0 stjerner ville være mere passende. Bestilte en dørmåtte med eget hundefoto og navn, Modtog bekræftelse på en måtte med 3 hunde på og ingen navn. Jeg annullerede omgående ordren. De takkede og... Leggi di più
Varen så ud som lovet(bjørnpuslespil) da den kom, rigtig fin. Bestilt 5. December, ankomst 20. December, og det var muligt at følge forsendelsen undervejs. Dog vil jeg ønske at man havde oplyst lever... Leggi di più
Vare bestilt 9.12. kom 24.12. Havde rykket for leveringen - fik svar og kunne spore på trackingnummer. Vare helt som ønsket. Dog bør man være mere ærlig om leveringstid.
DÅRLIG KUNDESERVICE. handle her aldrig! Købte varer for 1000 kr som skulle retur da det ikke svarede til mine forventninger….her er min retur adresse på mine varer…. Building 29, 2nd floor, El... Leggi di più
Ønsker du, at få nogen til at føle sig ekstra specielle? Så er du kommet til det rette sted. Vores produkter er de perfekte gaver til dine nærmeste. Uanset om det er til en særlig lejlighed eller en almindelig dag, så har vi alt du skal bruge. Vi garanterer, at du kun vil få det bedste, som du netop fortjener. Vi har lagt vores sjæl og energi i disse produkter, så du kan få et vidunderligt og magiske øjeblik uden at tømme bankkontoen.
, , , Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Fine tæpper, men nøj en returnering er besværlig. Hvem bruger man som er billigst og de må have nogen de plejer at bruge til at sende med. Jeg er i dialog med dem, men det er ikke rigtig nyttig viden, da jeg ikke kan finde en leverings måde der er billigst. Nu har jeg skrevet endnu en mail til dem.
har fået mit tæppe langt om længe så nu kan jeg smile igen venlig hilsen Bente
bestilte den 24/11-22
har fået det den13/12-22
Har skrevet til dem angående returnere. Men der er kommet ingen svar 😒
Varene kom hjem til mig i uordendligt stand.
Vi har flere gange skrevet til dem, men de svarer ikke på mails, vi har købt et tæppe med beskrivelsen fra bedstemor, men aldrig fået varerne. er bestilt den 23.10.2022. Pengene er trukket på vores konto, vi har aldrig modtaget noget fra dem. Så hold jer langt væk fra denne hjemmeside.
2 døgn og 5 mails efter ang.annullering af en ordre er der trukket penge og varen er (måske) sendt…
Ingen svar fra firma, men masser af “tak for din ordre” mails. Jeg er SÅ skuffet!
Jeg ville gerne have vidst hvad matriale smykket er lavet af
So dont expect the gods are the day after you order But it will arrive with in about 14 days
The quality is good. No problems :) do it.
Same things Are good as last time. Quick leverance, good price and quality. A gift for pur 2 grand children, and I am sure they will be happy
Elsker tæpperne men der er bare ikke et dansk ord der hedder voven.. Desværre, ellers havde jeg købt dem for længst
Det er ganske fint produkt. Kunne nu godt tænke mig, at der var flere produkter til at hænge smykkerne på.
er meget glad og tilfreds med min vare, så 5 stjerner fra mig.
De 5 stjerner er udelukkende hvis jeg får respons her på trust. Har kontaktet via link, men er lidt presset da det er til julegaver. Jeg har modtaget de fineste tæpper i flotte farver og flot skrift. Jeg bestilte i alt 4 tæpper, 3 store samt et babytæppe - alle i hver sin farve til 4 børnebørn. Desværre var der byttet om på babytæppet og et af de store pigers tæppe. Nu frygter jeg en skuffet pige, der får “et lille”tæppe, når de andre får et der passer til deres alder. Det er ærgerligt med baby tæppet til den yngste, som så har fået et stort tæppe. Håber på hjælp hurtigst muligt .
Jeg bestilte en vare d. 8.10. Som fortsat ikke er afleveret selvom der var 5-10 dageslevering.
Jeg har kontaktet virksomheden 4 gange på deres formular side og via mail og PayPal, men Intet hørt.
Får en masse reklamer på mail, men ingen oplysninger.
Køb ikke noget hos en virksomhed som denne.
Jeg orienterede mig her på siden inden jeg bestilte og der vi rimeligt med stjerner. Om det også er svindel ved jeg ikke. Opdatering - Jeg fik pengene retur fra Paypal!
Tusind tak for fin levering af tæpper til julegaverne til børnebørn med navn på , fine og lækre, præcis som jeg havde bestilt dem, tak for hjælpen og tak for jer.
Berit Vestergaard
Gode varer som lever op til forventningerne
Let at finde rundt på hjemmesiden. Det tog lidt tid før tæppet kom, men pyt….for jeg var i god tid…..
Det var så lækkert et tæppe, skulle have bestilt nr. 2 samtidig, så havde jeg fået ekstra rabat.