0 stjerner ville være mere passende. Bestilte en dørmåtte med eget hundefoto og navn, Modtog bekræftelse på en måtte med 3 hunde på og ingen navn. Jeg annullerede omgående ordren. De takkede og... Leggi di più
Varen så ud som lovet(bjørnpuslespil) da den kom, rigtig fin. Bestilt 5. December, ankomst 20. December, og det var muligt at følge forsendelsen undervejs. Dog vil jeg ønske at man havde oplyst lever... Leggi di più
Vare bestilt 9.12. kom 24.12. Havde rykket for leveringen - fik svar og kunne spore på trackingnummer. Vare helt som ønsket. Dog bør man være mere ærlig om leveringstid.
DÅRLIG KUNDESERVICE. handle her aldrig! Købte varer for 1000 kr som skulle retur da det ikke svarede til mine forventninger….her er min retur adresse på mine varer…. Building 29, 2nd floor, El... Leggi di più
Ønsker du, at få nogen til at føle sig ekstra specielle? Så er du kommet til det rette sted. Vores produkter er de perfekte gaver til dine nærmeste. Uanset om det er til en særlig lejlighed eller en almindelig dag, så har vi alt du skal bruge. Vi garanterer, at du kun vil få det bedste, som du netop fortjener. Vi har lagt vores sjæl og energi i disse produkter, så du kan få et vidunderligt og magiske øjeblik uden at tømme bankkontoen.
, , , Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Super firma, fantastisk service.
Kan meget varmt anbefales ☺️

Risposta di tiazna.com
Bestillingen skete 03 september, med forventet anvendelse den 22 september som en gave til et oldebarn der i dag blev navngivet. Jeg henvendte mig for et par dage siden, med spørgsmål om hvorfor jeg ikke havde modtaget min bestilling, og gjorde opmærksom på hvornår jeg skulle anvende det bestilte. Nu skete der noget, og natten til fredag blev det leveret af DAO, så alt i alt en udmærket god service.

Risposta di tiazna.com
Took a bit longer than expected, but great product and worth the wait

Risposta di tiazna.com
The produkt (puzzle) is nice but quality of wood not so high. The delivery took a long time.
Efter en tumultarisk opstart, hvor det nok var mig, der havde lavet en fejl i bestillingen, fik jeg ordrebekræftelse på 10 sæt, hvor jeg ville bestille 2 sæt navnepulespil, blev fejlen meget velvilligt rettet af TIAXAN. Lidt lang leveringstid, 3 uger, varen kom fra Malmø til Aalborg, men når man tænker på et postbud på cykel, er det nok meget OK
Let at bestille og hurtig levering lige til døren
☺️
Jeg har bestilt en måtte til min gang den 21./8 -24 og syntes det tager tid og kan se den endnu ikke er sendt afsted !!??
Håber snart der sker mere i processen og den snart bliver shippet afsted.
Glæder mig til at se resultatet når den engang ankommer 🤪
Fin måtte lige som vi havde bestilt den ,havde bare glemt at papegøjen skulle have været med på måtte, lidt langtid om at blive leveret synes jeg
Very fine matt. But BAD delivery. DAO just left the parcel on our stairs direkt to the street.! There were no one in the house, and they could have delivered to a neighboer, or have hidden the parcel in our driveway.! I had to drive 90 km. from our sommerresidence to fetcht it in the week-end.!!
Elsker mit produkt og overrasket over det kom så hurtigt
Fik det jeg bestilte uden problemer
Jeg er godt tilfreds med mit køb.. det tog ikke lang tid og man kunne se hvor langt pakken var så derfor 5 stjerner herfra

Risposta di tiazna.com
Fra køb til modtagelse af ordren er alt glat. Tak for det!

Risposta di tiazna.com
Dette er en af de bedste køb, jeg nogensinde har gjort. Tæppet er så blødt og fluffy, og min datter elskede det. Jeg vil anbefale alle at købe det som en unik gave til deres kære!

Risposta di tiazna.com
Really loved the products. Customer support was friendly. Loving it.