Jeg ventede længe på min kjole, hvilket jeg var klar over på forhånd. Da den blev forsinket, fik jeg lige så fin besked om det, og muligheden for at annullere min ordre, hvilket jeg HELDIGVIS ikke g... Leggi di più

Love the clothes. Bought it at the sale, and it is a bit unfortunate that items put in cart, can be pulled out, instead of being reserved for a bit while you search for other items.

1. Negozio di abbigliamento per bambini
  2. Negozio di abbigliamento per neonati
  3. Negozio di abbigliamento stampato

Handpicked kids wear for the world's most curious explorers. Playing, learning, and growing is our children’s most important task and we want to make them comfortable no matter what the day holds. We know that what we dress our children in matters. Mamas Mini is a carefully handpicked selection of beautiful, casual and cool gender neutral pieces. We want to create a less is more-wardrobe with styles that pairs easily and can be passed down through generations to come.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Hurtig levering og god pris og kvalitet

Har købt Toby Denim Jeans og Ella denim dress mom. Hurtig levering, god pris og god kvalitet. Størrelserne er gode. Køber helt sikkert fra jer igen!

16 settembre 2024

Hej Michella

Tusind tak de pæne ord - hvor er jeg glad for, at det hele bare passer. Både til dig og til mini ❤️

Kh.
Line, Mamasmini.dk

Hurtig levering. God oplevelse.

Hurtig levering. Alt i alt en positiv oplevelse.

11 luglio 2024

Hej Anja

Glad for at kunne give en positiv oplevelse med hurtig levering og at tøjet faldt i god smag :-)

Skønne

Skønne, dejlige ting og god service

25 giugno 2024

Hej Ann

Tusind tak for de flotte ord - det sætter vi stor pris på.

Uovertruffen kundeservice!!

Jeg blev kontaktet af Mamas Mini, fordi jeg havde skrevet en kommentar på en udsolgt kjole på deres Instagram profil, og nu havde de fundet en ekstra på lager, og om jeg stadig var interesseret i den. Simpelthen helt fantastisk kundeservice - og kjolen blev leveret få dage efter. Jeg kan varmt anbefale Mamas Mini!

18 febbraio 2024

Love the clothes

1 febbraio 2024

Super service🌸 Skrev på en udsolgt…

Super service🌸 Skrev på en udsolgt style i december, hvor Stine skrev hun ville huske mig, hvis der kom en retur. Sidst i januar får jeg en mail at hun har fået en enkelt retur💜 Få dage efter lå den foran min dør🤩 Varen levede 100% op til mine forventninger. Lækker kvalitet👌🏻

27 gennaio 2024

Kæmpe anbefaling

Det allerfineste tøj og bestemt også den bedste service. Man får både hurtig levering og en god feedback hvis man har spørgsmål. Kæmpe anbefalinger fra mig - og mine drenge 😁

12 gennaio 2024