Sinds begin februari een klacht ingediend bij thuiswinkel.org. Het enige wat ze doen is met een enorme vertraging dit doorsturen naar de betreffende winkel, en het antwoord ook weer terugsturen. Da... Leggi di più
Na een lange periode om te trachten mijn recht te halen, heb ik besloten op 31 maart 2026 een klacht over de bedoelde webshop in kwestie in te dienen. Al op 1 april 2026 zijn ze mij tegemoet gekome... Leggi di più
Thuiswinkel.org heeft haar naam verbonden aan een onbetrouwbare partij nl euroflorist. Nu lijkt het dat thuiswinkel.org uit hetzelfde hout is gesneden Eerder is door thuiswinkel beloofd stappen te... Leggi di più
Via Thuiswinkel.org een klacht over een aangesloten webshop kunnen doen nadat ik er eerst niet uitkwam met de klantenservice van de webshop zelf. Klacht werd snel doorgestuurd en volgende dag opgepakt... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Iedereen zit met dezelfde vraag. Wat is slim? Want de wereld van digital commerce verandert in ongekend tempo. De kansen voor ondernemers ontwikkelen zich net zo snel als de behoeftes van consumenten. Daarom inspireert, faciliteert en mobiliseert Thuiswinkel.org al haar leden met kennis, inzichten en tools. Want alleen zo groeien we samen naar een veiligere, duurzamere en innovatievere toekomst. Dus groei ook mee en maak shoppen slimmer. Wil je weten wat jouw rechten zijn als consument? Kijk dan hier: https://www.thuiswinkel.org/consumenten/helpcenter/
Horaplantsoen 20, 6717 LT, Ede, Paesi Bassi
- 0318 64 85 75
- info@thuiswinkel.org
- thuiswinkel.org
Ha risposto al 38% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Tevreden over hun bemiddeling
Tevreden over hun bemiddeling! Heb 5 maanden moeten wachten op geld van een retour zending van About You.
Ze hadden de retour ontvangen, maar door “ technische” storing konden ze het niet storten.
Thuiswinkel.org ingeschakeld, duurde evengoed nog 2 maanden denk ik maar uiteindelijk m’n geld terug!

Risposta di Thuiswinkel.org
Snel en goed geholpen met klacht
Ze hebben mij erg goed en snel geholpen bij een klacht over Amazon. Amazon kwam herhaaldelijk haar afspraken niet na m.b.t. een terugbetaling. Na aanmelden klacht bij Thuiswinkel org werd mijn klacht direct gemeld bij Amazon. En de volgende dag werd de terugbetaling al in orde gemaakt.

Risposta di Thuiswinkel.org
Geweldig snelle adequate afhandeling!
Ik had moeite met een grote webwinkel in Nederland, die ons gedurende 2 weken, van een zoek geraakt pakket, van 't kastje naar de muur stuurde. Bij inschakeling van thuiswinkel.org werd ik direct adequaat geholpen en werd binnen 2 dagen ons geld geretourneerd door de betrokken webwinkel.

Risposta di Thuiswinkel.org
Thuiswinkel slaaf van de webwinkels
Wat een tegenvaller toen ik opeens Thuiswinkel.org nodig had. Ik vond het altijd een veilig gevoel als het logo op de site van een webwinkel stond. Zo van: als er eens iets is, kun je bij die organisatie aankloppen.
Maar als je dat doet volgt een grote teleurstelling. Nadat je er met de webverkoper niet uitgekomen bent, mag je de klacht aan Thuiswinkel voorleggen. Maar wat doet die? Die stuurt de klacht gewoon door aan de webwinkel die vervolgens -je raadt het niet- de zaak gewoon weer afwijst.
Dan mag je bij Thuiswinkel melden dat je er weer niet uitgekomen bent. Thuiswinkel belooft nu te bemiddelen maar stuurt de klacht opnieuw een op een door aan de webwinkel die de kritiek opnieuw afwijst. En daar gaat Thuiswinkel dan blindelings mee akkoord.
Het recht van de consument is er goed gewaarborgd, mensen.
De volgende stap is de gang naar de geschillencommissie. Maar dan moet je wel eerst om en nabij de vijf tientjes klachtengeld betalen. Als ik dat doe en de klacht wordt afgewezen heb ik èn een beschadigd artikel èn ben ik ook nog vijftig euro kwijt. Ongeveer de gehele van de waarde van het product waarover het gaat.
Als klap op de vuurpijl meldt de webwinkel op intimiderende wijze ook nog dat ze -mits in het gelijk gesteld- een bedrag in rekening gaan brenge voor de tijd die ze aan het behandelen van de klacht hebben besteed. The bastards.
En Thuiswinkel -de grote onkritische slaaf van de webverkopers- staat erbij en kijkt ernaar. Dat is de enige garantie die je krijgt.
zeer teleurstellende ervaring
Deze organisatie, doet werkelijk niets voor je om een geschil op te lossen. Ze sturen en mailtje en nog een mailtje met herhaling van zetten van de leverancier in kwestie als gevolg en vervolgens wordt je naar een geschillencommissie verwezen.
Thuiswinkel is letterlijk alleen maar voor de sier – biedt nul bescherming aan consumenten
Thuiswinkel.org is echt alleen maar voor de sier opgericht. Verwacht hier geen enkele hulp als consument. Ik had een niet-geleverd product van Bol.com, waarbij tijdens het bezorgproces overduidelijk fouten zijn gemaakt. Denk aan het ontbreken van handtekening en ID-controle, terwijl dat wél beloofd was in de bevestiging.
Wat doet Thuiswinkel? Helemaal niets.
Bol beweerde dat ze een "uitgebreid onderzoek" hadden gedaan. Maar het grappigste? De medewerker van Bol had mijn zaak niet eens geopend. Dat weet ik zeker, want ze zei dat ik al een antwoord had gehad op het onderzoek – terwijl ik nog steeds aan het wachten was! Dus letterlijk: onderzoek nooit gedaan, zaak niet bekeken, maar wel beweren dat alles netjes is afgerond.
En wat doet Jacqueline van Thuiswinkel dan? Helemaal niets. Sterker nog, ze zegt dat Bol alles correct heeft gedaan. Hahahaha. Het is bijna lachwekkend hoe makkelijk Bol ermee wegkomt.
Bol heeft mijn pakket goedkoop via PostNL verzonden (natuurlijk zonder ID-controle of handtekening), want zij weten dat als het fout gaat, Thuiswinkel hen tóch niet verantwoordelijk houdt. Nee hoor, dan ben jij als consument ineens degene die het mag oplossen.
Kortom: Thuiswinkel.org doet niets. Geen bescherming. Geen bemiddeling. Geen onderzoek. Alleen maar loze beloftes en standaardreacties. Als je denkt dat ze jou gaan helpen als je er niet uitkomt met een webwinkel – vergeet het maar. De thuiswinkel medewerker adviseerde niet eens om naar de geschillencommissie te gaan, Ze zei gewoon bol heeft goede onderzoek gedaan.
ervaring met Thuiswinkel.org
Na een aankoop bij vansprint waarbij de levering vertraging opliep, heb ik contact opgenomen met deze vereniging.
De situatie is opgelost.

Risposta di Thuiswinkel.org
Klacht is snel opgepakt met betreffende…
Klacht is snel opgepakt met betreffende partij. Top!

Erg helpend
Snelle reacties en duidelijke communicatie. Het lukte me niet de klacht zelfstandig op te lossen bij de webwinkel. M.b.v. Thuiswinkel is dit wel gelukt!

Interventie met succes
Mijn klacht inzake (uiteindelijk) 20 dagen durende levertijd is opgelost, mede door interventie van Thuiswinkel.org.
Betreffende bedrijf …… zou volgens hun website de volgende werkdag na bestelling leveren. Op mijn emails werd niet gereageerd. Telefoon werd niet opgenomen.

Risposta di Thuiswinkel.org
Thuiswinkel is een fijne tussenpartij…
Thuiswinkel is een fijne tussenpartij (geschillencommissie).
Mijn probleem is verholpen!

Risposta di Thuiswinkel.org
Foute Levering door Mediamarkt opgelost.
Dankzij de steun en inzet van Thuiswinkel heeft Mediamarkt haar foute levering eindelijk gecorrigeerd.

Risposta di Thuiswinkel.org
Ik had een probleem met een bestelling…
Ik had een probleem met een bestelling bij een aangesloten webshop. Dankzij de bemiddeling van Thuiswinkel is het uiteindelijk netjes opgelost. Bedankt voor de ondersteuning en duidelijke communicatie!

Goed geholpen bij dispuut
Ik had een dispuut met About You waar ik niet uitkwam. Via Thuiswinkel.org is het probleem snel en adequaat opgelost.

Risposta di Thuiswinkel.org
Biedt snelle en effectieve hulp.Ik ben…
Biedt snelle en effectieve hulp.Ik ben zeer tevreden en dankbaar!

Risposta di Thuiswinkel.org
Ik wil Thuiswinkel.org bedanken voor de…
Ik wil Thuiswinkel.org bedanken voor de snelle en duidelijke hulp bij mijn klacht over Zalando. Dankzij jullie tussenkomst is mijn probleem snel opgelost en heb ik het aankoopbedrag teruggekregen. Fijn om te weten dat er een betrouwbare partij is die opkomt voor consumenten.
Maryam

Risposta di Thuiswinkel.org
Dyson “onbereikbaar” voor consument maar met behulp van Thuiswinkel zijn ze opeens wel aan de slag gegaan
Na maanden te hebben gewacht op mijn geld en voortdurend contact te hebben gezocht met Dyson, zonder enkel resultaat en alleen maar frustratie, alleen contact met 1e lijns support, die niks meer konden betekenen dan noteren en de klacht steeds doorzetten, bedacht ik hoe kom ik verder ? En hoe kom ik aan mijn geld terug…
Door bij Thuiswinkel in te schakelen, had ik opeens binnen 2 weken wel mijn geld retour op mijn rekening en gingen ze bij Dyson dus wel aan de gang, wat ik niet voor elkaar kreeg, erg bedankt Thuiswinkel voor jullie support !!

Super
Wat ik al dagen bij action webshop en hoofdkantoor niet voor elkaar kreeg lukte de thuiswinkel.org binnen 1 dag.

Risposta di Thuiswinkel.org
Dyson order nergens te vinden
Sneller en beter in het probleem verdiepen. Een maand bezig geweest om mn geld terug te krijgen omdat de bestelling die ik geplaatst had niet in het systeem stond. Bankafschriften gedeeld, maar er bleef maar reactie komen dat er geen order bekend was.

Risposta di Thuiswinkel.org
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.