Zoals gewend zijn de baden heerlijk en genieten we hier erg van, natuurlijk ziet het er inmiddels wat verouderd uit. Hier zou zeker aandacht aan besteed kunnen worden, maar we genieten nog steeds. Wat... Leggi di più
Het water van de zwembaden was heerlijk. In het saunagedeelte waren er alle drie de dagen meerdere mannen die met kleding of omgeslagen handdoek (met onderbroek eronder) echt aan het gluren naar dam... Leggi di più
Ik vindt het goed en ik kom heerlijk tot rust. Oke het personeel mag wat vriendelijker zijn en gast vrijer. Maar ach daar probeer ik me niet aan te storen. Ik kom hier graag vanwege het lek... Leggi di più
Veel groepjes Duitse mannen die verbaal grensoverschrijdend gedrag vertonen , er werd wel gewaarschuwd bij schreeuwen. Je voelt je daar als vrouw niet veilig. Mocht dit nogmaals voorkomen en er wordt... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Naast thermaalbaden zijn er saunas, een beautycentrum, kuurcentrum en fysiofitness. Algemene informatie, faciliteiten, actuele informatie en arrangementen.
Paesi Bassi
- thermaalbad.nl
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
We komen hier al jaren
We komen hier al jaren. Fijn even bubbelen in het hete water. Voor de prijs die best hoog is, mag je best wel wat verwachten. Slechte onderhoud van het zwembad. Mag wel leuker worden aangekleed. Horeca is duur en niet gezellig. Maar het ergste is dat mijn dochter helaas niet meer kan. Belachelijk!! Maak dan bepaalde uren dat kinderen ook welkom zijn.
Slippers in de brasserie????
Wij, een echtpaar uit Venlo, gaan al jaren naar het Thermaalbad. Vandaag weer gegaan met een familielid uit het Noorden van het land. Dat gebeurd vaker met meerdere familieleden, uit andere delen van het land.
Maar nu schrokken we niet alleen van de prijs, 20,50 euro voor 2,5 uur maar we werden geweigerd in de brasserie omdat we geen slippers droegen. De mederwerkster bood wel slippers aan voor 2,50 euro per paar.
Dan zouden we dus 3x 2,50 euro moeten betalen en dus 3 dranken van zeg 3,00 euro per stuk en zouden we dus rond de 16,50 euro kwijt zijn om even wat te mogen drinken. BELACHELIJK, toch?!
En het staat niet bij de receptie of ergens aangegeven, dat is echt geen goede reclame, hoor. Ons zie je daar niet neer.
Geen toegang onder 18
Sinds 1 juli kan je niet meer naar binnen als je onder de 18 ben. Wij komen er al meer dan 20 jaar. We gaan met twee mensen boven de 70 een dochter van 45 en een kleinzoon van 15. We kunnen er nu niet meer in met ons vieren. Schandalig!
Badhotel Arcen, Geweldig Genoten!!
Wij (4 personen, 2 stellen) zijn een midweek wezen relaxen. De eerste 2 dagen hadden we een zgn zeer luxe thermaal hotel kamer gereserveerd in Valkenburg, die is ons vreselijk tegengevallen, 34 graden zouden de baden daar zijn. In werkelijkheid was het mi nog geen 28 graden. Goddank hadden wij maar 2 nachten geboekt.
3e, 4e en 5e nacht beleefden wij in Arcen. Wij waren hier al eens geweest, best betaalbaar, ziet er netjes uit. Bij de Bron hebben wij een lekker hapje gegeten toen wij aankwamen. Dat beviel ons goed. We hebben alleen een dame gemist die ons de vorige keer bediende, een vrolijk meisje die het zienderogen naar haar zin had met haar werk. De hele dag een lach op haar gezicht, en altijd tijd voor een praatje, ik meen dat ze Amber heette.
De baden waren heerlijk warm, zoals de vorige keer. Perfect! Het winkeltje is ook hartstikke leuk. De mensen achter de balie, zowel bij het in checken als bij de thermen waren super behulpzaam en vriendelijk.
Wij hadden kamers op de 0 vloer, met een klein tuintje, waar wij heerlijk even buiten konden zitten als roker.
Een asbakje mistte buiten en een klein tafeltje om je drankje op te zetten.
De bedden vonden wij iets te zacht, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De badkamer was schoon. De slaapkamer zelf leek op het eerste oog ook schoon, maar bij de indirecte verlichting troffen wij nog meer logés aan, zij hadden hun eigen vertrek gevlochten. Slingers noemen wij dat. Als dat er niet geweest had was het zo goed als perfect.
Nog een tip voor het badhotel, wij misten een klein koelkastje. Zodat als je wat later naar bed gaat, je toch nog een glaasje drinken kon nemen.
Het ontbijt was vurrukkuluk, ontiegelijk veel keus, bijna te veel.
Wij komen zeker snel terug naar het Badhotel in Arcen.
Dat andere thermaal hotel in Valkenburg ziet ons nooit meer.
Zou ik dit hotel in Arcen aanbevelen bij familie, vrienden of kennissen, JAZEKER.
Positief over het algemeen
Positief over het algemeen, fijn verblijf gehad met fijne zwembaden die de moeite waard bleken en waar we graag nog eens naar terug willen. Douches bij het zwembad zijn wel wat heet en kort werkend, 2 deden het niet. Een reparatie zou gewenst zijn.
Ontbijt buffet was uitgebreid, niet heel luxe, al was door het warme weer iets tegen de vliegen fijner en hygiënischer geweest (raamhorren, airco, vliegenlampen ed.).
We kregen een nette ruime hotelkamer die leuk ingericht was, met airco terwijl we zonder airco het goedkoopste geboekt hadden, dus dit was een aangename verrassing. In het begin sterke parfumlucht. Prullenbakje in de douche was moeilijk te openen met pedaal, was waarschijnlijk aan vervanging toe. Leuke openbare hal met winkel, zitjes en passpiegel, al had harde muziek in de openbare toiletruimte niet gehoeven, liever zacht achtergrondmuziek of uit. Bediening was vriendelijk, diner smaakte goed. Grote volle borden, al was iets meer groenten fijner geweest. Je werkt aan je gezondheid dmv. baden dan mag het eten ook wat gezonder zijn. Fijn dat er voornamelijk rustige volwassenen zijn. Je komt hier om bij te tanken. We hebben dit in 1 hotelnacht gecombineerd met een bezoek aan de Kasteeltuinen Arcen, de volgende keer willen we langer gaan zwemmen ook vanuit het hotel omdat het zo relaxt is om op je slippers in badkleding direct het bad in te kunnen vanuit je hotelkamer.
Dure cappuccino
Al vele jaren maken wij graag gebruik van het Thermaalbad. Men is bezig met opknappen wat al veel eerder had gemoeten. De baden zelf zijn heerlijk en rustgevend. Wat ons de laarste 2 keer ergerde was dat de prijzen in de veredelde kantine best aan de hoge kant zijn. Als klapper is de cappuccino duurder geworden en zijn de kopjes geworden tot een 1,5 maat espresso. Schandalig.
Vanaf 18 jaar
Ik was zeer teleurgesteld in jullie dat het nu vanaf 18 jaar toegankelijk is. Ik ben namelijk 10 jaar oud, en ik kom al mijn hele leven bij jullie. Wij gaan meestal naar jullie hotel en dan boeken we een familiekamer. We gaan ook vaak gewoon zonder overnachting. Eigenlijk wouden wij morgen gaan, maar jammer genoeg kan dat nu niet meer. Ik kan de komende 8 jaar dus niet meer naar de fijnste spa van Nederland. Ik vind het heel erg jammer.
2 keer dit bad bezocht in de afgelopen…
2 keer dit bad bezocht in de afgelopen 3 jaar. Over een paar weken gaan we weer een paar dagen (bijhorende hotel). Het bad is misschien iets verouderd maar zeker goede kwaliteit. Het bronwater is echt heerlijk om in te zwemmen. Mijn spierklachten verdwijnen er echt en ik ontspan helemaal. Het is schoon en vriendelijk personeel. Buiten kun je heerlijk bij het bad liggen op de vele aanwezige ligstoelen. De horeca is er ook dik in orde. Je moet idd voor sommige dingen extra betalen zoals de zonnebank, kruidenbaden en massages maar het bad op zich is al heerlijk en dit is aan jezelf of je dit erbij wilt boeken. De prijs valt reuze mee. En als je in het hotel verblijft mag je onbeperkt gebruik maken van het bad. Avonds echt heel fijn met de sfeervolle verlichting in het buitenbad. Aanrader!
Persoonlijke menning
Geachte mede sauna-welness liefhebber,
Ik ben vandaag samen met me vriendin naar de Arcen thermen bad geweest, we staan op de camping naast de sauna,
We waren al een dag eerde geweest, aan de receptie voor informatie. hier word het gebracht dat alles in een prijs is maar dat is niet waar,
>>"'Je betaald 20,50 persoon voor eigenlijk alleen een verwarmd zwembad""😢😢😢
Wil je in een kruiden bad? dan kost het 4,50 voor 10 minuten zo gaat het met alles zoals met Turks- stoombad, Finse sauna.
>>We voelen ons als een jong stel behoorlijk opgelicht door thermen Bad Arcen<<
We raden dan ook iedereen die van Echte sauna of Welness naar NIET Thermen Bad Arcen te gaan.
Heerlijk ontspannen!
Het is jammer dat het voor ons een behoorlijke afstand is naar Arcen want we zouden er graag vaker komen. Als je echt lekker wilt ontspannen is zijn de thermale baden een aanrader. Ook het uitgebreide saunacomplex (binnen en buiten) is iets wat we nooit overslaan.
Vandaar dat we nu al een paar keer een overnachting in het aanpalende hotel hebben geboekt in combinatie met het thermaalbad.
Het systeem waarmee je afrekent met je armbandje is heel erg handig. Wel af en toe schrikken want met name de horeca binnen het complex vind ik erg prijzig. En dat is jammer
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.