Aangename en leerrijke opendeurdagen. Warme ontvangst en interessante info in een ontspannen sfeer. Kijk al uit naar een vongend moment bij de skin company.
Deze zomer begonnen met skincare by skincompany dan waren mn producten even op en wegens wat stress even niet onderhouden, dan terug begonnen met verzorgen (julliette armand) en waw, instant huidverbe... Leggi di più
De winkel, producten en behandelingen zijn alles waar je gelukkig van wordt. De professionaliteit gecombineerd met de zachte en lieve aanpak van Lindsay en Veerle is magic. Je komt er even helemaal th... Leggi di più
Wauw. De kennis, de feeling, de passie. Zowel bij Lindsay als bij Veerle, wordt je op en top verwend. Met heel veel geduld en liefde leggen ze je van kop tot teen in de watten, en ook gezien de heerli... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
The Skin Company is dé referentie voor een complete metamorfose, zowel van binnen als van buiten. Onze inside-out holistische beauty & health filosofie helpt jou op weg naar de beste versie van jezelf. Of het nu gaat om een gezonde huid of betere gezondheid, we zijn er voor je! Tot snel, Lindsay
James Ensor Galerij 20-22, 8400, Oostende, Belgio
- 0032 59 27 57 28
- info@theskincompany.store
- theskincompany.store
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Professioneel en ondertussen heel…
Professioneel en ondertussen heel menselijk. Tijd besteden aan advies en uitleg is hier kapitaal zodat je zelf inzicht krijgt in wat je huid nodig heeft om in optimale conditie te vertoeven.

Risposta di The Skin Company
Enorm vriendelijk en behulpzaam…
Enorm vriendelijk en behulpzaam personeel! Een aanrader om hier te kopen!!!

Accueil plus que agréable
Accueil plus que agréable, ambiance zen, soin magique, produits efficaces, à recommander

Super vriendelijk onthaal
Super vriendelijk onthaal, zeer mooie zaak, maar vooral uiterst professionele uitleg. 👍

Risposta di The Skin Company
Super service op maat van het individu.
Super service op maat van het individu.
De producten zijn heerlijk en de verzorgingen puur genieten!

Risposta di The Skin Company
Altijd een goeie welkom in de winkel,en…
Altijd een goeie welkom in de winkel,en voor de verzorging altijd goed verzorgd. Een dikke proficiat

Vriendelijk en professioneel onthaal
Vriendelijk en professioneel onthaal. Zeker een aanrader voor wie bezig is met lichaam en gezondheid.

Vriendelijk
Vriendelijk, warm onthaal, duidelijke en volledige uitleg over de producten!

Altijd de beste behandeling
Altijd de beste behandeling. Zelf verwennerij eerste klas!

Super ontspannende ‘me time’
Ik heb enorm genoten van de behandelingen dewelke in een zeer rustige sfeer werden gedaan. Mijn huid voelde na de behandeling super zacht, fris en relaxed aan. Mijn volgende afspraak eind februari dan ook meteen gemaakt. Ik kijk er terug naar uit 😍

super vriendelijk
super vriendelijk! Heel goede uitleg gekregen voor mijn dochter haar puberhuid. We gaan met de volle 100% voor hun aanpak!

Risposta di The Skin Company
Lindsay is de beste op vlak van kennis…
Lindsay is de beste op vlak van kennis van alles wat huidgerelateerd is.
Ze geeft gepersonaliseerd advies en altijd met een glimlach.
De beste in Oostende.

Risposta di The Skin Company
Heel vriendelijk en snelle levering
Heel vriendelijk en snelle levering.
Kortweg super service!

Aanrader!
Zeer snel en correct geleverd. Heel mooi ingepakt met persoonlijke boodschap en iets extra. Een plezier!

Super goede service
Super goede service! Pakjes worden ook altijd correct en mooi geleverd.
Bij vragen krijg je ook altijd de nodige uitleg. Zo ben je zeker dat je de juiste producten online aankoopt. Iets wat voor iemand uit oost-vlaanderen zeker mooi is meegenomen.