Tiny Library Recensioni 488

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 5 stelle su 5

Excellent website, clear and good selection. I ordered a Woom bike for our daughter, one part (stand) was missing in the delivered package. Customer service was excellent. Immediate correction and sen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Helaas een verkeerd artikel ontvangen. Ik probeer de klantenservice te pakken te krijgen maar geen gehoor. We gaan over een paar dagen op vakantie en hebben het product echt nodig. Hopelijk lukt het T... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Wij huurden een moonboon en een yoyo kinderwagen. De spullen waren in zeer goede staat en erg fijn in gebruik. Heel erg prettig om voor een bepaalde termijn spullen te kunnen gebruiken. De communicati... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig concept. Er wordt veel te veel onnodig weggegooid zeker met spullen die je maar kort nodig hebt. De refurbished spullen waren in perfecte staat dus voelde helemaal prima om dit te gebruiken... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Negozio per bambini
  3. Negozio di giocattoli per l'infanzia
  4. Negozio di articoli di seconda mano

Informazioni su Tiny Library

Scritti dall'azienda

Huur jouw baby- en kinderproducten bij Tiny Library: voordeliger, makkelijker en duurzamer.

Tiny Library is het platform in Nederland waar je al je babyspullen voor de eerste jaren van je kindje kunt huren. Denk aan een kinderwagen, co-sleeper, wipstoel of box. Je huurt je baby producten eenvoudig, met de garantie dat alle producten schoon, intact en veilig zijn. Gebruik je de babyspullen niet meer? Retourneer ze gratis. Zo kan Tiny Library er weer andere ouders blij mee maken.

Kinderwagens & Buggy's, Co-sleepers, Autostoelen, Speelgoed, Bakfietsen, Kinderfietsen, Kinderstoelen, Kolven en meer. Kies uit meer dan 450 producten voor jouw kindje van 0 t/m 10 jaar.

ONTDEK ALLE PRODUCTEN

Waarom babyproducten huren bij Tiny Library?

1. Betrouwbare service

De producten worden professioneel gereinigd en gecontroleerd. Alle producten worden door een gecertificeerde partij nagekeken en gereinigd. Je kunt er dus op vertrouwen dat de producten schoon en veilig zijn. Dit is een groot voordeel ten opzichte van het kopen op marktplaats.

2. Topmerken voor een laag maandbedrag

Bespaar tot 70% op de nieuwprijs van het product. Huren voorkomt dat je een grote investering vooraf hoeft te doen. Door lage maandbedragen betaal je alleen voor gebruik. We zorgen dat je tussen de 30-50% van de nieuwprijs betaalt, zodat het zelfs met 2 kindjes en soms met 3 kinderen nog voordeliger is om te huren dan nieuw aan te schaffen. En dat voor merken als Bugaboo, Joolz, Bednest, Artipoppe, Medela en Babybjorn.

3. Een betere wereld voor je baby

Door te huren draag je bij aan een duurzamere toekomst. Door babyproducten met elkaar te delen kunnen meerdere baby’s gebruik maken van hetzelfde product. Daarnaast refurbishen en repareren we de producten, zodat ze langer mee gaan. Zo hoeft er uiteindelijk minder geproduceerd te worden, waardoor grondstoffen minder snel uitgeput raken en de co2 uitstoot wordt verlaagd door minder productie en transport. Op deze manier zorgen we samen voor een mooiere wereld voor onze kinderen.

Ontdek onze merken zoals Bugaboo, Medela, Joolz, Bednest, Artipoppe, Stokke, Chicco, Easywalker, Maxi-Cosi, Babyzen, Tula, Ergobaby, Meyco, Wildride, Play at Slaep, Doona, Urban Iki, Wishbone, Ette Tete, Hangloose, UKJE, Wagle, Cybex, Jindl, Cube, Lovens, Veer, Alecto, Veloretti, Hamilton, Jiffle, Lola & Lykke, Elvie, Stapelstein, Woom, Van Dijk Toys, NIMBEL, Kapla, Modu, Deryan, Kaos, Way to Play, Connetix en Babybjörn.

Op zoek naar een kinderwagen of buggy voor je baby of peuter? We vertellen je graag over de opties en verschillen zodat je een weloverwogen keuze maken als het om je kleintje(s) gaat.

KINDERWAGENS & BUGGY'S

Op zoek naar een manier om de eerste maanden je baby dicht bij je te hebben tijdens het slapen? Dan is een co-sleeper de perfecte oplossing.

CO-SLEEPERS

Om je kindje op een veilige manier te kunnen vervoeren in de auto is een autostoel een ware musthave. Je kunt 'm al gebruiken vanaf de geboorte en wanneer je kindje wat groter is kun je overstappen naar een groter zitje. Je gebruikt een autostoel tot je kindje 135 cm lang is.

AUTOSTOELEN

Spelen en ontdekken is essentieel in de ontwikkeling van kinderen. Bij Tiny Library vind je een selectie van het leukste, meest duurzame speelgoed voor baby's en kinderen: van playgym tot houten klimrek en van loopfiets tot learning towers en stapelblokken. Is je kindje uitgekeken op het speelgoed? Wissel het eenvoudig om voor nieuw speelgoed uit ons assortiment.

SPEELGOED

Een elektrische bakfiets is ideaal om te huren, want dit kost al snel duizenden euro's in aanschaf. Daarom kun je bij ons een groot assortiment aan bakfietsen huren. Je huurt bij ons een elektrische bakfiets voor een periode van 6 maanden tot 1 of 2 jaar.

BAKFIETSEN

Wist je dat je kindje in de eerste 12 jaar uit 8 fietsmaten groeit? Bespaar geld, tijd en opslagruimte door je kinderfiets te huren! Als je kindje te groot wordt ruil je de fiets gemakkelijk om voor een grotere maat.

KINDERFIETSEN

De kinderstoel, een onmisbaar item wanneer je een kindje verwacht. Zeker in het begin groeit je kindje erg hard, een meegroeistoel is dan ideaal. Zo hoef je niet steeds een grotere stoel te kopen, duurzaam en praktisch!

KINDERSTOELEN
Hoe werkt het?

Het werkt eigenlijk net als een gewone webshop: je bestelt de producten en geeft aan op welk moment je het in huis zou willen ontvangen. Is je kindje eruit gegroeid? Geen probleem, dan stuur je de producten gratis weer terug. Of je wisselt je kinderwagen om voor een buggy of een duo-wagen. Zo heb je alleen maar de relevante producten in huis voor de fase van je kindje. En bespaar je ook nog eens ruimte, want welke zolder / schuur staat niet vol met babyspullen? Zonde, want dat kan heel goed door een ander kindje gebruikt worden!

Tiny Library zorgt er dus voor dat je de allermooiste en beste babyspullen in huis krijgt. Terwijl je bespaart op geld, tijd en opslag. En tegelijkertijd bijdraagt aan een duurzamere toekomst voor onze kinderen.

4,4

Ha risposto al 78% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slecht

Zeer slecht. Slechte en te late levering. Doos helemaal beschadigd en was mintens al drie keer gebruikt zo kun je geen pakket verzenden. Extra slang voor het bevalbad vergeten. Al met al een zeer slechte ervaring.

3 luglio 2025

Beste Annelies,

Wat vervelend om te lezen dat je bestelling niet naar verwachting is verlopen. Onze excuses voor de beschadigde doos en het missen van de extra slang – dat hoort natuurlijk niet zo te gaan. Ik kijk graag met je mee om dit netjes op te lossen. Zou je ons een mailtje kunnen sturen op [info@tinylibrary.nl](mailto:info@tinylibrary.nl) met je ordernummer? Dan pakken we het meteen op.

Met vriendelijke groeten,

Ze helpen je binnen 24 uur

Ze helpen je binnen 24 uur
Ze leveren goede kwaliteit
Ze leveren snel

1 luglio 2025

Risposta di Tiny Library

Dank je wel voor je positieve woorden! Super om te horen dat je tevreden bent over onze service en de snelle levering. We staan altijd klaar om te helpen! 💛

Keurig geholpen

Keurig geholpen , uiteindelijk de swing over gekocht .

25 giugno 2025

Risposta di Tiny Library

Bedankt Marianne! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen en dat je tevreden bent met de overname van de Swing. Veel plezier ermee! 😊

Snel

Snel, goed product, prettige communicatie over levering.

21 giugno 2025

Risposta di Tiny Library

Dank je wel, Patricia! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent over het product en onze communicatie. Veel plezier ermee! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Great product, even greater service

First of all, the product was in really good condition and the proces - from delivery up to payments - was on point. Above all, the service was great. There was one mistake with a payment and with proactive and solution focussed service it was fixed with one e-mail. So, a very well deserved 5 star review, and a recommendation for everyone considering something from Tiny Library.

2 luglio 2025

Risposta di Tiny Library

Thank you so much, Wilco! We're happy to hear the product and service met your expectations — and even happier we could solve the payment issue quickly. Your recommendation means a lot to us! 🌟

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Snel bezorgd en helemaal blij met de Moonboon.

20 giugno 2025

Risposta di Tiny Library

Wat fijn om te horen, Maaike! Dank je wel voor je positieve review. We zijn blij dat je tevreden bent met de Moonboon en onze service. Veel plezier ermee! 💛

Valutata 2 stelle su 5

Order was not processed on time despite…

Order was not processed on time despite being placed a month ahead of schedule which resulted in us having to go collect the order only to partially receive what we had ordered.

10 giugno 2025

Risposta di Tiny Library

Thank you for your feedback, Eleftheria. We're truly sorry to hear that your order wasn’t processed on time, despite being placed well in advance. We understand how frustrating it must have been to pick it up yourself and still not receive everything you ordered. Our sincere apologies for the inconvenience. We’ll review this internally to prevent it from happening again. If anything is still missing or unresolved, please let us know — we’re here to make it right.

Valutata 2 stelle su 5

Prima producten maar slechte klantenservice

Prima producten maar slechte klantenservice. Alleen via mail bereikbaar, reageren laat. Ik had een Moonboon besteld en kreeg pas een dag later te horen dat ie "waarschijnlijk" een paar dagen na de beloofde leverdag geleverd zou worden. Als ik 'm vervolgens zelf wil ophalen, moet ik drie keer mailen voor ik een ophaalafspraak kan maken. Dat is uiteindelijk niet eens gelukt, ik ben 'm dan zelf maar gaan ophalen op goed geluk.

21 giugno 2025

Hi Svea,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je ervaring met onze klantenservice niet naar wens was. We begrijpen goed dat het vervelend is als communicatie traag verloopt, zeker wanneer je afhankelijk bent van een product op een specifieke datum.

Je hebt helemaal gelijk dat we hier sneller en duidelijker hadden moeten reageren, vooral rondom de levering van de Moonboon en het maken van een ophaalafspraak. We nemen je opmerkingen serieus en gebruiken dit om onze service verder te verbeteren, zodat dit in de toekomst beter verloopt.

Fijn dat je het product uiteindelijk alsnog hebt kunnen ophalen, en we hopen dat je er tevreden mee bent. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat het gerust weten.

Met vriendelijke groeten,
Thijs,

Aanrader

Wij hebben een BabyBjorn wipstoel gehuurd. Hele snelle levering en de wipstoel ziet er keurig netjes en schoon uit!

17 giugno 2025
Valutata 5 stelle su 5

Top service met wat lange wachttijd

We hebben een co sleper besteld en de eerste poging was mislukt, het kwam helaas beschadigd. Maar alles was snel geregeld en binnen twee dagen hadden we een nieuwe gekregen en de oude was direct opgehaald, dat was heel fijn.
Één minpuntje - het is niet zo makkelijk om snel in contact te komen met klantenservice, maar als het lukt, gaat alles snel en gemakkelijk. Chat op het website komt niet goed overeen met email, eigenlijk vond ik de emails heel frustrerend om te lezen, dus gewoon genegeerd 😬

Over het algemeen zijn we super blij en vinden het idee zelf ook gaaf! Keep up the good work, guys!

17 giugno 2025

Risposta di Tiny Library

Dankjewel Ula voor je uitgebreide en eerlijke review!

Fijn dat we de beschadigde co-sleeper snel hebben kunnen vervangen en dat je blij bent met het concept. We nemen je feedback over de bereikbaarheid en de communicatie via e-mail serieus en gaan kijken hoe we dat kunnen verbeteren. Dank nogmaals voor je vertrouwen!

Verzorgde verzending

Verzorgde verzending, gebruiksvriendelijke website, snelle klantenservice

13 giugno 2025

Risposta di Tiny Library

Dankjewel Joni, voor je fijne review!

Goed om te horen dat zowel de verzending als onze service naar wens waren. We staan altijd voor je klaar als je nog iets nodig hebt.

Valutata 4 stelle su 5

Bevalbad

Met precies 37 weken mijn bevalbad besteld. Helaas ging er wat mis bij DPD waardoor het bad na een week nog niet binnen was.

Gelukkig erg vriendelijk geholpen en er is de volgende dag al meteen een nieuw bad opgestuurd. Hierdoor alsnog tijdig mijn bevalbad ontvangen.

9 giugno 2025

Risposta di Tiny Library

Dankjewel voor je review Stephanie!

Wat fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen en je het bad op tijd hebt ontvangen. Excuses voor het ongemak met DPD, en bedankt voor je geduld. We wensen je een mooie kraamtijd toe!

Hele snelle levering

Hele snelle levering en duidelijke informatie op de site.

10 giugno 2025

Dankjewel Asmin!

Fijn om te horen dat de levering snel was en de informatie duidelijk. We staan altijd voor je klaar als je nog vragen hebt!

Chère Elena,

Merci pour votre avis. Nous sommes désolés d’apprendre que le lit présente des déchirures. Nous essayons de vous contacter afin de trouver une solution ensemble. Pourriez-vous nous indiquer le meilleur moyen de vous joindre ?

Cordialement,
Thijs
Équipe Tiny Library

Betrouwbaar, snel en goed

Kwam op de site via Moonboon, om een Moonboon te huren. Alle wenselijke opties waren beschikbaar, snel geleverd en al snel een heel mooi overkoopbod gekregen. Na paar dagen uitproberen hebben we ‘m overgekocht en was alles super snel en betrouwbaar geregeld. Geen minpunten gevonden!

6 giugno 2025

Risposta di Tiny Library

Wat een mooie review, dankjewel Pascal!

Super om te horen dat alles soepel en snel is verlopen – van huren tot overkopen. Fijn dat de Moonboon zo goed bevalt en dat we je snel hebben kunnen helpen. Veel plezier ermee!

Super en heel handig

Tiny Library heeft superveel keus in materialen die je kunt huren. Wij hebben de moonboon hangmat gehuurd; wat een fantastische uitvinding is dat! Ook heel fijn om hem straks terug te kunnen sturen en geen grote dingen in huis te houden die we dan niet meer gebruiken. Ik wilde de enkele hangmat omruilen voor een tweelingvariant en ze dachten echt supergoed mee. Top!

4 giugno 2025

Risposta di Tiny Library

Dankjewel voor je enthousiaste review, Mariska!

Wat fijn om te horen dat de Moonboon hangmat zo goed bevalt en dat je onze service als prettig hebt ervaren. Super dat we konden meedenken met de omruiling naar de tweelingvariant – zo maken we het graag makkelijk voor je 😊

Valutata 5 stelle su 5

Rapidez e excelência no atendimento e…

Rapidez e excelência no atendimento e no processo de troca, através do site.

14 giugno 2025

Muito obrigado pela sua avaliação, Sarah! 😊

Que bom saber que você ficou satisfeita com a rapidez e o atendimento. Ficamos felizes em poder ajudar no processo de troca. Até a próxima!

Com carinho,
Equipe Tiny Library

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben ech blij met mijn bestelling

Ik ben ech blij met mijn bestelling. Het was snel bezorgd, kinderwagen was schoon en alles was goed ingepakt bij huren voor e1 jaar huur is ook niet hoog

4 giugno 2025

Risposta di Tiny Library

Wat fijn om te horen Natalia!

Dankjewel voor je positieve review 😊 We zijn blij dat alles naar wens is verlopen en wensen je veel plezier met de kinderwagen. Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we voor je klaar!

Team Tiny Library

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più