Een superleuke manier van verkoop door middel van Instagram live sale. Vind ik echt heel erg leuk om naar te kijken en nu dus ook een hele mooie tas kunnen scoren. De tas werd geleverd in een prachti... Leggi di più
Fijn en betrouwbaar. Je koopt wat je op de website ziet. Je product wordt netjes, stevig, mooi ingepakt en verstuurd. The bagslist is makkelijk bereikbaar via socialmedia. Antwoord krijgen kan even... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Iedere week verzamelen wij vintage designer items. Alle pareltjes plaatsen wij in de webshop en zijn verkrijgbaar via Instagram livesales en story sales! Ben je op zoek naar een leuk vintage designer tas? Neem dan contact op!
Oudeschans 85, 1011KW, Amsterdam, Paesi Bassi
- hello@thebagslist.com
- thebagslist.com
Tijdloze elegantie: mijn droomtas via The Baglist
The Baglist heeft feilloos de tas gevonden waar ik allang naar op zoek was. De communicatie verliep prettig en transparant, en ik waardeerde vooral hun eerlijkheid over de gebruikssporen. Het uitpakken voelde als een echt moment van luxe, de tas was zo zorgvuldig en professioneel verpakt dat het leek alsof ik een nieuwe tas ontving. Fijn dat er ook een mogelijkheid is om de tas persoonlijk op te halen waarbij er ook een momentje voor je word ingepland met een drankje. Een uiterst betrouwbare service; ik zou zonder twijfel opnieuw bij The Baglist bestellen.
Nieuwe LV pink beauty
Superblij met mijn nieuwe tas. Goede service, erg vriendelijk en blij dat ik mijn tas snel kon ophalen. Mooie verpakt en de tas is echt als nieuw.
Een superleuke manier van verkoop door…
De tas werd geleverd in een prachtige doos met certificaat, super tevreden over!
Goede live sales en contact!
Super goede, leuke en gezellige live sales van Everlyn!
Ontzettend blij met mijn eigen tas, mijn moeder ook kunnen verassen met een mooi cadeau!
Een aanrader om nog een keer een tas te kopen bij der!
Zeer goed en vriendelijk geholpen en…
Zeer goed en vriendelijk geholpen en voor wie een echte vintage merktas wil, dan ben je bij The Bag list aan het goede en betrouwbare adres!
Super fijn persoonlijk contact bij The Bags List
Super tevreden over The Bags List! Al meerdere aankopen gedaan en ik vind het persoonlijke contact heel erg fijn! Ze nemen echt de tijd, om vragen te beantwoorden en om foto’s/video’s te maken van de tassen. Alles wordt mooi verzonden in een mooie doos en dustbag wanneer de originele er niet meer bij zit. Ook krijg je een certificaat van echtheid en zijn de tassen echt heel mooi van kwaliteit
Betrouwbaar!
Vandaag ontving ik de prachtige LV tas die enkele weken geleden op mijn verzoek werd ingekocht in Japan door Everlyn. Ik kreeg duidelijke foto’s, juiste informatie en er was totaal geen opdringerige manier van verkopen. De tas werd volgens afspraak verzonden, was keurig verpakt en is in het echt nog mooier 🤎 Mijn volgende designertas koop ik zeker weten weer bij The Bags List!
Wát een prachtige tassen
Wát een prachtige tassen! Ze worden ook nog eens heel mooi verpakt, echt een feestje om uit te pakken! In het echt zijn de tassen nóg mooier!
Teleurstellende ervaring communicatie en levering
In november 2025 heb ik tijdens de Japan livesale een tas gekocht. De betaling verliep prima, maar daarna ontving ik geen duidelijke bevestiging of verzendupdates. Er werd wel een track & trace gestuurd, maar hieruit was niet op te maken dat deze bij mijn tas hoorde.
De tas bleek uiteindelijk zonder mijn medeweten te zijn afgeleverd bij een tankstation, terwijl was aangegeven dat er gebruik werd gemaakt van een speciale service waarbij het pakket persoonlijk zou worden overhandigd. Gezien de waarde van de tas vind ik dit zeer onzorgvuldig. Er is bovendien geen ID gevraagd bij afgifte.
Dit heb ik gemeld, waarna werd aangegeven dat dit met DHL besproken zou worden. Tot op heden heb ik echter geen terugkoppeling ontvangen en is er richting mij als klant geen passende oplossing geboden.
Betaling is gedaan in november 2025, tot op heden (februari 2026) wacht ik ook nog steeds op de bijbehorende doos en dustbag.
Al met al een teleurstellende ervaring qua communicatie en levering.
snel en netjes geleverd
snel en netjes geleverd. Duidelijke omschrijving, en zat heel netjes en verzorgd verpakt.
Schitterende service!!!
Super fijn en snel geleverd!
Eerlijke en prettige manier van…
Eerlijke en prettige manier van verkopen door live sales en goede info
Ik koop mijn volgende tas ook weer bij hen!!
Echt een prachtige tas als kerstcadeau
Echt een prachtige tas als kerstcadeau gekocht voor een mooie prijs.
Prima service en snelle reactie op al…
Prima service en snelle reactie op al je vragen/opmerkingen.
Goede service en mooie producten
Heel snelle levering naar belgië geen enkel probleem gehad om mijn tas te ontvangen. Alles is leuk verpakt en je voelt je net een kind in een snoepwinkel. Heel blij met mijn aankoop 😍
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.