Dit bedrijf doet al jaren ons onderhoud, nooit problemen gehad dus blijf ik zitten hier ondanks dat prijs iets gestegen is maar ja overal hetzelfde verhaal toch.
Prima bedrijf. Konden de werkzaamheden die gedaan moesten worden snel inplannen.
hij wees zelfs opties af die meer geld zouden opleveren
geen onnodige dingen aangepraat, hij was eerlijk en bedacht een oplossing die en werkte en betaalbaar bleef
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij Rotterdam Dakdekker, dé specialist in hoogwaardige dakoplossingen voor Rotterdam en omgeving. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om u te helpen met alle aspecten van dakwerk, van dakreparatie en dakonderhoud tot complete dakrenovaties en duurzame dakisolatie. Bij Rotterdam Dakdekker staat kwaliteit en klanttevredenheid altijd voorop. Of u nu te maken heeft met een lekkage, verouderde dakbedekking, of uw energie-efficiëntie wilt verbeteren, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Onze klanten waarderen ons voor onze betrouwbaarheid, transparante communicatie en uitstekende service. Bezoek onze website rotterdamdakdekker.com voor meer informatie over onze diensten en om te ontdekken hoe wij uw dak naar een hoger niveau kunnen tillen. Laat uw ervaringen met ons delen op Trustpilot en help anderen om de beste keuze te maken voor hun dakwerkzaamheden. Rotterdam Dakdekker: uw partner voor een stevig, veilig en duurzaam dak.
Hofplein 20, 3032 AC, Rotterdam Zuid Holland, Paesi Bassi
- +31103602863
- klantenservice@rotterdamdakdekker.com
- rotterdamdakdekker.com
geen dingen overgeslagen
De onderhoudsinformatie werd rustig en…
De onderhoudsinformatie werd rustig en duidelijk met ons doorgenomen
Geen Stilte Of Onduidelijkheid
Geen stilte of onduidelijkheid alles werd meteen besproken
hij wees zelfs opties af die meer geld…
hij wees zelfs opties af die meer geld zouden opleveren
hij liet t mooier achter dan hoe t was
Ze wilden dat we precies snapten wat we…
Ze wilden dat we precies snapten wat we tekenden netjes hoor
Buren Zeiden Dat T Dak Er Beter Uitzag Dan Hun
Buren zeiden dat t dak er beter uitzag dan hun eigen
ze stuurden duidelijke rekening zonder…
ze stuurden duidelijke rekening zonder extra posten
Samen gekeken naar het beste materiaal
Samen gekeken naar het beste materiaal, mijn moeder vond dat fijn.
partner vond het fijn dat ze hun eigen…
partner vond het fijn dat ze hun eigen spullen allemaal meenamen
ze dachten mee over uitstraling
ze dachten mee over uitstraling, niet alleen over functie
geen push om dingen aan te smeren maar…
geen push om dingen aan te smeren maar duidelijke uitleg en extra hulp met een glimlach
geen onnodige dingen aangepraat
zeer vakkundig gewerkt aan het verrotte…
zeer vakkundig gewerkt aan het verrotte deel, alles strak afgewerkt en waterdicht
Vlot afgestemd met verzekeraar, veel geregel gescheeld
alles vlot afgestemd met de verzekeraar, scheelde ons echt een hoop geregeld zelf
die goot hadden we al half vergeten
die goot hadden we al half vergeten, maar hij loste 't gewoon mee op
eerlijke mensen en goed werk
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.