The Vision Club Academy Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Dålig erfarenhet med dem. De lovar att hjälpa dig att nå 100 000 inom ett år, annars får du tillbaka medlemsavgiften. Jag började påpeka redan flera månader innan året hade gått att jag inte var i n... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag kände trygghet och glädje utav samtalen jag hade, jag blev bemött på ett bra sätt med mycket energi samt att jag fick förklaring och beskrivning på allt jag ville veta och allt jag behövde veta. M... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade en bra upplevelse för att jag fick all information som jag behövde för att starta en egen försäljning. Dom här på The Vision Club är super duktiga jag har försökt på andra ställen men bl... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Har under längre period varit intresserad av att starta med e-handel när jag har sett prestationen från TVC men inte vågat ta steget men nu e jag äntligen igång. Skulle verkligen rekommendera TVC då m... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Scuola di studio da casa
  2. Servizio di e-commerce

Scritti dall'azienda

Sveriges ledande utbildning inom e-handel. Lär dig att starta och driva ditt egna företag från grunden, utan tidigare erfarenhet.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

347 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 63% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

107 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jag tycker jag blivit bemött bra av…

Jag tycker jag blivit bemött bra av både Algot och Daniel dem säger noga hur allt kommer gå igenom, dem säger att man alltid kommer att få hjälp eller fråga om de är något man undrar över eller inte förstår

15 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

riktiga blåsare, tyvärr gick brorsan på emils skitsnack

det lovas mycket men inget hålls, blåsare som har lurat min lillebror, akta er för dessa skojare som har lukas som fasad för det är bara han som är miljonär, resterande får det att se ut som att dem också är miljonärer men dem gör bara en show för det ska se bra ut men är långt ifrån miljonärer.

8 ottobre 2025
Logo di The Vision Club Academy

Risposta di The Vision Club Academy

Hej Robin Ström!

Det är ganska uppenbart att du inte satt dig in i vad vi faktiskt erbjuder innan du skrev detta. Att påstå att ”inget hålls” och att vi skulle vara några slags blåsare säger mer om missförståndet än om vår verksamhet.

Vi använder inga ”fasader” och ingen här låtsas vara miljonär. Att du utgår ifrån att allt är en show tyder mest på att du inte sett hur vår verksamhet fungerar i praktiken. Alla som deltar kan själva följa upplägget steg för steg, helt öppet och transparent, just för att undvika den typ av spekulationer du hänvisar till.

Det tråkiga är att du gör dessa påståenden utan att ens prova tjänsten eller prata med oss direkt. Vi har människor som går igenom hela processen själva och kan se exakt vad som görs, hur det fungerar och vad som lovas — och framför allt, vad som faktiskt levereras.

Vill du bilda dig en korrekt uppfattning? Testa det själv, och se hur det fungerar i verkligheten. Och om du efter det fortfarande tror att vi bara ”gör en show”, då är du självklart välkommen att försöka bevisa det.

Med vänlig hälsning
The Vision Club

Trevligt och smidigt

Trevligt och smidigt
Bra första bemötande och lätt att första alla delar och känns lätt att följa. Daniel och Emil har ett bra bemötande som gör att man lätt förstår upplägget och hur man går till väga.

6 ottobre 2025

Blev

Blev, bemött bra gick snabbt och smidigt för att komma igång och få tillgång till allting som jag behöver.

4 ottobre 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più