Valutata 5 stelle su 5

Je traint een half jaar met een schema van Erwin Florie. Je hebt je twijfels. Ziet op strava van alles voorbijkomen waar je je vooral niet aan moet meten.Vele toertochten,clinics en fiet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede organisatie, zowel tijdens als voor de tocht. Bijeenkomsten met informatie, draaiboeken en trainingsschema helpen je goed voor te bereiden. Tijdens The Ride is alles top geregeld. Organisatie... Leggi di più

L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

The Ride 2020 werd nu reeds drie maal uitgesteld. Het door de organistie 'The Ride' aangeboden alternatief voldoet niet aan de verwachtingen en komt niet overeen met het oorspronkelijke plan. De vo... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di viaggi sportivi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

The Ride: fiets in 8 dagen van Italië naar Nederland door de mooiste gebieden van Europa, volledig verzorgd. De ultieme droomtocht met unieke sfeer!

4,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 5 stelle su 5

De droom van elke fietser!

Het is de droom van elke fietser: acht dagen lang deel uitmaken van een peloton gelijkgestemde zielen. Kettingolie voor het ontbijt, remblokjes als lunch en derailleurkabels als diner! Meer dan een week leven in een fietsbubbel. Met de uitdaging van 1300 km en 17000 hm in 8 dagen. Dat komt allemaal samen in the Ride! Een perfect georganiseerd fietsevenement van de voorbereiding met trainingsprogramma’s tot en met de laatste kilometer op de Cauberg. Een tocht die gewoon niet mag ontbreken op je bucketlist. Gewoon ff doen dus!

Risposta di the-ride.cc

Mooi om te horen Armand, dank je wel!

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb deelgenomen aan the Ride Stelvio…

Ik heb deelgenomen aan the Ride Stelvio - Cauberg in 2019.
Het is een erg goed georganiseerd evenement en zeer professioneel.

Risposta di the-ride.cc

Wat fijn dat The Ride 2019 jou zo goed is bevallen. Dank je wel!

The Ride 2019 mijn mooiste fiets beleving en - herinnering

Wat een Top tocht. Mooie routes, onverwachte belevingen. Super gemotiveerde organisatoren en vrijwilligers die, niet alleen zeer toegankelijk maar ook zeer uiterst betrokken zijn bij het wel en wee van de deelnemers.
Een overzichtelijk fietsbestaan gedurende de 8 dagen. De fiets, de fiets en anders niets.
Kortom met het deelnemen aan The Ride geef je jezelf een cadeau wat je een leven lang bijblijft.

Risposta di the-ride.cc

Wat een mooie complimenten. Dank je wel!

De rit van mijn leven

In de zomer van 2018 vatte ik het idee op om mee te gaan doen aan The Ride. Nog nooit een berg beklommen en zeker geen acht dagen achtereen gefietst... kan dat wel? Na overleg met de organisatie en het volgen van een webinar met Carlo van Nistelrooy en een lang telefoongesprek met ervaringsdeskundige en trainer Erwin Florie besloot ik er vol voor te gaan. Erwin stelde mooie trainingsschema's op voor me en op afstand (hij in Brabant, ik in Drenthe) hield hij mijn ontwikkeling in de gaten en gaf me vertrouwen, wanneer ik dacht dat ik het nooit zou gaan redden. Een clinic op de Posbank van Erwin en Marieke van Altena en verschillende trainingsritten ter voorbereiding maakten dat ik veel mensen leerde kennen, allemaal met één doel: in acht dagen van de Stelvio naar de Cauberg. Was de voorbereiding al geweldig, de uitvoering was één groot feest. Van elk moment heb ik enorm genoten. Ik heb zoveel kameraadschap ervaren, van medefietsers, van de organisatie en van al die vrijwilligers. Wat een fantastische groep mensen. Na deze week heb ik nog maanden met mijn hoofd in de wolken gelopen en er gaat nog steeds vrijwel geen dag voorbij dat ik niet met een fijn gevoel terugdenk aan The Ride. Een aantal mensen volg ik nog op Strava. Al is het maar om de herinnering aan The Ride te koesteren. Als ik tien sterren kon geven deed ik dat graag. Wat heeft dit veel met me gedaan. Daarvoor ben ik dankbaar.

Risposta di the-ride.cc

Het doet ons echt goed om te lezen hoeveel The Ride voor je heeft gedaan. Bovenal echt stoer dat je dit avontuur bent aangegaan zonder dat je ooit eerder een berg had beklommen. Respect hoor! Goed ook om te horen dat je veel hebt gehad aan onze ambassadeurs, de trainingsritten en het schema. Dank je wel voor je mooie woorden!

In één woord "Geweldig"

In één woord "Geweldig"!

- Organisatie was Top! Leuke avond bestedingen met o.a. de dag video's en de leuke manier van alles aan elkaar praten van Carlo.
- Het eten was werkelijklijkwaar iedere dag Perfect! Respect om te zien hoe ze voor zo'n grote groep mensen iedere dag dit niveau kunnen halen met een zeer gevarieerd aanbod!
- De route was ook iedere dag erg leuk. Leuk ook om te zien dat je telkens in een andere regio komt wat telkes weer andere beelden geeft. Jammer dat de weergoden ons de Stelvio ontnomen hadden maar het alternatief mocht er zeker zijn!
- De overnachtingen waren ook erg goed geregeld door alle vrijwilligers die je tent opzetten en je matras klaar leggen. Wij hadden geslapen in de popup tentjes en dat was prima ervaren. ik heb iedere nacht prima geslapen. Lekker primitief maar dat heeft me geen seconden tegen gestaan. Wij vonden het zelfs wel gezellig met al die popup tentjes bij elkaar.

Ik zou het iedereen aanbevelen om mee te doen en te ervaren hoe leuk fietsen kan zijn!

Risposta di the-ride.cc

Dank je wel Corné voor je positieve review. Daar zijn we ontzettend blij mee!

The Ride van je leven.

Je hebt De Tour, de Vuelta en de ronde van Italië en in dit rijdje hoort zeker The Ride in thuis.

Vanaf het inschrijven tot aan de finish in Valkenburg is dit de uitdaging die je je hele leven bij blijft. Een ervaring die je doet denken aan hoe een prof zich voelt tijdens een grote ronde, de hele voorbereiding wordt je op de hoogte gehouden met van alles zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken dat er ook maar iets is wat je vergeet. Een schema zodat je in perfecte conditie aan de start staat in Italië, tot aan trainingsritten, webinars , deelnemers bijeenkomsten en alle zaken waar jij eigenlijk niet aan denkt wordt door de organisatie je aangeboden.

Starten, elke etappe wordt tijdens de avond briefing met iedereen doorgenomen.
Fietsen, over prachtige routes met bevoorrading, hulp onderweg en zelfs een koers wagen met motor team.
En nergens aan denken dit is eigenlijk The Ride in 3 woorden samen kunt vatten zodat jij The Ride van je leven nooit zult vergeten.

18 maggio 2020

Dank je wel Erwin! :-)

The Ride is een Life Changer

The Ride is een Life Changer
The Ride is één van de meest indrukwekkende event wat ik tot nu toe heb meegemaakt. De route, de sfeer, de geweldige organisatie en vrijwilligers maken dit tot een onvergetelijk avontuur. Waar de organisatie zich in onderscheid is de procesbegeleiding zodra je jezelf hebt ingeschreven. De begeleiding o.b.v trainingen, de trainingsprogramma's, centrale bijeenkomsten en tussentijdse communicatie geven je consequent een vertrouwd gevoel en motivatie om je goed voor te bereiden. Dit event moet je absoluut niet onderschatten, je zult goed getraind moeten zijn om het op een leuke manier te volbrengen maar als je dat gedaan hebt ga je iets beleven wat je nooit mee zult vergeten en je houdt er absoluut fietsvrienden aan over. Een absolute aanrader dus!!

15 maggio 2020

Risposta di the-ride.cc

Dank je wel voor deze eerste mooie review Alfred :-)

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più