Valutata 1 stelle su 5

Tomado ,Blijf weg bij de elektrische dekens. Ze werken niet. Ik kocht er recent 2 , beide werkte niet. en ivm “ de garantie” dacht ik Tomado , de leverancier eerst de kans te geven om dit recht te zet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Via Obelink hebben we onlangs de Tomado airfryer TAF3202B voor de camping besteld. Hij werd de dag erop zeer correct geleverd. Naast een super modern design, werkt hij geweldig: stil, snel en zowel de... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Besteld de dag erna afgeleverd. Top. Warmte kussen THP0602G werkt voorbeeldig. Zieke echtgenote geniet er van. Dank tot de volgende bestelling. Mvrgr. Piet Jongenengel.

Valutata 5 stelle su 5

Betalingsproces verloopt vlekkeloos. Verpakking is zorgvuldig gedaan ter bescherming van apparatuur. Vermeld het woord TOP op de bovenkant van de verpakking , zodat de bezorging het apparaat horiz... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di elettrodomestici
  2. Negozio di forniture elettriche
  3. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

Tomado is van oorsprong een oer-Nederlands bedrijf. De naam is een samenstelling van Van der Togt Massa-artikelen Dordrecht. Het merk bestaat al bijna 100 jaar en maakt sinds de oprichting de meest uiteenlopende huishoudelijke artikelen en staat bekend om zijn kwaliteit, degelijkheid en handigheid

3,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Valutata 1 stelle su 5

Een waterkoker van Tomado gekocht bij…

Een waterkoker van Tomado gekocht bij een Action filiaal. Het apparaat heeft 24 maanden garantie maar na 11 maanden, na ontkalken volgens de gebruiksaanwijzing, geeft het apparaat de geest. Aangezien ik niet meer bij die Action in de buurt ben,kan ik met het apparaat niet langs de Action waar t is aangeschaft, nl in Spanje.
De klantenservice van Tomado wil niet realistisch meedenken naar een oplossing. Hele slechte service!

8 settembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Binnen een dag àlles geregeld.

Binnen een dag àlles geregeld.
Wat een service.
Magnetron kapot , kortsluiting,
Foto’s opgestuurd en de rekening van een jaar geleden .
Dezelfde dag afgegeven bij DHL
En dezelfde dag werd een nieuwe verstuurd.
Dat is nog eens service
TOP

29 agosto 2025

Goede service!

Nadat we de eerste koelkast hadden ontvangen kwamen we er helaas achter dat die niet werkte. Contact opgenomen met de klantenservice en dit hebben ze super opgelost met een vriendelijke en snelle service. Nu zijn we erg blij met onze nieuwe koelkast, die goed werkt!

10 luglio 2025

Mooi modern en praktisch

Snel verzonden, ziet er goed uit. Werkt erg snel en makkelijk en aan te sluiten op het normale stopcontact.
Vind de oppervlakken om te koken wel wat aan de kleine kant en heb een pannenset waarvan hij de ene pan wel herkent als pan en de andere niet dat is jammer maar verder goed.

21 agosto 2025

Top machine

Top machine

Ik heb de tomado slush machine besteld en hij is al constant in gebruik met het warme weer. Het is een gemakkelijke machine in gebruik en onderhoudt.

12 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Goede degelijke apparaten voor een…

Goede degelijke apparaten voor een goede prijs!
Vaatwasser en Amerikaanse koelkast van Tomado gekocht.
Supersnel geleverd..
Het koel en vries gedeelte zijn zeer ruim en je kunt er veel in kwijt..
Vaatwasser ben ik ook blij mee, alleen vind ik dat die niet goed droogt.. je moet alles nadrogen met een theedoek.

20 luglio 2025

Beoordeling TOMADO TMA9002B Mobiele airco

Hallo, ik wil graag mijn ervaring delen met de TOMADO TMA9002B Mobiele airco die ik onlangs heb besteld.

1. Het apparaat was zwaarder dan ik had verwacht, wat volgens mij een positieve invloed had op het gevoel van de kwaliteit van het product.

2. Ik vond het fijn dat er voldoende afstelmogelijkheden waren voor de richting van de koude lucht, zowel horizontaal als in drie verticale standen. Ik heb een beetje moeten prutsen om de beste hoek voor mij in te stellen, maar nu is alles perfect en blaast de lucht precies zoals ik het wil.

3. Er is een aparte afvoer voor condensaat, wat zeker handig is, maar het is waarschijnlijk relevanter voor vochtige klimaten, want in veertien dagen gebruik had ik maar een paar druppels.

4. De afvoer van warme lucht aan de achterkant van de airconditioner kan via een pijp naar het ventilatiesysteem van het huis worden geleid of via een speciale adapter voor het raam. Ik heb hem zelf aangesloten op het systeem in huis en er waren geen problemen.

5. Wat het vermogen betreft, waren er ook geen vragen, er zijn twee werkingsmodi: minder krachtig en krachtiger. Ondanks het feit dat mijn kamer vrij groot is, werkt het apparaat perfect.

Al met al ben ik zeer tevreden met de aankoop. Voor het geld dat ik heb betaald, heb ik geen concurrenten gevonden die kwalitatief beter waren, dus ik heb nergens spijt van en kan dit apparaat gerust aanbevelen.

16 luglio 2025
Valutata 4 stelle su 5

Vaatwasser maakt goed schoon!

Vaatwasser maakt goed schoon!

Levering was snel (wat de site aangaf, niet de mail die mediamarkt stuurde)

Het leveren zelf viel wel tegen, "we zijn er tussen 9:00 en 17:00, je krijgt een preciezer tijdslot zodra de bezorger onderweg is" tot er om 16:20 ineens stond "bezorg onderweg, we zijn er tussen 16:55 en 17:55" kortom een tijdslot van de hele dag en dan nog buiten het slot leveren

31 maggio 2025

Vrijstaande inductieplaat van Tomado

Heb een vrijstaande inductiekookplaat besteld, waar ik zeer tevreden over ben. Het koken met deze plaat is een feestje en super makkelijk schoon te maken.
Had veel eerder van het gas af gegaan, als ik geweten had, dat het zo makkelijk koken is op een inductiekookplaat van Tomado.

29 maggio 2025

Prima levering

Prima levering, goed op de hoogte gehouden van levertijd etc.
Besteld voor in onze camper, eerste gebruik moet nog plaatsvinden maar, uit ervaringen van anderen, zal dit een prima toevoeging zijn.

4 aprile 2025

een stofzuiger

Ik heb een stofzuiger gekocht. Ik dacht omdat het een kleine is zal de zuigkracht wat minder zijn maar dat klopt niet. De stofzuiger is krachtig klein maar fijn! Ben er blij mee

13 maggio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più