Valutata 3 stelle su 5

In eerste instantie geen product en geen contact. Dit is een aantal weken later opgelost met excuses en snelle verzending. Ik moet zeggen; ik had de moed al opgegeven dus het was op zich een posit... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Hoe vaak wordt er gevraagd om te beoordelen? Ik heb de vorige keer ook al aangegeven dat ik niks heb ontvangen, maar wel heb betaald. Drama dus en oplichters. Kan op geen enkel manier met Tigrie in c... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Hebben een mailtje gestuurd dat de kleur er niet meer was ,was in spam beland , niet direct gezien ,stelde voor andere kleur of bedrag terugstorten

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Je ne connaissais pas ce site, j’étais donc méfiant. Cependant, je recommande à 100%. Excellente communication, mail de confirmation, suivi de colis, prix défiant toute concurrence …. Et j’ai reçu m... Leggi di più

L'azienda ha risposto

4. Negozio di valigie
  5. Negozio di aspirapolveri
  6. Negozio di vitamine e integratori

Scritti dall'azienda

Tigrie.nl – Snel, Betrouwbaar en Voordelig Tigrie.nl is een online winkel gevestigd in Heinenoord en biedt een breed assortiment producten: van boeken en elektronica tot schoonheidsartikelen en huis- & tuinproducten. Onze voordelen op een rij: • Snelle levering: vandaag besteld, morgen in huis • Lage verzendkosten: vast tarief van slechts €5,90 • Gratis retourneren: altijd kosteloos en zonder gedoe • Klantgericht: wij hechten grote waarde aan uw feedback en verbeteren onze service voortdurend Bij Tigrie.nl staat klanttevredenheid centraal. Wij streven ernaar om u niet alleen producten van hoge kwaliteit te bieden, maar ook een service die net dat stapje verder gaat.🍀

3,5

1 stella

Ha risposto al 47% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Oplichters

Hoe vaak wordt er gevraagd om te beoordelen?
Ik heb de vorige keer ook al aangegeven dat ik niks heb ontvangen, maar wel heb betaald. Drama dus en oplichters. Kan op geen enkel manier met Tigrie in contact komen.

28 dicembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Netjes opgelost

Ik moet zeggen; ik had de moed al opgegeven dus het was op zich een positieve wending ….

9 febbraio 2026
Valutata 4 stelle su 5

tevreden

6 febbraio 2026

Beste Ria,
Wat vervelend om te horen dat je ontevreden bent. Je bestelling is inderdaad nog niet verzonden, omdat de door jou gekozen kleur op dat moment niet op voorraad was. Hierover hebben wij je direct per e-mail geïnformeerd.
In deze e-mail hebben wij je de keuze gegeven om een alternatieve kleur te ontvangen of om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen. Helaas hebben wij hierop geen reactie van je ontvangen.
We helpen je uiteraard graag alsnog verder. Zou je contact met ons willen opnemen via tigrie@mail.com, zodat we dit netjes kunnen afronden?

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb 6 potjes besteld krijg er maar…

Ik heb 6 potjes besteld krijg er maar 1. En op mijn verstuurde mail krijg ik geen reactie!

31 gennaio 2026

Beste Anita,
Bedankt voor je review. Er is inderdaad bij het verwerken van je bestelling een fout gemaakt, waardoor je in eerste instantie slechts 1 potje hebt ontvangen in plaats van 6. Onze excuses hiervoor.
We hebben inmiddels contact met elkaar gehad en de overige 5 potjes zijn nagezonden en bij je afgeleverd.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Mocht er in de toekomst iets zijn, dan helpen we uiteraard graag verder.

Valutata 1 stelle su 5

Ik heb de bestelde Stanley niet…

Ik heb de bestelde Stanley niet ontvangen en ook geen terugbetaling op mijn rekening.

1 dicembre 2025

Beste Iwona,
Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Volgens onze administratie is het volledige aankoopbedrag inmiddels aan je terugbetaald. Afhankelijk van de bank kan het enkele werkdagen duren voordat dit zichtbaar is op je rekening.
Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via tigrie@mail.com, dan kijken we het graag voor je na.

Toppie

Een woord prima

1 dicembre 2025

Beste Sardha,
Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is 😊

Valutata 1 stelle su 5

Wat er mis ging .ik heb mijn bestelling…

Wat er mis ging .ik heb mijn bestelling nog steeds niet in huis .

5 gennaio 2026

Beste Facilly,
Wat vervelend dat je je bestelling niet op tijd hebt ontvangen. De levering heeft inderdaad langer geduurd dan gebruikelijk, waarvoor onze excuses.
De bestelling is inmiddels persoonlijk bij je afgeleverd. We begrijpen dat de vertraging voor ongemak heeft gezorgd en nemen dit mee om onze service te verbeteren.
Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder.

Valutata 1 stelle su 5

Verkeerde producten gekregen en niet goed afgehandeld

Ik kreeg de verkeerde producten opgestuurd, heb gevraagd om de juiste producten op te sturen. Kreeg een mail dat ik een retourlabel zou krijgen om het terug te sturen en dat ze mij de juiste producten zouden sturen. Nooit meer iets gehoord. Geen retourlabel, geen nieuwe producten.

2 novembre 2025

Bestelde artikel snel ontvangen

Bestelde artikel snel ontvangen. Ik had de Madame Jeanette Pepper Powder besteld en het bevalt mij heel goed. Lekker pittig zoals het hoort en je proeft dat het madame Jeanette is.

30 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Mijn madam jannet poeder ongeveer 2…

Mijn madam jannet poeder ongeveer 2 maanden geleden besteld, tot vandaag niet ontvangen! Contact opgenomen met jullie tot jullie mij een keer een maand geleden antwoord hebben gegeven of mijn geld terug gestort wil of nog even wachten voor mijn bestelling. Niks ontvangen! Ik probeer jullie te bellen nummer klopt niet!!! Sorry maar ik krijg het idee dat jullie bedrijf niet klopt! Ik hoop als nog mijn bestelling te ontvangen. Monique Vries!

30 novembre 2025

GEEN goede contact…

Dit bedrijf heeft GEEN goede contact gegevens op de site. Appen reageren ze niet op. Mails krijg ik terug omdat het niet bezorgd kan worden. Telefoonnummer is niet in gebruik. Denk goed na voordat je hier iets besteld!!!!

22 dicembre 2025
Non scritta su invito
Valutata 1 stelle su 5

Product besteld maar leveren ho maar.

Product besteld. Week later, geen bericht, geen reactie (ook al zie ik dat ze whatsapp bekijken) en nog geen product.
Gaat gelukkig niet om groot bedrag maar ga wel aangifte doen als er niet geleverd wordt. Ik zeg; nooit meer iets bestellen daar.

17 dicembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più