Valutata 1 stelle su 5

Sinds begin februari een klacht ingediend bij thuiswinkel.org. Het enige wat ze doen is met een enorme vertraging dit doorsturen naar de betreffende winkel, en het antwoord ook weer terugsturen. Da... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Na een lange periode om te trachten mijn recht te halen, heb ik besloten op 31 maart 2026 een klacht over de bedoelde webshop in kwestie in te dienen. Al op 1 april 2026 zijn ze mij tegemoet gekome... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Thuiswinkel.org heeft haar naam verbonden aan een onbetrouwbare partij nl euroflorist. Nu lijkt het dat thuiswinkel.org uit hetzelfde hout is gesneden Eerder is door thuiswinkel beloofd stappen te... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Via Thuiswinkel.org een klacht over een aangesloten webshop kunnen doen nadat ik er eerst niet uitkwam met de klantenservice van de webshop zelf. Klacht werd snel doorgestuurd en volgende dag opgepakt... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Società di networking aziendale

Scritti dall'azienda

Iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim? Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Want alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer. Wil je weten wat jouw rechten zijn als consument? Kijk dan hier: https://www.thuiswinkel.org/consumenten/helpcenter/

3,5

1 stella

Ha risposto al 37% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Valutata 5 stelle su 5

Problemen met een web store

Ik had een probleem met een webwinkel. Thuiswinkel.org was snel met beantwoorden en mijn klacht serieus te nemen. Achteraf was het opgelost. Het is fijn dat deze instanties bestaan

22 aprile 2025

Risposta di Thuiswinkel.org

Bedankt voor deze review. Fijn dat de klacht is opgelost.

Valutata 5 stelle su 5

Onveilige e-bike. Amazon restitueert pas na bemiddeling Thuiswinkel.

Ik kocht 2 jaar geleden een e-bike bij Amazon. In januari terugroepactie: de bike is onveilig. Lang gechat met Amazon. Werd doorverwezen naar fabrikant: die hield de boot af. Amazon kon (blijkens de chats) niks doen, hoewel ik natuurlijk in principe met Amazon als verkoper te maken heb. Toen Thuiswinkel ingeschakeld. Binnen no time succes. Amazon heeft nu het aankoopbedrag terugbetaald. Veel dank Thuiswinkel!

16 aprile 2025

Risposta di Thuiswinkel.org

Dank voor uw vertrouwen en mooie terugkoppeling! We zijn blij dat we hebben kunnen bijdragen aan een goede oplossing.

Valutata 5 stelle su 5

Bij deze wil ik Thuiswinkel.org…

Bij deze wil ik Thuiswinkel.org hartelijk bedanken voor hun hulp bij het oplossen van het probleem, van het verkeerd geleverde model Bosch wasmachine.

Je zou zeggen dat is de volgende dag zo opgelost!

Nou niet dus, na diverse keren gebeld en gemaild te hebben voor een oplossing! gaf Shop Bosch NL niet thuis.

Na tussen komst van de Thuiswinkel.org kwam er weer beweging in, door hun inzet is het naar tevredenheid opgelost.

2 aprile 2025

Risposta di Thuiswinkel.org

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat uw probleem naar tevredenheid is opgelost. We blijven ons inzetten voor een veilige en betrouwbare online koopervaring.

Valutata 1 stelle su 5

Online winkel beëindigd zelf klacht bij thuiswinkel.org

Ik heb bij thuiswinkel.org een klacht ingediend tegen de verfwinkel. Nu krijg ik een mail van de verfwinkel met leugens en de mededeling dat de klacht bij thuiswinkel is afgesloten. Is dit een overkoepelende organisatie die mensen moet beschermen tegen fout online winkels? Mijn inziens is dit bedrog want iedereen die een klacht krijgt bij thuiswinkel.org kan deze zelf vernietigen zodat ze kunnen doorgaan met hun praktijken.

28 marzo 2025

Geachte,

Bedankt voor uw bericht. Jammer om te lezen dat u het zo heeft ervaren. De webwinkel heeft ons laten weten dat het bedrag is gecrediteerd. Mocht dit niet het geval neem dan contact op via Klachten@thuiswinkel.org.

Valutata 1 stelle su 5

Keurlabel van lik mijn vestje.... Kansloos bedrijf

Dat dit zichzelf een keur label mag noemen,

Eerst reageren ze 3 weken niet en dan ineens hebben ze een reactie nadat ik 8 mailtjes heb gestuurd en 3 keer heb gebeld.

Het aangeleverde bewijs van uit de klant lezen ze niet eens en kiezen meteen de kant van de webshop die zegt niks otnvangen te hebben terwijl ik zelf bewijs heb geleverd waarin de webshop aangeeft het ontvangen te hebben

20 marzo 2025

Risposta di Thuiswinkel.org

Dank voor uw feedback. We begrijpen dat deze situatie frustrerend voor u is. Kunt u contact met ons opnemen via klachten@thuiswinkel.org?

Valutata 1 stelle su 5

Webshop kan geen bewijs van levering…

Webshop kan geen bewijs van levering tonen. Maar 'zegt' dat er is geleverd. Komt met nul bewijs ondanks 2 'onderzoeken'. De vervoerder zegt dat er is geleverd, dus zegt de webshop dat ook.

Management webshop gemaild: je hoort niets.

Thuiswinkel.org bericht gestuurd: Heel verhaal. De webshop heeft grondig onderzoek gedaan (wat al niet juist is, want ze refereren zelf steeds aan de vervoerder) en is er 'van overtuigd' dat er correct is geleverd. Maar nog altijd geen bewijs.

Thuiswinkel.org sluit direct de klacht.

Jaren geleden eenzelfde akkefietje gehad. Waarbij zogenaamd ook bezorgd zou zijn. Ook toen werd de klacht afgesloten. 3 weken later stond 1 van de buren voor de deur: het was daar achterin de tuin neergezet.

Stap 2 in hun klachtenproces is "Stap 2: Ondersteuning in het oplossen van de klacht"

Ze doen HELEMAAL NIETS. Zelfs stellen dat hun klachtbemiddeling een 'wassen neus' is, is nog teveel eer.

Het kan niet veel duidelijker worden dan dit een volstrekt PARTIJDIGE en allesbehalve onafhankelijke organisatie is. Men krijgt betaald door de webshops en dat is dan ook wiens kant men kiest.

Men doet NIETS behalve een mailtje doorsturen. En een reactie waarin men aangeeft de klacht af te sluiten.

24 gennaio 2025

Valutata 5 stelle su 5

Ik had probleem met Praxis levering en…

Ik had probleem met Praxis levering en had thuiswinkel benaderd en zij namen direct actie en Praxis werd benaderd met het verzoek zsm actie te ondernemen
En de dag daarna kreeg ik al e-mail van Praxis dat ze mij terug gaan betalen
Top hulp
Snel en accuraat en to the point

9 marzo 2025

Risposta di Thuiswinkel.org

Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat uw probleem snel en naar tevredenheid is opgelost. We blijven ons inzetten voor een snelle en betrouwbare service.

Door Thuiswinkel naar genoegen opgelost

Er waren problemen met de terugbetaling door een leverancier. Door bemiddeling van Thuiswinkel is het geheel opgelost. Bedrag is terug ontvangen. Voor mij is het overduidelijk wat belangrijk het is als een leverancier bij Thuiswinkel is aangesloten. Prima waarborg!

10 marzo 2025

Hou het bij de feiten

Ik heb in het verleden een paar goede ervaringen gehad met Thuiswinkel.org. Daarom begrijp ik de huidige reactie van Thuiswinkel.org niet helemaal....

Klachtnummer: 2025-81302
Een klacht (kuilvorming matras) over bedden en matrassen fabrikant Auping webshop, klantenservice, waarbij Thuiswinkel.org na 3 maanden mailverkeer, de oren laat hangen naar fabrikant Auping. Waarmee volgens mij een duidelijk brevet van onkunde is afgeven door medewerksters van Thuiswinkel.org.

Natuurlijk is dit ook een oplossing van een probleem, alleen niet voor mij als consument. Mits dat Thuiswinkel.org specifiek aangeeft welke belangen zij heeft bij een fabrikant als Auping. (Ik heb het hier over uit naam van / namens de fabrikant te spreken)

Dat ik niet inga op het Auping voorstel, het testen van mijn matras, dat heeft een onderbouwde reden. Een onderbouwde reden, waarvan Thuiswinkel.org middels mail op de hoogte was/is.

Mocht Thuiwinkel.org mij alsnog kunnen uitleggen wat de testprocedure van mijn Auping matras is, de meerwaarde hiervan, dan hou ik mij aanbevolen. Graag via Trustpilot. Zodat andere consumenten kunnen lezen hoe de vlag ervoor staat.

Thuiswinkel.org weet blijkbaar heel goed wat een klant moet doen, zonder daarbij in detail te treden namelijk. Dat stoort mij.

Zo kan iedereen problemen 'oplossen'.

Ook de fabrikant zelf, zonder bijkomst van Thuiswinkel.org. Deze laatste zichzelf geheel overbodig heeft gemaakt in mijn casus. Thuiswinkel.org niets meer dan een lege huls is. Lees: tijdverspilling...

---

Reactie 3 maart '25
Klopt, standpunt innemen, daar gaat dit review inderdaad over. Bemiddeling door Thuiswinkel.org heeft nooit plaats gevonden. Thuiswinkel.org schitterde in deze zaak door afwezigheid.

Reactie 10 maart '25
Dank voor jullie suggestie per mail.

27 febbraio 2025

Risposta di Thuiswinkel.org

Dank voor uw feedback. We begrijpen uw onvrede en streven naar een zorgvuldige en objectieve beoordeling van klachten. Helaas kunnen wij niet verder bemiddelen als er een standpunt is ingenomen door een van de partijen.

Valutata 1 stelle su 5

Handeld niet adequaat en laat consument in de steek

Wil mijn teleurstelling uitspreken over de manier waarop Thuiswinkel.org mijn klacht heeft afgehandeld. Ondanks herhaaldelijke verzoeken en duidelijke communicatie over het ontbreken van een leveringsbewijs, is er geen adequate actie ondernomen. In plaats van actief bewijs op te vragen, werd er zonder onderbouwing de kant van de webshop gekozen en werd mijn zaak simpelweg gesloten.

Pas na mijn eigen inspanningen, inclusief talloze e-mails, WhatsApp-berichten en zelfs een officiële brief naar de advocaat van de webshop, werd eindelijk erkend dat er geen leveringsbewijs was. Hierdoor werd mij uiteindelijk mijn geld terugbetaald, maar dit had veel eerder en zonder al deze moeite kunnen gebeuren als Thuiswinkel.org zijn rol als consumentenbeschermer serieus had genomen.

Daarnaast heb ik meerdere keren een terugbelverzoek ingediend bij Thuiswinkel, zonder ooit een reactie te ontvangen. Ook heb ik hen gewezen op de vele online klachten over deze webshop en het foutieve telefoonnummer op hun website, maar ook hier is niets mee gedaan.

Ik had verwacht dat een organisatie met een kwaliteitskeurmerk actief onderzoek zou doen en consumenten daadwerkelijk zou beschermen. Helaas blijkt dit niet het geval.

24 gennaio 2025

Risposta di Thuiswinkel.org

Wij hebben naar aanleiding van uw klacht contact opgenomen met de webwinkel.Thuiswinkel.org heeft geprobeerd te bemiddelen in deze klacht. Jammer te lezen dat dit niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd.Fijn dat het uiteindelijk toch is opgelost.

Valutata 5 stelle su 5

Fijn dat zij snel kunnen helpen en de…

Fijn dat zij snel kunnen helpen en de winkel een zetje geven de afspraken na te komen.

15 febbraio 2025

Risposta di Thuiswinkel.org

Wat fijn om uw positieve feedback te ontvangen, bedankt! We staan altijd voor u klaar.

Dank aan Thuiswinkel.org

Bij deze wil ik Thuiswinkel.org hartelijk bedanken voor hun uitstekende hulp bij het oplossen van mijn geschil met Zalando. Hun professionele en vriendelijke ondersteuning heeft ervoor gezorgd dat mijn probleem snel en naar tevredenheid werd opgelost. Ik waardeer hun inzet en expertise enorm

12 febbraio 2025

Risposta di Thuiswinkel.org

Bedankt voor uw mooie review! We waarderen uw positieve woorden en staan altijd klaar om u te helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb de Thuiswinkel gevraagd mij te helpen bij het niet leveren van bestelde online

Ik heb Thuiswinkel gevraagd om hulp, omdat bestelde en betaalde artikelen niet geleverd werden door een webshop-bedrijf. Het webshop-bedrijf reageerde niet op email en waren telefonisch helemaal niet bereikbaar. Na herhaaldelijk aandringen van Thuiswinkel richting de webshop deonlinetandarts werden de artikelen gelukkig geleverd.

10 febbraio 2025

Risposta di Thuiswinkel.org

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent. We helpen u graag weer in de toekomst!

Valutata 5 stelle su 5

Thuiswinkel.org heeft mijn klacht over…

Thuiswinkel.org heeft mijn klacht over tandarts online snel opgepakt en gezorgd dat er een goede oplossing is gekomen.

10 febbraio 2025

Beste Paul,
Hartelijk dank voor uw review! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Klacht over bestelling.

Mijn klacht over een bestelling die vertraging had is direct opgepakt.

6 febbraio 2025

Beste Marianne,

Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat we u hebben kunnen helpen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, dan staan we graag voor u klaar.

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een probleem met een bestelling….

Je bestelt ergens wat en je ontvangt niets…je belt, geen gehoor….schakel dan “thuiswinkel.org” in en het probleem wordt voor je opgelost…..een geweldige ervaring….een uur geleden werd mijn bestelling afgeleverd….

6 febbraio 2025

Beste Ton,
Heel erg bedankt voor uw mooie review! We stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Mijn klacht en de opvolging zeer vlot

Mijn klacht en de opvolging zeer vlot
behandeld.
Zeer tevreden en aan te raden.

3 febbraio 2025

Beste Franky,
Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat uw klacht snel is behandeld en dat u tevreden bent met onze service. We waarderen uw aanbeveling en staan altijd voor u klaar als u ons weer nodig heeft!

Valutata 5 stelle su 5

Bemoeienis door Thuiswinkel leidt tot oplossing

Bemoeienis met de klacht door Thuiswinkel.org heeft geleid tot een oplossing hoewel de leverancier natuurlijk ontkent dat dit er iets mee te maken heeft.

1 febbraio 2025

Risposta di Thuiswinkel.org

Bedankt voor uw review! We zijn blij om te horen dat uw klacht naar tevredenheid is opgelost. Ons doel is om consumenten en bedrijven bij elkaar te brengen en te helpen bij een goede oplossing. Mocht u in de toekomst weer vragen of ondersteuning nodig hebben, dan staan we graag voor u klaar!

Valutata 5 stelle su 5

Eerlijk gezegd ik begrijp de…

Eerlijk gezegd ik begrijp de onderstaande negatieve reviews niet. Ik heb meerdere keren contact met ze gehad, alle klachten tot nu toe werden op zeer kort termijn opgelost.
Mijn laatste klacht ging over Zalando. Ik had een artikel geretourneerd, maar die ene artikel werd niet verwerkt. Ik kwam met Zalando niet uit, gelijk thuiswinkelwaarborg gemaild, binnen een paar dagen was alles netjes opgelost.
Nogmaals, ik begrijp negatieve reacties niet.

29 gennaio 2025

Beste Tanja,
Bedankt voor uw positieve review! We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Fijn om te horen dat uw klachten snel en naar tevredenheid zijn opgelost. Mocht u in de toekomst weer ondersteuning nodig hebben, dan staan we uiteraard voor u klaar!

Thuiswinkel.org= fraude

Hallo,

Ik ben ook een slachtoffer van de fraude bij Zalando. In december heb ik via Zalando een trui besteld bij Massimo Dutti, een partner van Zalando. De trui had schade, dus heb ik netjes contact opgenomen met Zalando. Het advies was om de trui terug te sturen naar de partner, gebruikmakend van het bijgesloten retourlabel. Op 17 december heb ik het pakket op de post gedaan, en op 22 december is het pakket afgeleverd.

Vervolgens heb ik geen bericht ontvangen, dus heb ik opnieuw contact opgenomen met Zalando. Ik moest allerlei formulieren invullen, maar er gebeurde wederom niets. Vorige week, op 14 januari, heb ik weer een bericht gestuurd. Toen kreeg ik een reactie dat het product ontbrak bij de retourzending! Zeer vreemd, aangezien ik slechts één artikel heb geretourneerd. Willen ze suggereren dat er een lege doos is afgeleverd? Elke keer kreeg ik maar één reactie: "Wij begrijpen dat dit vervelend is," maar verder geen oplossing.

Ik heb ook contact opgenomen met Massimo Dutti, maar zij verschuilen zich achter Zalando. Ik heb contact opgenomen met PostNL, en uit hun gegevens, zoals het gewicht van het pakket, blijkt duidelijk dat er een trui is teruggestuurd. Maar Zalando lijkt dit niet te interesseren. Uiteindelijk hebben ze mijn gesprek geblokkeerd.

Ik heb een klacht ingediend bij Thuiswinkel.org, en verrassend genoeg kreeg ik een reactie van Zalando waarin ze aangeven dat alles volgens hun procedure is verlopen en dat ze bij hun beslissing blijven.

Ik vind het vreemd dat ze na één maand, sinds het ontvangen van de retour, zo'n actie durven te ondernemen, terwijl het bewijs aantoont dat het pakket niet leeg was. En na één maand? Dit kan toch niet, dit is toch fraude? Maar Zalando lijkt dit niet te interesseren. Volgens mij hebben ze te veel klanten en willen ze van hen af, vooral als ik de reacties op Trustpilot lees, waar duidelijk blijkt dat dit hun manier is om klanten af te schrikken. Ik heb nog kort overwogen om een klacht in te dienen bij de geschillencommissie, maar na het lezen van de reviews op Trustpilot heb ik dit ook maar opgegeven.

Massimo Dutti heeft ook zeer slechte reviews. Het is echt gewoon pech dat ik met zulke frauduleuze partijen te maken heb gekregen.

Ik sluit me aan bij de oproep: het is tijd dat Tros Radar ook naar Zalando gaat kijken en hun praktijken onderzoekt. Ze hebben geen respect voor de klant en de rechten van de klant. Sterker nog, ze zijn zelfs bezig met fraude om hun verkoopcijfers niet aan te hoeven passen.

Ik heb mijn les geleerd: nooit meer Zalando. Ik wil niets meer met ze te maken hebben en ik wens alle medewerkers dat ze eens zelf ervaren wat ze hun klanten aandoen.

20 gennaio 2025

Beste Renka,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons hebt gedeeld. We begrijpen dat deze situatie frustrerend voor je is geweest. Als bemiddelaar hebben we deze zaak serieus behandeld door beide partijen te benaderen en hun standpunten en informatie te verzamelen. We begrijpen dat je het niet eens bent met de uitkomst, wat teleurstellend voor je kan zijn. Hoewel wij de situatie in dit geval niet verder kunnen beïnvloeden, willen we je graag informeren over eventuele vervolgstappen, zoals een melding bij de Geschillencommissie. Neem gerust contact met ons op als je hierover vragen hebt.

Fijne dag!

Thuiswinkel.org

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più