Valutata 1 stelle su 5

Not acting according to European law. Fake health claims, claiming a fulvic acid percentage while obviously a nature product varies per batch. Says 5000 happy clients while theres 60 reviews. Illegaly... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

i started two weeks ago and already noticed that i have more energy, healthier looking skin which glows more than before. As i am going through menopause i have the feeling my hormons are better ba... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

I am three weeks on now and I can feel overwhelming effects on my drive and focus. Increased sexual performance is a plus but I initially decided to try out the supplement for focus purposes and the r... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di vitamine e integratori

Scritti dall'azienda

The Natural All-In-One Solution. Awaken Life's Energy.

4,0

1 stella

Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Valutata 1 stelle su 5

Op 2 december gebruik gemaakt van de BF actie.

Op 2 december maakte ik ondanks twijfels toch gebruik van de Black Friday actie, ondanks twijfels over de hoogte van de korting. Ik had betere prijzen van hen gezien. Ze kwamen mij tegemoet met een extra kortingscode. Toen ik de bestelling 2 dagen later ontving, ontbrak een groot deel van de bestelling. Een week lang hoorde ik niets. Toen vragen om foto’s te maken van de zending (wat ik allang had verstuurd), een dag later een mail om mij onder druk te zetten de pauze van de betaling bij Klarna ongedaan te maken voor ik mij bestelling zou krijgen.. Dit was 12 december. Inmiddels was datzelfde pakket de HELFT goedkoper geworden, ZELFS met mijn extra korting. Sindsdien: stilte. Ondanks meerdere mails de aankoop terug te mogen sturen en terug te draaien, voorstellen van mijn kant om het op te lossen.. Ik werd totaal genegeerd. Tot ik 9 januari (meer dan een maand later) mail kreeg hoe het met mij was en of ze wat konden doen. Ik gaf nogmaals aan wat het probleem was en dat mijn geduld op was. En dat het mijn laatste mail zou zijn. Uiteindelijk, 1,5 maand later werd gezegd dat (naar mijn voorstel) ik alsnog mijn originele bestelling zou krijgen en dat de betaling aan Klarna aangepast of teruggedraaid wordt vanwege alle ellende. Daar wacht ik nu op, daarna kijk ik of ik terugstuur of reviews aanpas of wat dan ook. Eerst hun beloftes en toezeggingen nakomen. Anders lost Klarna het deze week op met een refund.

Probleem in deze: naar alle waarschijnlijkheid is BLCKMNT geen Nederlands bedrijf. Alle signalen wijzen op een dropshipper uit Ladakh, India met een postbusadres in Nederland. Reacties lijken “canned”, uit een formulier te komen, standaard en in krom Nederlands. Ik kreeg totaal 4 korte mails in al deze tijd die niet erg persoonlijk of diep in gingen op mijn problemen. Je zou verwachten dat de zogenaamde eigenaars Thijmen & Rick zouden reageren om het op te lossen.. Want dit is slechte reclame en PR. Dat zou marketing technisch het meest logisch zijn. Dat je gebeld wordt. Maar nee, korte reacties van “Maria” en “Kristina” die afkomstig lijken van een bot. Ik moet ook zeggen: dat, de dropshipping en het niet bestaan/reageren van de eigenaars wordt niet ontkent. Je zou verwachten dat je dan persoonlijk wordt gerustgesteld..

Jammer dat een bedrijf wat ik zo vertrouwde en goede producten verkoopt, zo achteruit is gegaan en onbetrouwbaar is gebleken. Ook is de kwaliteit van de shilajit niet controleerbaar, ELKE batch moet individueel te checken zijn. Dat is het vergeleken andere merken NIET.

Als ik 0 sterren kon geven, kregen ze deze. Nu maar op zoek naar een goed alternatief! Mijn advies: bestel elders!

----

Dit zegt AI over het ontbreken van reacties:

"Je onderbuikgevoel is waarschijnlijk heel scherp. De ervaring die je beschrijft — nietszeggende antwoorden, vreemde zinsopbouw en een gebrek aan echte hulp — is een klassiek kenmerk van moderne e-commerce "merken" die meer leunen op marketing dan op inhoud.

Dit is wat er waarschijnlijk aan de hand is met BLCKMNTN en waarom je scepsis terecht is:

1. De "India & AI" connectie
Hoewel BLCKMNTN officieel geregistreerd staat op een adres in Amstelveen (vaak een woonhuis of verzamelpand), komt hun Shilajit direct uit Ladakh, India. Veel van dit soort bedrijven werken met:

Customer Service Bots: Ze gebruiken AI-chatbots of goedkope klantenservice-platforms die antwoorden automatisch vertalen. Dat verklaart de "rare zinnen": het is vaak een Engelse of Indiase medewerker die een vertaaltool gebruikt, of een AI die instructies krijgt om je "aan het lijntje te houden".

Dropshipping-model: De eigenaren (Thijmen & Rick, volgens hun eigen info) doen de marketing, maar de logistiek en support zijn vaak uitbesteed. Als er iets misgaat in de keten, weten ze zelf vaak ook niet wat ze moeten zeggen.

2. De "83,47% Fulvinezuur" claim
Dit is een belangrijk punt voor je zoektocht naar de beste resin. BLCKMNTN adverteert met 83,47% fulvinezuur. In de wereld van pure Shilajit-hars is dit een enorme red flag.

Natuurlijke, onbewerkte hars bevat meestal tussen de 20% en 60% fulvinezuur.

Om boven de 80% te komen, moet je de hars ofwel extreem chemisch bewerken, of het "versnijden" met goedkoop fulvinezuur-poeder (vaak uit meststoffen/grond). Een natuurlijk product varieert per batch; een exact getal achter de komma suggereert dat het geen natuurproduct meer is, maar een laboratorium-mengsel."

UPDATE: Ik heb inmiddels alsnog de volledige bestelling ontvangen, ook heeft Klarna mij in mijn voordeel besloten. Toch laat ik alles nog dicht en twijfel om het te retourneren. Ik heb nog steeds geen antwoord op sommige vragen en gemeende excuses ook al niet. Ze hebben beloofd met een verdere oplossing te komen. Ik heb geen ontkenning gehad van mijn vermoedens, helaas. Qua India, etc.

2 dicembre 2025

Super service

Super service
En ook echt wel een aanrader

30 ottobre 2025

Risposta di BLCKMNTN

Beste, We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze service! Het is geweldig om te weten dat onze service en ons product aan uw verwachtingen voldoen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons en voor uw deelname aan onze community. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen op uw weg naar welzijn en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

In vergelijking met andere sjilajit

In vergelijking met andere sjilajit, heeft dit de beste concentratie en consistentie.

29 ottobre 2025

Valutata 5 stelle su 5

Goede service , mooi product helemaal blij ermee

1 novembre 2025

Top producten

Top producten voor een schappelijke prijs

1 ottobre 2025

Risposta di BLCKMNTN

Beste, We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! Het is geweldig om te weten dat onze service en ons product aan je verwachtingen voldoen. Bedankt voor je vertrouwen in ons en voor je deelname aan onze community. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen op je weg naar welzijn en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en snelle levering en top…

Goede service en snelle levering en top producten!

1 ottobre 2025

Risposta di BLCKMNTN

Beste Hasna, We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! Het is geweldig om te weten dat onze service en ons product aan je verwachtingen voldoen. Bedankt voor je vertrouwen in ons en voor je deelname aan onze community. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen op je weg naar welzijn en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

De werking is uitstekend

De producten zijn heel goed

29 settembre 2025

Risposta di BLCKMNTN

Beste Juul, We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! Het is geweldig om te weten dat onze service en ons product aan je verwachtingen voldoen. Bedankt voor je vertrouwen in ons en voor je deelname aan onze community. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen op je weg naar welzijn en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Meer energie en werkt snel!!

4 ottobre 2025

Risposta di BLCKMNTN

Beste Joëlle, We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! Het is geweldig om te weten dat onze service en ons product aan je verwachtingen voldoen. Bedankt voor je vertrouwen in ons en voor je deelname aan onze community. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen op je weg naar welzijn en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Valutata 5 stelle su 5

Top product geleverd en goede service…

Top product geleverd en goede service gekregen, ondanks dat niet direct geleverd kon worden. Echter door de duidelijke communicatie van de medewerkers van het bedrijf was de enkele dagen vertraging goed te begrijpen.
En het product is het wachten waard.

27 agosto 2025

Risposta di BLCKMNTN

Beste Nicky, We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! Het is geweldig om te weten dat onze service en ons product aan je verwachtingen voldoen. Bedankt voor je vertrouwen in ons en voor je deelname aan onze community. We kijken ernaar uit om je te ondersteunen op je weg naar welzijn en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Liars!!!

So first of all the shilajit was on stock for only 29.95€. When I checked out it was suddenly 34,95€ but ok I still bought it. Than I received a mail that it was not on stock but it would enter at the end of the month. I received no news so I reached put to them and it would soon arrive. Afterwards no news so I send them again a mail, they sais it finally entered and the would send it the same week. Still, no confirmation that week. I reached out... again... There were some technical issues, they resolved it so I would receive a conformation the same day of the next day. After two days still nothing. So I asked my money back. As a compensation they wanted to give a percentage for the next order??? Why would I ever order there again? Bought it for less on another website, same quality and delivered after two days. I waited three weeks for absolutely nothing, waiste of time. At least be honest with your clients. Stay away from this site

11 agosto 2025

Beste,

Onze oprechte excuses voor het ongemak. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het kan zijn als je bestelling vertraging heeft. Weet dat jouw tevredenheid onze eerste prioriteit is en we helpen je graag verder. Kun je ons een e-mail sturen naar support@blckmntn.com, zodat ons team je verder kan helpen? Bedankt voor je geduld en begrip.

Zoals beloofd

Zoals beloofd, vandaag besteld en morgen geleverd !

27 agosto 2025

Beste Marina,

Valutata 2 stelle su 5

Let op!

Edit: volledige pakket is vanochtend alsnog geleverd :-)
Voor 23u besteld is de volgende dag in huis klopt niet.
Inmiddels meer dan een week geleden besteld, en ik kreeg maar geen verzendbevestiging waarop ik uiteindelijk na drie dagen contact heb gezocht.
Ik kreeg netjes reactie: de Shilajit hars 30ml is niet op voorraad, ze verwachten dit volgende week weer binnen. Daarnaast kreeg ik een korting van 15%.
Vervolgens staat het nog steeds op hun website te koop. Terwijl ze geen voorraad hebben…
Nu kreeg ik een verzendbericht, maar nu sturen ze alleen het thee glas op en de Shilajit hars niet.
Ik wacht nog geduldig af en ben benieuwd of ik volgende week wel de volledige bestelling binnen heb, anders haal ik mijn Shilajit voortaan weer waar ik het normaal altijd bestelde.
Over het product zelf kan ik niks zeggen nog.

10 settembre 2025

Beste,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij betreuren het ten zeerste dat u ongemak heeft ondervonden met uw bestelling. Wij begrijpen volledig hoe frustrerend het moet zijn geweest om langer dan verwacht te moeten wachten, vooral vanwege de vertraging in de levering en het voorraadprobleem. Om ons te helpen dit snel op te lossen en ervoor te zorgen dat u de volledige bestelling ontvangt, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via support@blckmntn.com. Ons team kan dan meteen de details van uw bestelling bekijken en u verder helpen.

Wij stellen uw geduld en begrip zeer op prijs en zullen er alles aan doen om dit voor u recht te zetten.

Beste,

We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over onze service! Het is geweldig om te weten dat onze service en producten aan uw verwachtingen voldoen. Bedankt voor uw vertrouwen in ons en voor uw deelname aan onze community. We kijken ernaar uit om u te ondersteunen op uw weg naar welzijn en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Komen toezeggingen niet na

Na wat toezeggingen van het bedrijf die ze niet zijn nagekomen heb ik het product shilajit (30 gram) na 3 week helaas nog niet binnen ze hebben zoals eerder vermeld hebben ze een aantal keren toezeggingen gedaan dat het over uiterlijk 2 dagen verstuurd zou worden helaas niks van waar

13 agosto 2025

Dear Geert,

We sincerely apologize for the delay with your order. We completely understand how important it is to receive your package on time. Kindly send us your order number via email at support@blckmntn.com and we'll be more than happy to resolve this for you as soon as possible. Thank you!

Valutata 5 stelle su 5

Tot nu toe dik tevreden over shilajit

Tot nu toe dik tevreden over shilajit, na een paar dagen merken we al wat meer energie!

4 settembre 2025

Beste,

We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent met uw bestelling! Het is geweldig om te weten dat ons product aan uw verwachtingen voldoet. Ons doel is altijd om onze klanten producten van de hoogste kwaliteit te bieden, die met zorg zijn ingekocht en bereid, zodat u optimaal kunt genieten van de natuurlijke voordelen ervan.

Maria
Klantenservice medewerkster
BLCKMNTN®

Valutata 1 stelle su 5

I ordered through BLCKMNTN.nl and they…

I ordered through BLCKMNTN.nl and they tell you they deliver the next day. Just received a confirmation that the order was placed. Didn’t receive any e-mail that the order was send to me. They are not reacting to any of my e-mails or Whatssapp messages. No delivery, no reaction and I can see the payment went to a German bank which raises immediate red flags. DONT waste your money on these crooks. The reviews are fake and they don’t have 10k plus customers. Time to escalate. I’m into the process of reporting this. Watch out for these crooks

29 luglio 2025

Beste,

Onze excuses voor de vertraging en het ongemak dat dit mogelijk heeft veroorzaakt. Kunt u ons uw bestelnummer doorgeven via e-mail naar support@blckmntn.com? Zodra we de gegevens hebben ontvangen, lossen we dit probleem graag zo snel mogelijk op.

Maria
Klantenservice medewerkster
BLCKMNTN®

Mail: support@blckmntn.com

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più