Aangename en leerrijke opendeurdagen. Warme ontvangst en interessante info in een ontspannen sfeer. Kijk al uit naar een vongend moment bij de skin company.
Deze zomer begonnen met skincare by skincompany dan waren mn producten even op en wegens wat stress even niet onderhouden, dan terug begonnen met verzorgen (julliette armand) en waw, instant huidverbe... Leggi di più
De winkel, producten en behandelingen zijn alles waar je gelukkig van wordt. De professionaliteit gecombineerd met de zachte en lieve aanpak van Lindsay en Veerle is magic. Je komt er even helemaal th... Leggi di più
Wauw. De kennis, de feeling, de passie. Zowel bij Lindsay als bij Veerle, wordt je op en top verwend. Met heel veel geduld en liefde leggen ze je van kop tot teen in de watten, en ook gezien de heerli... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
The Skin Company is dé referentie voor een complete metamorfose, zowel van binnen als van buiten. Onze inside-out holistische beauty & health filosofie helpt jou op weg naar de beste versie van jezelf. Of het nu gaat om een gezonde huid of betere gezondheid, we zijn er voor je! Tot snel, Lindsay
James Ensor Galerij 20-22, 8400, Oostende, Belgio
- 0032 59 27 57 28
- info@theskincompany.store
- theskincompany.store
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Aanrader!
Super vriendelijke ontvangst, uitgebreide uitleg over de producten en mooie producten in hun gamma!
Vlotte verkoop
Verkoper nam de tijd om ons te begeleiden in, een voor ons, nieuwe winkel.
Super vriendelijk!
Ze waren enorm vriendelijk en namen hun tijd om de verschillende producten uit te leggen en te testen. Aanrader!
Een heerlijke gezichtsbehandeling…
Een heerlijke gezichtsbehandeling achter de rug startend met een duidelijke gezichtsscreening! Nieuwe producten ontdekt en op en top kunnen ontspannen op de verwarmde stoel. Het uitzicht is ook de moeite om te ontdekken ;) surprise surprise

Risposta di The Skin Company
Geschenkbon
Persoonlijk opgebeld om een mogelijke anomalie te melden.
Mooi verpakt cadeautje.

Risposta di The Skin Company
Geslaagde me-time
Advies krijgen in een rustgevend interieur, met een kopje koffie erbij, alleen maar vriendelijke mensen, dat is geslaagde me-time.
Topkwaliteit!
Zowel Cedric als Lindsay hebben mij supergoed bijgestaan toen ik op zoek was naar een product! Mooie zaak met kwaliteit.
Een absolute ontdekking !
Vriendelijk onthaal.
Deskundige uitleg.
Ontspannen sfeer.
Leuke nieuwe producten die zeer kwalitatief zijn !
Een absolute ontdekking !
Goede producten
Vriendelijke bediening
Tevreden…
Aangename kennismaking bij The skin company te Roeselare. Heel vriendelijke en duidelijke uitleg gekregen. We komen zeker nog eens terug.
Vlotte service
Vlotte service, snelle bestelling, producten waar ik me héél goed bij voel! Dicht bij de natuur🍀