Annonsering og bestilling av biletter var som vanlig grei. Svært fin og ryddig arene med god skilting. Skråningen på oppsiden av veien var til og med ryddet for kratt og graset var slått. Fin pl... Leggi di più
Det var ikke mulig å reselge biletten etter salg, og det var heller ikke mulig å få lagret denne som .pdf-fil og selge denne digitalt. Det var i praksis dermed umiulig å få solgt biletten igjen om man... Leggi di più
En flott og godt gjennomført konsert av Nils Petter Molvær og hans 6 musikere på scenen og flott lyd fra Svein Persson og hans team . Imponerende konsert i Kongsberg Musikkteater 30 år etter at Khmer... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Alt fungerte!
Perfekt
Først når billettene kjøpes, så informasjon underveis. Få billettene i walleten og løse de inn i bånd. Alt fungerte uten noe kluss, P E R F E K T😎 takk☺️☺️
Bra konsert, men dårlig shuttle buss
Bra konsert, men dårlig opplevelse med shuttle buss etter konserten. Konserten var ferdig rundt kl 23 og vi var ikke på Oslo S før 01-01:30. Køen til shuttle buss var urolig lang og det var vanskelig å finne annen transport. Det var helt kaos og mange mennesker. Det burde ikke ta over 2 timer å komme seg ned fra Ekeberg til Oslo S. Dårlig planlagt av arrangør.
God og lett metode for å bestille…
God og lett metode for å bestille biletter.
Rebuy policy med 12-14 dager for utbetaling er heilt crazy!
Lett å bestille
Lett å bestille, kjapp tilbakemelding, god oppfølging fra Ticketmaster fra bestilling til arrangement. Stadige påminnelser 😀
Fantastisk konsert med Karpe
Fantastisk konsert med Karpe. De spilte på alle strengene av følelser.
Fungerer som forutsatt
Fungerer som forutsatt. Enkel bestilling, billetter med qr-kode i appen.
Fantastisk opplevelse med flere…
Fantastisk opplevelse med flere artister. Eneste minuset var at det var ekstremt mye kø overalt, spesielt på merch og vi rakk ikke over alt vi ønsket pga alle køene. Vi var på Timbuktu konsert og etter dette gikk vi ned mot scenen der Karpe skulle spille. Vaktene hadde da stengt av området og nektet å slippe oss inn på sceneområdet. Selv om svært mange ble sluppet ut derifra, fikk vi ikke slippe inn. Vi spurte flere ganger om vi slapp inn om vi gikk rundt hele området til hovedgangen men ingen kunne svare oss på dette. Vi ville heller ikke risikere å gå glipp av Karpe spille ved å gå rundt hele området, så dette ødela dessverre vår opplevelse. Vaktene burde ha bedre kontroll enn dette.
Jeg kunne ikke benytte billetten og to…
Jeg kunne ikke benytte billetten og to forsøk på henvendelser til dere førte ikke til at billetten kunne legges ut for resale. Så dette var en dyr ikke opplevelse
Unik opplevelse å høre Samara Joy live…
Opplevelse for livet å få høre Samara Joy live, sammen med hennes fantastiske musikere.
Legger ut billetter til 2000 kroner som…
Legger ut billetter til 2000 kroner som de så kansellerer for å tredoble prisen. En avtale er bindende men her mener de det skal være åpenbart at en allerede overpriset billett på 2000 kroner er verdt 6000. Grådigheten vil ingen ende ta.
Ingen visste noe om hva/hvordan VIP…
Ingen visste noe om hva/hvordan VIP fungerte. Ble sendt fra hovedinngang - til VIP - og tilbake, så ut. Totalt meningsløst med VIP og hinsides pris i forhold til hva du faktisk får for pengene med VIP. Også svært dårlig og mangelfull info i forkant om når det faktisk skulle åpne og hva det skulle inkludere.
Knirkefritt
Enkelt å bestille og betale.
Raskt og ryddig i køen på vei inn.
Ingenting å klage på
Fabelaktig forestilling 🤩
Fabelaktig forestilling 🤩. Alle leverte superbra, men Dagrun Anholt er jo helt ekstrem god og allsidig. Alle som kan MÅ ile til og skaffe seg billett umiddelbart. Gleder oss allerede til Tropp 4 💙💃🕺💙
Flotte dager på Tons of Rock
Flotte dager på Tons of Rock. Enkelt og trygt kjøp gjennom Ticketmaster.
Bruk av billetter for meg som kjøper…
Bruk av billetter for meg som kjøper gikk bra, men den ene billetten jeg overførte ga problemer og resulterte i at det tok en time ekstra for vedkommende å komme inn på festivalområdet, og en konsert gikk tapt. Ved overføring havnet «4» billetter i mottakers innboks. Kun én gyldig. Totalt hadde jeg kjøpt 3 billetter hvorav kun én skulle bli overført. Hvor den 4.billetten kom fra var det største mysteriet. Ingen kunne forklare hva som hadde skjedd ved Ticketmaster helpdesk, og tilslutt var det en av vaktene ved inngangen som fant en løsning. Vi kommer ikke til å føle oss trygge på billettoverføring neste gang.
Alltid bra på Sverresborg
Alltid bra på Sverresborg! Godt organisert og lett framkommelig! God konsertopplevelser!
Kompakt arrangement og strålende artist
Kompakt arrangement og strålende artist