Ticketmaster Norge Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,2

Bra konsert, men dårlig opplevelse med shuttle buss etter konserten. Konserten var ferdig rundt kl 23 og vi var ikke på Oslo S før 01-01:30. Køen til shuttle buss var urolig lang og det var vanskelig... Leggi di più

Annonsering og bestilling av biletter var som vanlig grei. Svært fin og ryddig arene med god skilting. Skråningen på oppsiden av veien var til og med ryddet for kratt og graset var slått. Fin pl... Leggi di più

Det var ikke mulig å reselge biletten etter salg, og det var heller ikke mulig å få lagret denne som .pdf-fil og selge denne digitalt. Det var i praksis dermed umiulig å få solgt biletten igjen om man... Leggi di più

En flott og godt gjennomført konsert av Nils Petter Molvær og hans 6 musikere på scenen og flott lyd fra Svein Persson og hans team . Imponerende konsert i Kongsberg Musikkteater 30 år etter at Khmer... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

4K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

679 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Zach var glimrende, Ticketmaster skuffer!

Konserten med Zach Bryan var fantastisk, terningkast 6 😀
Opplevelsen med Ticketmaster var dessverre ikke så god! Når jeg valgte at Ticketmaster skulle finne best mulige billetter og ender opp med billetter til nesten 1.400 kroner per stykk hvor man ser svært dårlig blir jeg skuffet! Spesielt siden det åpenbart var bedre billetter tilgjengelig.
Problemet kunne vært delvis fikset med storskjermer på langsidene.
Det var heller ikke mulig å se stadionverter som skulle dele ut "hørselsvern"! Dette på tross av at jeg aktivt så etter slike verter.

3 giugno 2026

Jeg har vært på mange konserter men…

Jeg har vært på mange konserter men denne var helt forferdelig. De som jobbet der hadde null kontroll. Fant ikke nøkler til heisen. Vi tok heisen alene. De hadde null kontroll på antall folk som satt på hc. Var flere som satte seg der som de ikke fikk med seg. Jeg måtte gå og si ifra og be dem gjøre jobben sin(noe som er veldig ubehagelig men jeg må pga sikkerhet til brukere) og fjerne folk som sto og dansa oppå oss og satt ved oss

31 maggio 2026

Bra lyd, dårlig luft

Alltid utrolig dårlig luft der inne, å noe dårlig lyd hvis ikke du står helt forran. Vi sto lengre frem denne gangen så lyden var bra, men vi å flere rundt orka nesten ikke stå der siden det blir så varmt å altfor dårlig luft.
Lukter også dårlig pga pølsene som blir solgt, men sånn er det bare ;)

31 maggio 2026

Billettreservasjon gikk sømløst

Billettreservasjon gikk sømløst og fint. Jeg syns at forfattersamtalen på arrangementet var grei, men den ga meg ikke noe jeg ikke allerede her tenkt på selv. Jeg er 72 år og har tenkt og vurdert og opplevd mye gjennom livet.

29 maggio 2026

Tragisk

Likte selve konserten. Men det er som kjent utrolig dårlig lyd på den arenaen, noe som ødelegger mye for opplevelsen.

Ølsalget må jo være en spøk. Det var to steder som jeg fant nede på gulvet. Og det var så dårlig kø og oversikt så var umulig å komme til og fra ølsalget. Men når man endelig hadde fått kjøpt øl og skull ut igjen. Brukte man så lang tid og pappen ble så våt før man kom seg ut av barområdet så to av ølene sklei ut av pappen. Dette skjedde foran velgeren og jeg spurte han. Men han sa det ikke var noe han kunn gjøre. Det er dyrt nok fra før. Så å miste to glass pga dårlig opplegg og dårlige glass som ikke holdes på plass. Det er det minste man kunne forlangt at var fikset.

Så kan man jo legge til at det er ekstremt dårlig lufting på stedet…

22 maggio 2026

Først og fremst

Først og fremst. Veldig dårlig musikk justert for artister. Artisten er veldig flinke med musikk er dårlig. Andre ting veldig kaotisk, døra er åpnet hele konserten folk går ut og inn. Rotete hele konseptet. Hvor mange ganger jeg varte i konserten det er første så forferdelig….😢

22 maggio 2026