nieuw hier? Shop met 10% korting

Bestel op onze website of bel en gebruik code TSP10 voor 10% korting.

4,2

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 99% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 3 stelle su 5

Het toestel voldoet aan de…

Het toestel voldoet aan de verwachtingen.
Jammer dat het niet echt duidelijk is op de TV dat er niet de bakplaten bij zitten die daar getoond worden, wat wel gesugereerd word.
En ook niet kunt bij bestellen daar deze uitverkocht zijn.

12 giugno 2026

Kookpotten voor camper

Vlugge en correcte levering.

12 giugno 2026

Beste klant,

Bedankt voor jouw positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de Kelton Complete 4-in-1 stapelbare 26-delige pannenset. Het is inderdaad een ideale set voor in de camper, vooral omdat ze zo plaatsbesparend zijn. We streven ernaar om onze producten snel en correct te leveren, dus het is fijn om te horen dat dit is gelukt.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het ons gerust weten!

Over het product is nagedacht

Over het product is nagedacht

Kwaliteit goed . Gebruik vriendelijk

Meerdere tools aan één product

18 giugno 2026

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het product! We zijn blij dat je de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid waardeert. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar.

18 giugno 2026

Dear Omer,

Thanks for your positive feedback! We're thrilled to hear you found our delivery service quick. Your order for the **Kelton Complete 4-in-1 stapelbare 26-delige pannenset** was indeed shipped swiftly via DHL Parcel NL and delivered successfully.

Enjoy your new cookware! If you have any questions or need assistance, feel free to reach out.

Snelle service

Snelle service

11 giugno 2026

Risposta di Tommy Teleshopping

That's great to hear! We're thrilled that you had a positive experience with our service. If you have any other questions or need further assistance, feel free to ask.

Doet wat het beloofd

Doet wat het beloofd. Snelle levering..

16 giugno 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de DR-HO'S Get Up & Go Wandelstok aan uw verwachtingen voldoet en dat u tevreden bent over de snelle levering. Wij wensen u veel gemak en veilige wandelingen toe.

Heel goed fie stok

17 giugno 2026

Dear Thera,

Thanks for sharing your feedback! We're thrilled to hear that you're happy with the DR-HO'S Get Up & Go Wandelstok. It’s always great to know the products are making a difference. If you ever need anything, feel free to let us know.

Enjoy your “fie stok”!

Valutata 3 stelle su 5

Ik heb qua levering absoluut geen…

Ik heb qua levering absoluut geen klachten, deze was snel en goed.
Waar ik wél klachten over heb, is de pannenset.
Ik heb de set nu ca. een half jaar, en behandel de pannen met zorg.
Géén metaal in de pannen, afwassen met alléén kokend water, géén zeep.
Maar de anti aanbaklaag is al érg beschadigd, vooral de grote kookpan met dat ´wondervergiet´ en dan op de randen, waar je de grip op vastzet.
Het vergiet wat afgieten ´moeiteloos in elke positie´ zou moeten maken, heeft 1 of 2 keer naar behoren datgene gedaan, daarna kwam de inhoud in de gootsteen terecht.
Ideaal is hoe alles in één kastje past, maar ik ben van mening dat het niet is wat mij is beloofd, althans niet voor deze prijs, héél jammer......

10 dicembre 2025
Non scritta su invito

Beste Tineke,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. Het spijt ons echter dat de pannenset niet aan uw verwachtingen voldoet en dat u problemen ervaart met de antiaanbaklaag en het afgietsysteem. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.

Omdat wij op basis van deze review uw bestelling niet kunnen terugvinden, willen wij u vriendelijk vragen contact op te nemen met onze klantenservice onder vermelding van uw ordernummer. Dan kijken wij graag samen met u naar een passende oplossing. Wij helpen u graag verder.

Valutata 3 stelle su 5

Ze hebben netjes àlles afgehandeld met…

Ze hebben netjes àlles afgehandeld met mijn gekocht product.

17 giugno 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles rondom uw aankoop netjes is afgehandeld en dat u tevreden bent over onze service. Wij wensen u veel plezier met uw product!

goed ok ok ok

Risposta di Tommy Teleshopping

Hey there! It looks like you're having a great experience with Tommy Teleshopping. If you need any info or assistance, feel free to ask. We're here to help!

Snel geleverd

Snel geleverd
Mooi apparaat

16 giugno 2026

Beste Winnie,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat uw 4-in-1 luchtkoeler snel is geleverd en dat u tevreden bent met het apparaat. Wij wensen u veel plezier en verkoeling met uw aankoop!

Duidelijk en snel

26 giugno 2026

Beste Enid,

Bedankt voor jouw positieve feedback en het delen van je ervaring met ons! We zijn blij om te horen dat jouw bestelling makkelijk te plaatsen was en dat je tevreden bent met onze snelle levering. Veel plezier met je aankopen, en we hopen je binnenkort weer te zien!

Super en correcte verwerking

Super en correcte verwerking

Beste Frans,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle en correcte verwerking van uw bestelling.
We stellen uw feedback erg op prijs en hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Beste Judith,

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles op tijd is geleverd. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Beste Greta,
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat alles naar wens is verlopen.

Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Goed en snel

15 giugno 2026

Hey Antje,

Thanks for your positive feedback! We're thrilled you had a good and speedy experience. It looks like your order with DR-HO'S Get Up & Go Wandelstok was delivered successfully. If there's anything else we can help with, just let us know.

Enjoy your day!

Valutata 5 stelle su 5

Wat een geweldig goede service neckpainkussen

Wat een geweldig goede service
Ik had de neckpain pro besteld
Dat gedaan kreeg na ontvangst daar meteen een bericht terug
Hetzij beoordeeld worden
Denk ongeveer 2 weken later lag er een geheel nieuw pakket hier binnen
Super super geweldige service
Dank jewel Tommy teleshop

Beste Carla,

Hartelijk dank voor uw prachtige review!

Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Hoewel het vervelend was dat het nekkussen niet goed werkte, zijn wij blij dat we u snel hebben kunnen helpen en dat u tevreden bent met de uiteindelijke oplossing.

Uw complimenten geven wij graag door aan onze klantenservice. Wij wensen u veel plezier met uw NeckPain Pro en bedanken u voor het vertrouwen in Tommy Teleshopping.

Valutata 5 stelle su 5

Tommy verkoopt producten van kwaliteit…

Tommy verkoopt producten van kwaliteit en zorgt voor een goede afhandeling.
Ze zijn ook goed te bereiken en nemen aandacht voor de klant.
TOP!

15 giugno 2026

Beste Michel,

Wat een geweldige review! Dank je wel voor je positieve woorden en je beoordeling. We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en service. Daar doen we het voor! Heb je nog vragen of kunnen we je ergens mee helpen? Laat het ons gerust weten.

We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te verrassen met onze kwalitatieve producten.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più