The Vision Club Academy Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Dålig erfarenhet med dem. De lovar att hjälpa dig att nå 100 000 inom ett år, annars får du tillbaka medlemsavgiften. Jag började påpeka redan flera månader innan året hade gått att jag inte var i n... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade en bra upplevelse för att jag fick all information som jag behövde för att starta en egen försäljning. Dom här på The Vision Club är super duktiga jag har försökt på andra ställen men bl... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har under längre period varit intresserad av att starta med e-handel när jag har sett prestationen från TVC men inte vågat ta steget men nu e jag äntligen igång. Skulle verkligen rekommendera TVC då m... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Scuola di studio da casa
  2. Servizio di e-commerce

Scritti dall'azienda

Sveriges ledande utbildning inom e-handel. Lär dig att starta och driva ditt egna företag från grunden, utan tidigare erfarenhet.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

347 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 63% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

107 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Jag vill dela min personliga erfarenhet…

Jag vill dela min personliga erfarenhet av The Vision Club Academy. Jag gick med för ungefär ett år sedan eftersom jag var väldigt motiverad och ville börja med dropshipping direkt. Jag uppskattade vissa delar: utbildningen var tydlig, strukturerad och communityn på Discord var aktivt. Det gav mig till en början känslan av att jag hade stöd.

Men trots detta måste jag tyvärr säga att jag inte tycker att det var värt priset. De marknadsförde ett “studentpris” som skulle vara billigt, men det kostade ändå omkring 19 000 kr vilket är väldigt mycket för en student. Jag upplevde också att de sa att man kunde delbetala utan ränta, men trots det tillkom det ränta.

Det känns som att jag hamnade i en situation där jag var desperat och tog ett beslut för snabbt. Idag använder jag inte utbildningen längre, främst för att jag inte har tid och för att jag inte fick det värde jag förväntade mig. Stödet via Discord kändes heller inte riktigt så hjälpsamt som jag hade hoppats på.

Detta är min erfarenhet, och den kan säkert skilja sig från andras men för mig blev det tyvärr inte en investering jag är nöjd med.

20 novembre 2025
Logo di The Vision Club Academy

Risposta di The Vision Club Academy

Hej, tack för att du delade din upplevelse.

Först och främst uppskattar vi att du berättar om din resa och att du var villig att satsa på dig själv. Vi vill ändå förtydliga några punkter som verkar ha missförståtts och som är viktiga för att andra som läser detta också ska få en korrekt bild av hur The Vision Club Academy faktiskt fungerar.

Vårt studentpris är just ett rabatterat pris jämfört med det ordinarie, men vi förstår att 19 000 kr ändå är en stor investering – särskilt för en student. Samtidigt är det en utbildning som sträcker sig över lång tid, innehåller praktiska processer, support och ett community som är aktivt dygnet runt. Vi har aldrig marknadsfört att utbildningen är gratis eller billig i absolut mening, utan att den är prissatt i förhållande till vad innehållet omfattar.

Gällande delbetalningarna så erbjuder vi alternativ utan räntekostnad från vår sida, men det är alltid banken eller kreditgivaren som avgör om ränta tillkommer. Detta står tydligt i villkoren men vi förstår att man kan missa sådant när man är ivrig att komma igång. Det är aldrig vår avsikt att någon ska känna sig stressad eller tvingad att fatta snabba ekonomiska beslut.

När det gäller stödet i Discord är det samma plattform och samma team som många andra medlemmar haft stor nytta av. Men allas behov och tempo ser olika ut – en del bygger sin butik direkt, andra behöver mer guidning och vissa inser att dropshipping inte passar deras livssituation just då. Det betyder inte att din upplevelse är fel, bara att den kan skilja sig från hur andra upplever det.

Vi har många medlemmar som lyckats, många som fortfarande är på väg, och vissa som – precis som du – upptäcker att tiden eller intresset inte räcker till. Därför försöker vi alltid vara tydliga med att resultat kräver både tid, engagemang och kontinuitet.

Du är oavsett alltid välkommen tillbaka om du någon gång vill fortsätta där du slutade eller om du vill ha hjälp att hitta rätt riktning igen. Vi hjälper gärna till.

Med vänlig hälsning
The Vision Club Academy

Valutata 1 stelle su 5

Varför tjäna pengar ?

Detta är en ren scam, pyramidspel utan dess like, dom I toppen dvs ägarna som sedan innan varit anmälda till ARN tjänar extremt stora pengar. Att sälja dropshipping dvs saker till låg kvalitet eller fake och då lura vanliga konsumenter. Se flashback om Lukas som kopierade en seriös hemsida som Careofcarl för att sälja fejkade jackor tröjor etc. Varför tjäna pengar på människor som bara vill köpa en kvalitets produkt utan att bli lurad ?

14 novembre 2025
Logo di The Vision Club Academy

Risposta di The Vision Club Academy

Hej Martin Andersson!

Det märks ganska tydligt att du inte tagit reda på vad vi faktiskt gör innan du skrev din kommentar. Att kalla detta för ”scam” eller ”pyramidspel” visar mest att du inte förstått hur verksamheten fungerar överhuvudtaget.

Ingen tjänar pengar på att ”ligga i toppen”, och vi säljer inte heller fejkprodukter eller försöker lura någon. Det du beskriver är helt enkelt inte vad vår verksamhet sysslar med. Att hänvisa till gamla forumtrådar och rykten istället för fakta säger tyvärr mer om källorna än om oss.

Hela poängen med vår tjänst är att hjälpa människor som vill komma igång på ett seriöst sätt, utan krångel eller tveksamma upplägg. Om vi verkligen hade något att dölja, varför skulle vi göra det?

Vill du förstå hur allt faktiskt fungerar, rekommenderar jag att du testar själv istället för att utgå från hörsägen. Och om du efter det fortfarande anser att vi inte arbetar seriöst – då är du självklart välkommen att försöka bevisa motsatsen.

Med vänlig hälsning
The Vision Club

Valutata 5 stelle su 5

Jag kände trygghet och glädje utav…

Jag kände trygghet och glädje utav samtalen jag hade, jag blev bemött på ett bra sätt med mycket energi samt att jag fick förklaring och beskrivning på allt jag ville veta och allt jag behövde veta. Man får ju känslan som att man har känt varandra ett längre tag än bara ett samtal och det är det jag uppskattade med just våra samtal, att dom var så trevliga och försökte förklara allt på bästa sätt så att jag ska förstå

11 novembre 2025

Tja!!!!

Tja. Väldigt tydligt och lätt att förstå även för mig som nybörjare. Man blir motiverad och får en stor överblick över hur det fungerar, trevliga att prata med och lätta att samarbeta med ifall det är något man inte förstår. Jag skulle starkt rekommendera att du också börjar.

10 novembre 2025

Nuuu

skön människa blev bemött på bästa sätt och han förklarade allt steg för steg! Så nu kör vi

8 novembre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più