Valutata 5 stelle su 5

Dweilfunctie werkte niet meer. Bij bestellen van een onderhoud set werd gratis een nieuwe dweilunit geleverd. Probleem opgelost en naar volle tevredenheid. Wat een perfecte klantenservice

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben super enthousiast over onze Tjilla C150. Hij doet het eigenlijk beter dan ikzelf. Vooral bij moeilijke plekken, tussen en onder meubilair bijvoorbeeld, gaat hij systematisch alle hoekjes langs.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ich habe lange nach einem guten Staubsaugerroboter gesucht und habe wegen der guten Bewertungen einen Tjilla 150 gekauft. Wir hatten, warum auch immer, Startschwierigkeiten miteinander, weil sich... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn vrouw kent het apparaat het best en is er erg content mee. Nu had hij net een storing. Sensoren schoongemaakt etc. Klantenservice gebeld (was druk/zou teruggebeld worden) netje binnen 10 minuten... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di aspirapolveri
  2. Negozio di elettrodomestici
  3. Negozio di elettronica

Scritti dall'azienda

Hét Nederlandse merk in Robotstofzuigers!

4,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,8

Tutte le recensioni

40 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Heel behulpzaam aan de telefoon

Heel behulpzaam aan de telefoon. Kon snel eerdere bestelling annuleren en een nieuwe bestelling plaatsen.

23 agosto 2023

Risposta di Tjilla

Fijn om te lezen dat alles zo goed is bevallen!

Valutata 5 stelle su 5

Prima service, super snelle verzending

Super snelle verzending. De volgende dag was de robotzuiger al in huis! Zeer snelle reactie op vragen, zeer behulpzaam. Handleiding mocht iets uitgebreider zijn, maar uiteindelijk wijst het zichzelf ook wel uit. Ideaal voor het lichtere poetswerk tussendoor!

7 settembre 2023

Risposta di Tjilla

Wat fijn om te horen dat de verzending zo snel was en dat de klantenservice snel reageerde! Het is waardevol dat de robotzuiger ideaal is voor licht poetswerk tussendoor. We hebben ook een online video op onze website staan, die wat meer in de diepte gaan over de robotstofzuiger en de installatie. We nemen je feedback over de handleiding zeker mee! Bedankt voor het delen van je ervaring!

Valutata 5 stelle su 5

Absolute aanrader voor de mooie prijs

De robot was snel geïnstalleerd en werkt perfect. Komt bij mij thuis over de drempels heen en pakt daardoor alle kamers in het appartement. Voor deze prijs een absolute aanrader.

29 agosto 2023

Risposta di Tjilla

Gaaf om te lezen dat je tevreden bent met je nieuwe robotstofzuiger. Als er in de toekomst nog vragen zijn horen we dat natuurlijk graag van je.

Valutata 5 stelle su 5

De levering ging snel en goed

De levering ging snel en goed. De stofzuiger maakt toch meer geluid dan ik van mijn oude gewend was. Ook gaat hij slecht over kleden. Vind Botje vaak terug ergens in huis ipv het oplaadstation. Dat is jammer.

1 agosto 2023

Risposta di Tjilla

Bedankt voor je feedback! We noteren je opmerkingen over het geluid en het omgaan met kleden. Als er in de toekomst nog vragen zijn horen we dat natuurlijk graag van je.

Valutata 5 stelle su 5

Erg tevreden met de stofzuiger

Erg tevreden met de stofzuiger. Onlangs (door eigen toedoen) problemen met het laadstation, ben erg goed geholpen!

27 luglio 2023

Risposta di Tjilla

Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de stofzuiger en dat de klantenservice je goed heeft geholpen met het laadstation!

Valutata 5 stelle su 5

Goede info en top klantenservice die…

Goede info en top klantenservice die zelf belt wanneer robotstofzuiger wordt verzonden

22 giugno 2023

Risposta di Tjilla

Fijn om te lezen dat je blij bent met de klantenservice, ik zie dat je een pre-order hebt geplaatst. De Tjilla C150, we horen graag je feedback als je deze een paar maanden in gebruik hebt gehad, we zijn heel erg benieuwd wat je er van vindt.

Valutata 5 stelle su 5

Fijne robotstofzuiger en hele goede service

Fijne robotstofzuiger. Vooral handig voor moeilijk bereikbare plaatsen als onder 2-persoons bedden en onder kasten.
Daarnaast een goede service van Tjilla. Ze zijn makkelijk bereikbaar en staan je vakkundig te woord.
Het koppelen van de stofzuiger in de app lukte niet. Dankzij de duidelijke uitleg en geduldige hulp van een aardige medewerker is het alsnog gelukt om de stofzuiger te koppelen. Daarnaast zijn mijn andere vragen ook snel beantwoord.
Kortom: een topprodukt van een bedrijf met prima service.

28 giugno 2023

Risposta di Tjilla

Gaaf om te lezen dat je tevreden bent met je nieuwe robotstofzuiger en onze goede service dit doet ons goed!

Valutata 2 stelle su 5

Handgemaakt?

Op verzoek heb ik deze review aangepast en enkele al te stellige aannames, die ik niet zou kunnen bewijzen, geschrapt. Wat volgt is uitdrukkelijk mijn mening en werkelijke ervaring met dit "Nederlandse product".

Ik heb voor deze robotstofzuiger gekozen, omdat ik het een positief idee vond dat het een Nederlands product is. Het apparaat doet echter wel heel erg denken aan zijn massa-geproduceerde soortgenoten uit het verre oosten. Ook lijken alle claims in die richting mij nogal manipulatief. Als "bewijs" voor de Nederlandse oorsprong geldt volgens Tjilla bijvoorbeeld de sticker onderop, met de tekst: "handmade and checked in the Netherlands" Kan dus overal gemaakt zijn en dan hier nagekeken.
Achteraf blijkt Tjilla een éénmansbedrijf te zijn met als activiteit de verkoop van huishoudelijke apparaten, gevestigd in een woonhuis en met, sinds kort, een bedrijfsruimte van 43m². Dat maakt het de 21ste eeuwse equivalent van de huis-aan-huis stofzuigerverkoper uit de jaren 50 van de vorige eeuw. Goed gezelschap: zelfs Johnny Cash heeft dat eens geprobeerd, maar waar laat je die produktielijn en werken daar dan kabouters? Concreet worden de claims nergens.
Toon mij die Nederlandse fabriek! (die ook tondeuses, bewakingscamera's steelstofzuigers en in het verleden babyfoons maakt)

In gebruik krijg je ook niet de indruk, dat een Nederlands technologiebedrijf heel innovatief en out-of-the-box iets geweldigs heeft zitten ontwikkelen:
Dit apparaat navigeert met een plafondcameraatje voor herkenning van de kamer, maar daar doet 'ie vervolgens niets mee eigenlijk. Doet een stukje van de ene kamer, knotst over de drempel als hij die tegenkomt, daar weer een stukje enzovoort, tot alles zo ongeveer is ingekleurd. Verder is een gyroscoop aan boord voor het sierlijke zwierwerk, maar hij detecteert obstakels voornamelijk door flink te botsen en dan altijd linksaf. Die laat ik dus niet tussen mijn gitaren enzo rondrijden. Losse kleden (Afgaanse Kelim plus zware antisliplaag) schept 'ie eerst op met een zijborsteltje en trekt die dan zo veel mogelijk achter zich aan, terwijl hij dan in de drempelklim-modus wat omhoog en omlaag bonkt. Ik vond na de tweede rit al losse flosjes uit het zijborsteltje.
Drempels worden met zoveel misbaar genomen, dat je je af moet vragen hoe lang dat goed gaat. Zie de meldingen van afgebroken klepjes en stofbakjes voor de kwaliteit van het kunststof. Er zit een grappig mesje bij om de hoofdborstel van haren te ontdoen en dat is ook iedere keer nodig. Vies werkje, en ik vraag me dan af, waarom ik niet gewoon de rotzooi met mijn handen van de vloer opraap.
Wat meteen ook opvalt, is dat de behuizing al heel snel statisch oplaadt, zodat er na 5 minuten een laag stof op het hele apparaat zit; óók een bewijs van het inferieure uitblaasfilter. Dat filter is een stukje styreen-schuim, dat als het ware al brokkelt als je er naar kijkt en een dubbel velletje met wattig materiaal ertussen. Als je nog geen stofallergie had, dan nu wel.

Om te dweilen vervang je het stofbakje voor een waterbakje zònder stoffilter, maar de zuigmotor blijft gewoon doorblazen in de "dwijlstand". Eventueel fijn stof wordt dus direct naar achter op de dan natte vloer geblazen. Met een nat microfiber "washandje"sleept hij dan over de grond in allerlei patronen. Drempels worden in de dweilfunctie niet meer gehaald.

De app is een standaard Chinese smarthome app, die bij de Chinese wifi /smart-connect printplaat hoort. Geen idee naar welke cloud je gegevens worden gesynchroniseerd, maar dat wil ik ook helemaal niet weten. Eigenlijk hoef je zo'n apparaat ook helemaal niet continu online te zetten. Alleen even verbinden voor een firmware-check en globale instelling en afkoppelen. Waarom laten stofzuigeren terwijl ik op de fiets zit? Kan ook terwijl ik mijn tanden poets ofzo, toch?

WEL GOED: er zit een echte fysieke tuimelschakelaar op om hem helemaal uit te zetten. Dat is dan wel weer de beste maatregel tegen eventuele hackpogingen en brandjes.
Ook de prijs klopt precies voor een product met deze functies en kwaliteit.
De service van Hidde is heel voorkomend, maar gaat wel wat trager zogauw je hem terug wil gaan sturen. Uiteindelijk netjes geld terug en een kwaliteits-apparaat van een robuust Europees merk gekocht. Heel wat anders. Toegegeven: bijna drie keer zo duur.

15 maggio 2023

Risposta di Tjilla

Jammer dat je deze conclusies trekt Paul, ik wens je heel veel plezier met je nieuwe robotstofzuiger.

Hidde Van Tjilla.nl

Valutata 5 stelle su 5

Mooi product, keurig afgehandeld!

Snelle en keurige levering. Verpakking ook dik in orde. Gewoon goed verzorgd.

14 giugno 2023

Risposta di Tjilla

Goed om te lezen dat de robotstofzuiger dik in orde is. Als er in de toekomst nog vragen zijn horen we dat natuurlijk graag van je.

Valutata 5 stelle su 5

In het begin deed mijn robot stofzuiger…

In het begin deed mijn robot stofzuiger het goed totdat de wifi veranderde. Nu laadt hij op maar na het opladen en starten op de app, geeft hij aan dat hij moet opladen en zegt daarna meteen dat hij opgeladen is. Wat nu??

16 aprile 2023

Goedemiddag Karin,

Je mag ons wel een belletje doen op 0850022287 dan helpen we je er direct even mee. We hopen snel van je te horen.

Tjilla.nl

Vriendelihje service…

Het ging niet helemaal goed met het leveren, maar vriendelijk contact met de service afdeling en mijn bestelling is inclusief een extraatje geleverd

17 maggio 2023

Risposta di Tjilla

Bedankt voor het delen van je ervaring! Ondanks wat problemen met de levering, was het contact met onze serviceafdeling vriendelijk en hebben we je bestelling inclusief een extraatje geleverd. We waarderen je geduld en begrip. Neem gerust contact met ons op als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt. Bedankt voor je feedback en steun!

Top stofzuiger

5 giugno 2023

Risposta di Tjilla

Kort maar krachtig! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je mening achter te laten.

Valutata 5 stelle su 5

Haal een Tjilla in huis ! Zal je niet spijten !

De Tjilla is nu al een maand in gebruik.Toestel is zeer degelijke kwaliteit.

Ik laat haar eerst de edge cleaning doen, en daarna op automatisch.
Stofzuigen doet ze heel grondig, en ik zie in het bakje dat ze toch heel veel opneemt. Na het stofzuigen is de vloer zeer netjes.

Dweilen doet ze daarna, en het resultaat is zowel op keramiek vloer als op vinyl boven zeer goed. Ik kan het zelf niet beter doen.

De voordelen zijn dat ze wel overal onder werkt, onder banken, kasten, en het bed, waar ik vroeger mijn rug moest forceren om er met de stofzuigersteel onder te geraken.

In ieder geval, is het resultaat zeer behoorlijk, en alles ligt er proper en fris bij.

Tjilla onderhoudt hier 3 verdiepingen, en ze kan deze taak perfect aan.

Voor deze prijs is dit een zeer goed toestel.
Absoluut een aanrader!

15 maggio 2023

Risposta di Tjilla

Bedankt voor je geweldige feedback over de Tjilla! We zijn blij dat het apparaat aan je verwachtingen voldoet en je vloeren schoon en fris achterlaat. De Tjilla stofzuigt grondig en dweilt effectief op verschillende vloertypes. Het feit dat ze gemakkelijk onder meubels en bedden kan werken, maakt het schoonmaken veel handiger. We zijn blij dat de Tjilla probleemloos drie verdiepingen aankan en dat je waar voor je geld krijgt. Bedankt voor je positieve beoordeling en aanbeveling!

Valutata 4 stelle su 5

Herstelwerk robotstofzuiger

Eea hersteld als zijnde garantie. Een van de aandrijfwielen was stuk. Is vervangen. Tevens gelijktijdig nieuwe borstel en voegers als onderhoudswerkzaamheden meegestuurd welke natuurlijk in rekening werd gebracht.
Robot komt, misschien door een nieuw wieltje, niet goed naar het oplaadpunt. Trekt steeds naar rechts.
Verder werkt hij weer redelijk. Roept regelmatig "please help my"
Niet mijn allerbeste keuze achteraf.

16 aprile 2023

Risposta di Tjilla

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je mening achter te laten. Het klopt inderdaad dat de robotstofzuiger is gemaakt, dat is natuurlijk gratis. Als hier wel kosten voor zijn gemaakt willen we dat graag terug overboeken maar bij ons is hier niets over bekend. Als de robotstofzuiger nog niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, adviseer ik je om contact met ons op te nemen. We zullen het direct voor je oplossen.

Super toffe robotstofzuiger.

Super toffe robotstofzuiger.
Maakt goed schoon. En door het draaiborsteltje worden ook alle haren goed op gezogen!

24 marzo 2023

Risposta di Tjilla

Wat fijn om te lezen dat de robotstofzuiger goed bevalt en dat de haren goed worden opgezogen door de draaiborstel!

TOP PRODUCT

Na veel recensies gelezen te hebben van robot stofzuigers ben ik bij de Tjilla C100 uitgekomen en het is werkelijk een fantastisch apparaat. Het is onze eerste robotzuiger maar deze doe alles zoals omschreven en tevens is hij perfect en mooi verpakt. En ook niet onbelangrijk er zit 2 jaar garantie op. Tjilla ga zo door.

10 marzo 2023

Risposta di Tjilla

Graag wil ik je hartelijk bedanken voor de prachtige review die je hebt geschreven! Als bedrijf streven we er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en het is geweldig om te horen dat we daarin zijn geslaagd. Als er in de toekomst nog vragen zijn horen we dat graag van je.

Fijne robot

Fijne robot , dochter heeft hem Jayjay genoemd.
Hij is lekker stil
Alleen jammer dat er niet standaard een dweil bij zit
Ook jammer dat hij alleen werkt op het 2.4 ghz netwerk
Dit zijn toch wel puntjes waardoor we nog een beetje twijfelen.
Gaan het een weekje aankijken.
Over de service niets dan lof !
Direct telefonisch bereikbaar en heldere uitleg , dweil zat er wel degelijk bij , we hadden niet goed gekeken .
2.4 ghz hebben ze ook gelijk uitleg over gegeven .
Zeer enthousiast

12 marzo 2023

Risposta di Tjilla

Bedankt voor je review! Het klopt inderdaad dat onze robotstofzuiger alleen met een 2.4Ghz wifinet kan worden verbonden. Teven kun je gemakkelijk een extra netwerk aanmaken hier kunnen we je uiteraard ook mee helpen. En er hoort wel een dweil bij te zitten als dit niet zo is kun je ons een belletje doen op +31850022287 dan sturen we je er als nog een kosteloos op. We horen graag van je!

Valutata 4 stelle su 5

Stofzuigen gaat best wel goed

Stofzuigen gaat best wel goed, wij laten hem s'nachts zuigen en dan is het de volgende ochtend lekker opgeruimd.
Natuurlijk kan ik het zelf veel beter 😁maar zoefie doet het prima! Zo is het niet meer nodig dat ik elke dag sta te zuigen. Zoefie neemt een hoop uit handen.
Dweilen gaat eigenlijk ook best wel aardig. Ook hier voor geldt dat als je het zelf doet het wel netter gaat maar het is niet verkeerd.
Al met al prima tevreden!

29 gennaio 2023

Risposta di Tjilla

Bedankt voor je review! We hopen dat Zoefie zijn werk goed blijft doen en het je veel werk uithanden neemt. Als er in de toekomst nog vragen zijn horen we dat graag van je.

Hidde van Tjilla.nl

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più