Valutata 2 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Beantwoorden snel en keurig vragen. Producten worden goed geleverd en kwaliteit is wat ik ervan heb verwacht. Super!!!

Valutata 5 stelle su 5

Erg service gericht! Wij hebben 3 droogloopmatten besteld echter kwamen er na enkele dagen nog steeds haartjes los. Bij contact werd er aangegeven dat er een productie fout was en dat we over een a... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Impresa di installazione di interni
  2. Negozio di tappeti
  3. Negozio di fodere e rivestimenti

Scritti dall'azienda

Deurmat Direct is een gespecialiseerde webshop in deurmatten op maat voor particulieren en bedrijven in Nederland en België. Het bedrijf richt zich volledig op maatwerk en functionaliteit, met deurmatten die niet alleen passen bij de afmetingen van de entree, maar ook bij het gebruik en de uitstraling van de ruimte. Het assortiment bestaat uit deurmatten voor zowel binnen als buiten, waaronder schoonloopmatten, droogloopmatten, borstelmatten en kokosmatten. Daarnaast zijn er PVC vriendelijke oplossingen beschikbaar voor situaties waarin specifieke ondervloeren of vloerverwarmingssystemen een rol spelen. Klanten kunnen per mat zelf het formaat, materiaal, kleur en de randafwerking bepalen. Alle deurmatten worden nauwkeurig op maat gesneden, met aandacht voor afwerking en duurzaamheid. Door het productie en verwerkingsproces in eigen beheer te houden, kan Deurmat Direct snel leveren en consistente kwaliteit garanderen. Bestellingen worden zorgvuldig verpakt en binnen korte tijd verzonden. Naast maatwerk voor woningen levert Deurmat Direct ook deurmatten voor zakelijke toepassingen, zoals entrees van kantoren, winkels en andere commerciële ruimtes. Ook gepersonaliseerde deurmatten, bijvoorbeeld met een bedrijfslogo, behoren tot de mogelijkheden. Deurmat Direct combineert vakkennis, praktische ervaring en een duidelijke focus op maatwerk. Hierdoor weten klanten vooraf wat ze kunnen verwachten: een passende deurmat die aansluit bij hun situatie en gebruik, met heldere communicatie en betrouwbare levering.

4,5

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Valutata 3 stelle su 5

Pup sloopt deurmat

We hadden een nieuwe deurmat besteld omdat onze pup de oude had verscheurd. Helaas deed hij dit binnen 24 uur ook met de nieuwe!

22 gennaio 2026

Risposta di Deurmatdirect.nl

Helaas verandert het gedrag van een pup natuurlijk niet door een nieuwe deurmat.

Prima mat

Prima mat, snelle levering. Het ziet er goed uit.

13 febbraio 2026

Risposta di Deurmatdirect.nl

Bedankt voor de positieve review!

Accuraat en keurig

6 febbraio 2026

Risposta di Deurmatdirect.nl

Super om te horen dat je tevreden bent over de snelle reacties, de levering en de kwaliteit. Veel plezier met je aankoop!

Valutata 2 stelle su 5

opdringerig voor een review

De ervaring met de aankoop zelf waren prima, binnen redelijke tijd geleverd en kwaliteit lijkt goed te zijn. Maar nu blijf ik mails krijgen om een review achter te laten waar ik geen zin in heb, maar de enige manier om dit te stoppen is een review plaatsen.

7 febbraio 2026

Risposta di Deurmatdirect.nl

Dank voor uw feedback. Door reviews krijgen nieuwe klanten een beter beeld van onze producten en service. We begrijpen dat dit niet voor iedereen wenselijk is. In dat geval kunt u het beste bestellen bij webshops die geen reviews verzamelen, zodat u ook geen verzoeken hiervoor ontvangt

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering. Mooie deurmat tegen een goede prijs.

22 gennaio 2026

Risposta di Deurmatdirect.nl

Bedankt voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat de levering snel was en dat je tevreden bent over de deurmat én de prijs.

Snel en betrouwbaar

Mooie mat, snel geleverd, keurige prijs. Kortom, geen klachten.

23 gennaio 2026

Risposta di Deurmatdirect.nl

Bedankt voor deze fijne review! 😊
Wat goed om te horen dat je tevreden bent over de mat, de snelle levering en de prijs. Daar worden we blij van! Veel plezier met je aankoop.

Duidelijke website

Duidelijke website. Makkelijk om te bestellen. Snelle levering.

23 gennaio 2026

Risposta di Deurmatdirect.nl

Bedankt voor je fijne review! 😊

Valutata 5 stelle su 5

Zeer snelle levering, tip top

De deurmat was keurig op maat en bovendien zeer snel geleverd. De deurmat pastte in eenmaal zodat aanpassen niet nodig was. De kleur was ook precies zo als omschreven. Zo maakt het voetenvegen weer 1 groot plezier. De mat is bovendien zeer functioneel en absorbeert de vuiligheid van alle soorten schoeisel met gemak. Kortom een echte aanrader.

25 gennaio 2026

Risposta di Deurmatdirect.nl

Super om te lezen dat de deurmat perfect op maat was en meteen goed paste, zonder dat aanpassen nodig was. Ook mooi dat de kleur precies overeenkwam met de omschrijving. Zo hoort het natuurlijk 😊

Valutata 4 stelle su 5

Prima levering, kwaliteit mat moet zich uitwijzen

Dure staal, maar nodig om goed kleur te zien. Zou wat mij betreft geretourneerd mogen worden bij koop van de mat. Goede levering. Kwaliteit moet zich uitwijzen in de loop der tijd.

25 gennaio 2026

Risposta di Deurmatdirect.nl

Dank je wel voor je review en fijn om te horen dat de levering goed is verlopen. Wat betreft de staal: de kosten daarvan krijg je bij bestelling van de mat gewoon terug. Dit staat ook vermeld en je had hiervoor een kortingscode kunnen opvragen. Geen zorgen, ik zal de kosten van de staal alsnog voor je crediteren.

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen zowel aan telefoon als in…

Goed geholpen zowel aan telefoon als in de winkel. Kom hier misschien in de toekomst weer terug.

27 ottobre 2025

Risposta di Deurmatdirect.nl

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je zowel telefonisch als in de winkel goed bent geholpen. Hopelijk zien we je in de toekomst weer terug

Super bedrijf

Super bedrijf, gewoon in de winkel afgehaald

24 ottobre 2025

Bedankt voor je review!

Valutata 1 stelle su 5

De tweede zending droogloopmatten…

De eerste zending droogloopmatten trokken aan alle kanten krom en de randen waren niet afgewerkt dus veel pluizen.
Na melding kreeg ik een nieuwe zending matten toegestuurd, waarvan de punten nu waren afgerond, maar ook deze matten trokken krom, wel minder. Uiteindelijk heb ik zelf de onderzijde van de mat voorzien van een zware tape om de kanten recht te houden.

10 gennaio 2025

Risposta di Deurmatdirect.nl

Wij verkopen meerdere soorten droogloopmatten, en het is normaal dat ze in het begin wat krom kunnen liggen doordat ze op rol worden verzonden. Dit trekt meestal recht na enige tijd in gebruik. We zien dat u meerdere reviews heeft geplaatst?

Valutata 5 stelle su 5

We waren op zoek naar een op maat…

We waren op zoek naar een op maat gemaakte mat, na lang zoeken en googlen zijn we bij dit bedrijf uitgekomen. De prijs was een stuk goedkoper dan elders. Het product werd snel verzonden en we zijn erg enthousiast over hoe de mat eruit ziet. Het maakt onze gang een stuk mooier!

12 febbraio 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più