ze toonde dat bitumen niet samen gaat met bepaalde vlammen klein rare zin maar snapbaar
Zijn hier geweest om te kijken naar een lekkage en ze konden het meteen verhelpen, geen grote lekkage gelukkig.
Ze hielpen me een keuzen maken voor materiaal, mijn tante vond dat bijzonder.
Alles werd afgestemd en duidelijk uitgesproken dat scheelde stress.
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij Tilburg Dakdekker, dé specialist op het gebied van dakwerken in Tilburg en omgeving. Of het nu gaat om dakrenovaties, reparaties, of de installatie van nieuwe daken, wij staan garant voor vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ons team van ervaren dakdekkers werkt met de nieuwste technieken en duurzame materialen om uw dak in topconditie te houden. Wij begrijpen hoe belangrijk een goed dak is voor uw comfort en veiligheid, en daarom bieden wij oplossingen op maat die aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Bij Tilburg Dakdekker streven we naar 100% klanttevredenheid. Onze klanten waarderen ons om onze transparante communicatie, snelle service en het leveren van uitstekende resultaten. Of u nu een kleine reparatie nodig heeft of een compleet nieuw dak, wij staan altijd voor u klaar. Bent u op zoek naar een dakdekker die meedenkt, duidelijke afspraken maakt en kwaliteit levert? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom zoveel klanten kiezen voor Tilburg Dakdekker. Uw dak is bij ons in goede handen!
Ellen Pankhurststraat 1, 5032 MD, Tilburg Noord Brabant, Paesi Bassi
- +31133699446
- klantenservice@tilburgdakdekker.com
- tilburgdakdekker.com
oude materialen netjes afgevoerd zonder…
oude materialen netjes afgevoerd zonder problemen
in de gang ook geen vocht meer te zien
De prijs op de factuur was identiek aan…
De prijs op de factuur was identiek aan wat eerder in de offerte stond.
Alles werd afgestemd en duidelijk…
Alles werd afgestemd en duidelijk uitgesproken dat scheelde stress.
ze toonde dat bitumen niet samen gaat…
Zelfs Aan De Overkant Gaven Ze Complimenten
Zelfs aan de overkant gaven ze complimenten
Ze hielpen me een keuzen maken voor…
Ze hielpen me een keuzen maken voor materiaal, mijn tante vond dat bijzonder.
Ik Zag Dat Ze De Goten Stevig Maakten En Geen
ik zag dat ze de goten stevig maakten en geen gereedschap vergaten
het dak lijkt gloednieuw maar sluit…
het dak lijkt gloednieuw maar sluit toch aan bij de oude stijl van het huis
toen ik zei dat ons budget beperkt was…
toen ik zei dat ons budget beperkt was dachten ze echt met me mee en gaven goede alternatieven
dacht eerst dat het een dure grap zou…
dacht eerst dat het een dure grap zou worden maar zij kwamen met een veel slimmere oplossing
veel netter dan ons vorige dak
veel netter dan ons vorige dak, complimenten voor hoe hij t heeft gedaan
Rust in de Chaos, Oplossing in Beweging
toen het dak open ging en alles rot bleek, bleef hij rustig en loste het goed op
verzekeraar werkte direct mee dankzij…
verzekeraar werkte direct mee dankzij zijn duidelijke rapport en communicatie
repareerde niet alleen het dak maar ook…
repareerde niet alleen het dak maar ook onze verrotte dakgoot erbij
correcte prijs en dak weer top
Kapotte schoorsteen gerepareerd door…
Kapotte schoorsteen gerepareerd door dakdekker, prima gedaan
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.