Købte to RAGLAN t-shirts, lækkert design, god pasform, dejlig komfort under træning og pæne nok til hverdags tøj. Fornuftig pris, både på varen og levering. Vender helt sikkert tilbage igen.

Jeg modtog aldrig min pakke. Pakken var åbenbart blevet leveret forkert af GLS, efter kort korrespondance sendte TBF en ny pakke afsted til mig som jeg modtog et par dage herefter med med lidt ekstra... Leggi di più

Jeg er vældigt tilfreds med den træningstrøje jeg købte hos TBF. Trøjen passer perfekt og er af høj kvalitet. TBF's kundeservice samt den korte leveringstid er jeg også yderst tilfreds med. Hvis... Leggi di più

1. Negozio di abbigliamento activewear
  2. Negozio di attrezzature sportive
  3. Negozio di articoli per la corsa
  4. Negozio di articoli sportivi
  5. Produttore di abbigliamento sportivo

The Body Factory er resultatet af to venners drøm om at fremstille kvalitets hverdags- og træningstøj, der i pasform og design passer til den aktive livsstil, løb, fitness og funktionel træning. The Body Factory bestræber sig efter at vedholde et moderne, stilrent og minimalistisk design i nordisk kvalitet til gode priser. Vores filosofi er at kombinere kvalitets træningstøj i et stilrent design, tilpasset den aktive hverdag, produceret i markedets bedste materialer. Vores produkter er produceret i kvalitetsmaterialer, der lader kroppen præstere, ånde og bevæge sig uden at irritere. Vi har fokus på klimaet og vores fælles fremtid, idet vi benytter os af bæredygtige produkter. Derfor er størstedelen af vores tøj produceret i OEKO-TEX® certificeret økologisk bomuld. Vi kender vores leverandører og bidrager samtidig til at skabe danske arbejdspladser ved at have vores lager og fremstille størstedelen af vores tøj i Danmark. Udover den bæredygtige fremstillingsproces holdes vores CO2-aftryk på laveste niveau, da afstanden fra fremstilling til kunde er kort. Det sætter aftryk i leveringstiden, der som udgangspunkt er 1-2 hverdage. Gå på opdagelse i vores produktsortiment, hvor du vil finde et bredt udvalg af fitness- og hverdagstøj. Heriblandt hoodies, T-shirts, long sleeves, træningsshorts og meget mere. Vi udvider løbende vores udvalg med nye spændende produkter og tilpasser altid sortimentet til vores kunder.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Fantastisk fitting

Fantastisk fitting - hurtig afsendelse og modtagelse af varerne og derefter en hurtig og god service, når man mailer med dem 👍😊

5 agosto 2018

Kan varmt anbefales

Super godt tilbud, med et super hurtigt svar! Leveringen gik også rigtig stærkt og med et god produkt!
Alt i alt en fantastisk oplevelse og ikke sidste gang jeg har handlet hos the body factory!

11 giugno 2018

Trøje & Tshirt

Jeg bestilte en Pullover trøje og T-shirt.
Billedet med t shirten var lidt misfarvet i forhold til selve produktet

Alt i alt, godt tøj, god service og hurtig levering. Top dollar

9 maggio 2018

Deres t-shirts sidder godt og er…

Deres t-shirts sidder godt og er behagelige at have på..

Desværre er deres syninger i bukserne noget værre ged.. de går op og kan ikke holde til at squatte i.. jeg har haft 2 par det er sket med..

Efter at have skrevet til dem har de ikke svaret eller udbedret.. skuffende

29 aprile 2018
Logo di The Body Factory

Risposta di The Body Factory

Hej André,

Vi beklager vi ikke har været på mailen her i weekenden, du har fået et svar på din henvendelse nu og vi kompensere selvfølgelig for bukserne.

Simpelthen fantastisk

Udover at TBF har det Fedeste tøj på fitnessmarkedet, er købsoplevelse også i særklasse. Dette er min anden ordre nu, og mine træningsvenner er også begyndt at købe TBF. Skønt med et dansk mærke, der designer så lækre styles, til en god pris. Pasformen er lige i skabet, og kvaliteten tip-top. Keep up the good work. Kæmpe ros herfra

27 aprile 2018

Kan kun anbefale TBF

Kan kun anbefale TBF! Fede produkter og virkelig service-minded personale! På trods af lidt ventetid på min ordre (som blev kompenseret) er jeg ovenud tilfreds med mit køb og vender helt sikkert tilbage næste gang jeg skal have træningstøj! Fem stjerner herfra for deres fremragende service og fede produkter.

24 aprile 2018

Anbefalelsesværdigt

Lidt uoverskuelig hjemmeside, med billeder der snyder lidt i farve. Og kunne godt ønske mig en mere udførlig størrelsesguide. Derudover hurtig afsendelse og levering og produkter i god kvalitet kontra pris ! :-)
Klart et anbefalelsesværdigt sted at handle.

9 aprile 2018

Super god service

Super god service! Bestilte tøjet om søndagen og kom allerede tirsdag!
Kan klart anbefales til alle andre der mangler fitness tøj!

25 gennaio 2018