Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Godt udvalg, fair priser, hurtig levering.. hvis jeg også kendte til menneskerne bag hjemmesiden, så kunne de også få den 5. Stjerne for god kundeservice, eller miste den 4. for dårlig.. men handlede... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig behandling. Fik hvad jeg bestilte, dagen efter. Inkl. lidt små gaver. Alene hastigheden på leverancen gør jeg handler her igen. Så gør det ikke noget deres priser er super også

Valutata 5 stelle su 5

Så god en oplevelse som køber. Glad for den hurtige levering og så har I fået en virkelig fin overskuelig hjemmeside. Bliv endelig ved med at lave gode YouTube videoer. De er en god inspiration.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og sikker behandling af min ordre. Gennemløberne er flot lavet og god kvalitet. Der er en ekstra dybde i farverne så nu skal foråret fiskes ind 👍

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per la pesca
  2. Negozio di forniture per aerografi
  3. Negozio di bricolage
  4. Negozio di hobbistica

Scritti dall'azienda

Håndlavede blink og materialer til gør det selv fiskegrej og hobby projekter. Vi laver gennemløbsblink til kystfiskeri, særligt til havørredfiskeri. Alle vores blink er designet, testet og produceret af os i vores lille værksted på Samsø. Vores gennemløbere er ikke en metervare, der bliver sprøjtet ud. Alle blink er støbt, malet og lakeret i hånden af os. Derfor er vores fiskeblink et high end produkt. Ved os kan du købe de blink, der er så lækre, at du ikke har lyst til at sætte dem på linen. Det er jo både godt og skidt, men det gør at du har dem i mange år. Heldigvis vil det give pote, hvis du tør at sætte vores fiskegrej på linen, i hvert fald hvis du er på jagt efter havørred. Havørrederne er nemlig også helt vilde med dem. På vores YouTube kanal, @tightlinelures, kan du se os fiske med vores agn på den danske kyst. Vi ønsker at skille os ud fra de andre fiskegrejsmagere på markedet, uden at pege fingre. Vi ønsker at producere vores fiskegrej lokalt. Denne tilgang koster lidt mere end hvis man vælger at importere sine produkter, men til gengæld giver det os 100% indsigt i, hvordan vores produkter er lavet, og derfor kan vi med stolthed være 100% tilfredse med de ordre vi sender afsted. Gennemsigtighed er en vigtig værdi for os. Hvis du synes vores blink er lige lovlig dyre, så kan det være, at vi kan inspirere dig til at prøve kræfter med grejmageriet selv. På vores YouTube viser vi nemlig, hvordan vi laver vores fiskeblink. Her må vi lige komme med en kraftig ADVARSEL: NÅR DU FØRST HAR PRØVET AT FANGE FISK PÅ AGN DU SELV HAR LAVET, SÅ ER DU HOOKED!!! For at gøre det så let som muligt at lave fiskegrej selv, sælger vi også de materialer vi bruger i vores YouTube videoer til gør det selv fiskegrej. Knæk og bræk!

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig og sikker behandling af min…

Hurtig og sikker behandling af min ordre.
Gennemløberne er flot lavet og god kvalitet.
Der er en ekstra dybde i farverne så nu skal foråret fiskes ind 👍

24 marzo 2025

Risposta di Tight Line Lures

Hej og tusinde tak for din ordre og anmeldelse, den er vi stolte af - Knæk og bræk🎣😃

Min bestilling ankom hurtigt

Min bestilling ankom hurtigt, der var ingen fejl i mine produkter og jeg handler fremover kun der når jeg skal bruge mere 🙏😊

6 gennaio 2025

Risposta di Tight Line Lures

Kæmpe tak for din anmeldelse, vi glæder os til at sende dine ordre i fremtiden!😃

Valutata 5 stelle su 5

Har bestilt flere gange herfra

Har bestilt flere gange herfra, og altid har det været hurtig levering. Varerne har altid været som forventet.

18 dicembre 2024

Risposta di Tight Line Lures

Super anmeldelse, den er vi rigtig glade for! Tak for støtten👍😃

Valutata 5 stelle su 5

Kvalitet. de produkter jeg har modtaget er…

de produkter jeg har modtaget er kvalitetsmæssigt over min forventning.
bliver spændende og se om de giver fisk

5 dicembre 2024

Risposta di Tight Line Lures

Mange tak for din anmeldelse, vi er super glade for at du er blevet positivt overrasket!😃 Knæk og bræk når du kommer på kysten med dem🎣

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più