Valutata 5 stelle su 5

Je traint een half jaar met een schema van Erwin Florie. Je hebt je twijfels. Ziet op strava van alles voorbijkomen waar je je vooral niet aan moet meten.Vele toertochten,clinics en fiet... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede organisatie, zowel tijdens als voor de tocht. Bijeenkomsten met informatie, draaiboeken en trainingsschema helpen je goed voor te bereiden. Tijdens The Ride is alles top geregeld. Organisatie... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Het is de droom van elke fietser: acht dagen lang deel uitmaken van een peloton gelijkgestemde zielen. Kettingolie voor het ontbijt, remblokjes als lunch en derailleurkabels als diner! Meer dan een we... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Agenzia di viaggi sportivi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

The Ride: fiets in 8 dagen van Italië naar Nederland door de mooiste gebieden van Europa, volledig verzorgd. De ultieme droomtocht met unieke sfeer!

4,3

3 stelle
2 stelle
1 stella

Het beste uit jezelf halen tijdens THE RIDE

Je traint een half jaar met een schema van Erwin Florie.
Je hebt je twijfels. Ziet op strava van alles voorbijkomen waar je je vooral niet aan moet meten.Vele toertochten,clinics en fietskilometers verder is het opeens zover.
De busreis verliep zeer voorspoedig met zeer regelmatig een stop.
Aankomst 1e camping waar je tent al staat. Sfeer bijzonder sociaal onder de fietsers. Vrijwilligers een dikke 10.
Alles wordt voor je geregeld. Zonodig rode kruis ehbo of een fijne massage.
Het eten zeer goed zowel ontbijt als lunch. Verzorgingsposten top.
De aanmoedigingen van het team en Carlo geven je energie.
Ook al xijn er calamiteiten onderweg, Carlos en zijn team lossen het op.
Nogmaals,de vrijwilligers zijn fantastisch en doen er alles aan om je in de watten te leggen.
Ja,het is zwaar en onderweg kun je weleens denken waarom doe ik dit.
De finisch in Valkenburg en het beste in jezelf naar boven halen maakt het allemaal de moeite waard.
De ride organisatie maakt waar wat ze zeggen. Je hoeft alleeen maar te fietsen over prachtige routes en je bent nooit alleen.
Altijd zie je wel een medefietser, motor van the ride en bovendien heb je een noodnummer.
Wat overblijft is op tijd beginnen te trainen.
Ik geniet nog even na van mijn prestatie. Ik vrouw van 63.

14 giugno 2023
Valutata 1 stelle su 5

Geen terugbetaling van deelnamepakket en upgrades bij gewijzigde planning the Ride 2020

The Ride 2020 werd nu reeds drie maal uitgesteld. Het door de organistie 'The Ride' aangeboden alternatief voldoet niet aan de verwachtingen en komt niet overeen met het oorspronkelijke plan. De voorgestelde timing is ook onmogelijk.
De organisatie wil geen terugbetaling doen van het betaalde deelnamepakket en de upgrades. FDat is niet eerlijk en m.io. niet wettelijk in orde. Ik ga dan ook contact opnemen met de Autoriteiten Consumenten Markt.

28 aprile 2021
Valutata 1 stelle su 5

De organisatie 'the ride' wil geen…

De organisatie 'the ride' wil geen terugbetaling (restitutie) te doen van de waarde van de aangeboden eventvouchers. Het aangeboden alternatief voldoet totaal niet aan de oorspronkelijke verwachtingen.
Ik sluit me volledig aan bij wat iemand hier eerder over schreef:
"Organisatie geeft GEEN volledige restitutie van de waarde de aangeboden eventvouchers. Het recht op geld terug en volledige terugbetaling wordt geweigerd.
Volgens de wet en rechtspraak is er echter recht op volledige geld terug, inclusief eventueel betaalde servicekosten. Dit volgt uit rechtspraak en het Burgerlijk Wetboek, boek 6 en boek 7.
De regels zijn te vinden op de website wetten.overheid.nl."

28 aprile 2021

Terugbetaling Voucher Regeling 2020

De regels zijn te vinden op de website wetten.overheid.nl.

21 aprile 2021

The Ride is geweldig

Tijdens The Ride is alles top geregeld. Organisatie zorgt voor eten, slaapplekken, drinken en sportdrank. Onderweg 2 posten per dag en een fantasche route. Geweldig om mee te maken. Je hoeft alleen maar te fietsen en de rest wordt geregeld.

17 giugno 2020

Risposta di the-ride.cc

Dank je wel Jeroen. Wat fijn dat je het zo ervaren hebt!

Valutata 5 stelle su 5

Eat, sleep, ride, repeat op een hoger niveau!

Fietsen kun je overal en altijd. Als je de Stelvio wil beklimmen dan kun je dat. Je neemt vrij, probeert te trainen (hoeveel en hoe lang?), regelt een verblijfplaats, regelt vervoer misschien zelfs wel met zijn tweeën, nog gezelliger, probeert twee fietsen en een hoop bagage in een te kleine auto te proppen, neemt bakken met voeding, gel, eten, onderdelen, EHBO koffer, gereedschap, kleren mee, zoekt routes uit, hoopt dat er onderweg niets gebeurd, dat je niets vergeet, dat je fit genoeg bent na de lange rit etc etc etc.

Of,

Je schrijft je in voor The Ride en gaat alleen fietsen en genieten zonder je om dat alles zorgen te hoeven maken. (oké, trainen op de fiets zul je echt zelf moeten doen maar zelfs daar wordt je bij geholpen). De bubble waar iedereen het over heeft, overkomt je vanaf dag een in Prato Italië, en laat je pas een beetje los, als je op dag acht plots allemaal mensen op de Cauberg in Nederland ziet die geen fietskleren aan hebben, en je jezelf realiseert dat er ook nog iets is als het 'gewone' leven. (Sommigen staan op dag negen thuis op en maken nog snel een bidon met sportdrank, om toch maar weer de fietskleren uit te doen omdat ze in de keuken staan, op weg naar het werk.)

The Ride 2018 was voor mij een evenement wat me de rest van mijn leven bij zal blijven. Het jaar voorbereiden, de voorpret met andere deelnemers en het uitkijken en opbouwen naar het evenement waren al bijzonder en niet te onderschatten. En eenmaal daar wordt alles waar je niet mee bezig wil zijn helemaal overgenomen door de vrijwilligers die stuk voor stuk met een big smile en een ongekend enthousiasme alles over nemen en voor je doen. Van de keuken tot de motards tot de ambulances. Van de crew die elke dag het hele kamp op en af bouwen tot de mecaniciens en masseurs die zorgen dat jij en je machine elke morgen in top conditie aan de start staan. Je komt niets te kort zodat jij echt alleen maar hoeft te trappen en genieten van de schitterende uitgezochte routes samen met 250 andere wielrenners.

Eat, sleep, ride, repeat op een hoger niveau!

Inmiddels heb ik me ingeschreven voor The Ride 2021, omdat ik die bubble mis en ik kan niet wachten tot 2021!

Michel Dappers

16 giugno 2020

Risposta di the-ride.cc

Wauw, wat mooi om te horen Michel. Dank je wel voor je review!

Valutata 4 stelle su 5

Top geregeld allemaal

Top geregeld allemaal! Je leeft werkelijk waar in een wielrenbubbel. Opstaan, eten, inpakken en fietsen. Gezellige vrijwilligers en een praatjesmaker van een koersdirecteur. En dan heb ik het nog niet eens over de route gehad, puur genieten!
Bereid jezelf voor op een pittige, maar onvergetelijke tocht. Het is ideaal als je niet op een plek wilt blijven, je hoeft geen rondjes te rijden. Je zag het landschap richting huis veranderen.
Alleen de busreis ernaartoe was erg lang, maar gelukkig wel meteen een rustdag om bij te komen van al dat zitten.

12 giugno 2020

Risposta di the-ride.cc

Hi Jorèn, dank je wel voor je review! Fijn dat je The Ride zo hebt ervaren. De reis met de bus is inderdaad lang. Dan weet je in ieder geval wel wat voor prestatie je levert door dit stuk terug te rijden op je racefiets ;-)

Vertrouw ze niet !!

Vertrouw deze organisatie niet!

Ze beloven je een 'bucket list-event'. Maar eenmaal ingeschreven begint het. Er zijn geheimzinnige breefings. En schema's. En dan ineens moet je in een bus met allemaal mensen, die over berg-verzetten praten, zich scheren op vreemde plekken, daar moet je dan mee op een camping staan, en ook nog bier drinken, soms. Eenmaal in Noord Italië, jagen ze je 8 dagen lang over bergen en passen, afdalingen, sneeuw. Door allemaal landen. Onderweg zijn er onbegrijpelijke klassementen en geheime strava segmenten, die gewonnen worden door ene heer Venebaas...

Ik zou het niet doen! Doe het niet!

.... #Mocht ik maar weer...

Succes weer allemaal 😜

Risposta di the-ride.cc

Dank je Dennis, leuke review! ;-)

Ride of your life!

De mooiste routes, uitstekende verzorging en alleen maar leuke mensen. De ultieme droom voor iedere fietser: Fietsen, Fietsen en Fietsen. Acht dagen lang compleet verzorgd leven als een prof. Dichterbij het rijden van Tour, Giro of Vuelta ga je niet komen.
Van de start aan de voet van de Stelvio, tot de finish op de top van de Cauberg is alles perfect geregeld. Denk aan motorbegeleiding, een complete sportkeuken, verzorgingsposten, een kant-en-klare slaapplek, een medisch team en een foto- en filmploeg om het af te maken! Dat alles onder begeleiding van superenthousiaste vrijwilligers die je het gevoel geven dat jij de kopman bent.
Ja het is zwaar met al die kilometers en al die hoogtemeters. Maar het is ook een ultieme fietservaring die ik in ieder geval nooit zal vergeten.
Kleine waarschuwing: het is zwaar verslavend. Ik wil weer!

Risposta di the-ride.cc

Wat mooi dat je The Ride zo hebt ervaren. Super! En hopelijk zien we je binnenkort weer bij The Ride :-)

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb The Ride vorig jaar voor de 1e…

Ik heb The Ride vorig jaar voor de 1e keer mogen beleven.
Mijn zoon Rudy had hem al 3 x gereden dus dan moet het een goed evenement zijn dacht ik. En dat klopte, het was een geweldig mooie ervaring. Heel goed georganiseerd. En heel gezellig met elkaar!
Vorig jaar met Rudy gereden, ik vond het zo mooi om te doen dat ik me voor dit jaar ook weer ingeschreven heb. Hou je van een sportieve uitdaging? Doen!

Risposta di the-ride.cc

Dank je wel Jaap! Wat mooi om dit samen met je zoon te kunnen doen.

Valutata 4 stelle su 5

Prima georganiseerd

Prima georganiseerd. Het is een fantastisch event om mee gemaakt te hebben.
Een echte belevenis met voor ieder wat wils.
Over het algemeen een relaxte sfeer

Dank je wel Tom!

Valutata 5 stelle su 5

In 2019 reed ik The Ride voor de tweede keer....

n 2019 reed ik The Ride voor de tweede keer. De eerste keer (2018) had ik enorm genoten, maar ook elke dag getwijfeld 'kan ik dit eigenlijk wel'. In 2019 ging ik dus voor de ontspannen versie. Had ik me toch een beetje vergist - het was gewoon weer afzien. De afstanden, de groepjes die soms net te hard rijden, de uren dat je dan alleen komt te zitten....
Maar toch - het blijft een uitdaging. Heb zelfs gedacht aan een derde keer.... Want de bergen (tussen metershoge sneeuwwanden fietsen), die fantastische afdalingen waar geen eind aan komt, de landschappen die telkens weer veranderen, de fantastische organisatie (je wist altijd - er komt een post waar je kunt bijtanken, waar iedereen vriendelijk is, waar je weer moed verzameld voor het volgende deel (en je laat verleiden tot één of twee capuchinos)), de maaltijden, de tentjes die klaar staan, de duimen onderweg van de motords, de hulp als je pech hebt.
Die derde keer komt er voor mij niet, maar ik zou tegen iedereen zeggen die een beetje van fietsen houdt: DOEN !!!
Joep Roding

Risposta di the-ride.cc

Dank je wel Joep voor je mooie review!

Valutata 5 stelle su 5

Mijn meest bijzondere sportieve prestatie tot op dit moment.

Mijn deelname aan The Ride beschouw ik als het meest indrukwekkende wat ik tot op dit moment op sportief gebied heb gedaan. Vergeleken met de zes keer dat ik een triathlon (Ironman afstanden) heb volbracht en zelfs de twee keer dat ik gefinisht ben in de Elfstedentocht, is The Ride voor mij het meest geweldige evenement geweest. Tijdens de voorbereiding kwam ik al in een soort van 'bubble' terecht en dat werd alleen maar intensiever tijdens de rit van Italië naar Nederland. Volledig in een eigen wereld levend, die alleen maar bestond uit fietsen door de meest prachtige, indrukwekkende gebieden, met een geweldige begeleiding en verzorging door de vele fantastische vrijwilligers. Vriendschappen zijn ontstaan en zelfs gebleven. Nu, een jaar later, denk ik nog vrijwel dagelijks terug aan deze geweldige tijd en...... gelukkig heb ik de foto's nog! Wat kan deze rit van acht dagen nog overtreffen?

Risposta di the-ride.cc

Wauw, wat een prachtige woorden! Heel fijn om te horen hoe je The Ride hebt ervaren. Dank je wel!

Valutata 5 stelle su 5

One in a life time opportunity!

Op zoek naar een uitdaging buiten om al die standaard ritjes rondom je huis? Wil je ervaren hoe het is om het uiterste uit jezelf te halen en te voelen hoe een prof zich voelt tijdens de Tour de France?

Tijdens de Ride leef je in een wielrenbubbel en fiets je door de mooiste gebieden van A (Italie) naar B (Nederland). Ja je moet er voor trainen en het is zwaar, maar het gevoel dat je in 8 dagen van Italie naar Nederland fietst op je trouwe fiets en daarna over de finish komt is onbeschrijfelijk! Je start op de Stelvio en je eindigt op de Cauberg. Geweldig! Door de inzet van de vele vrijwilligers mis je als wielrenners niets! Of het nu een massage is om die ene nare kram eruit te masseren tot een goed gevuld ontbijt in de ochtend!

Inmiddels is het een 1 jaar geleden, maar nog steeds kijk ik de filmpjes terug! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar de next big thing op fietsgebied!

Risposta di the-ride.cc

Dank je wel voor je mooie review!

Valutata 5 stelle su 5

Maandag The Ride 2019 etappe twee.

Maandag etappe twee van The Ride, Na in de eerste etappe al behoorlijk afgezien te hebben en op de klim van de Berninapas regen,hagel onweer en storm tegen te hebben gehad en geloof het of niet met een zonnetje de camping in Silvaplana opgereden. Na een stevig maal en goed ontbijt weer helemaal het ventje. We staan allemaal weer te trappelen om van start te gaan onder de bezielende klanken van Highway to Hell van AC/DC, die deun zal nog lang naklinken.We draaien vol goede moed de Jullier Pass op goed voor ruim 2200 meter. een mooie afdaling staat ons te wachten 30km lang tot aan Thusis. Dan maken we nog een ommetje over Lenzeheide langs prachtige Alpen weiden alsof je door een briefkaart rijdt. De parcours bouwer had nog wat in petto voor we naar de camping konden "even"de GlasPas op en neer. De klim...10% is al harken, de laatste vijf kilometer is 10%+ tot 15% als je dan door vliegen wordt ingehaald is het echt steil. De afdaling met enige voorzichtigheid genomen we moeten tenslotte nog zes dagen en heel aankomen staat boven aan mijn lijsje.

Dit was voor mij dag twee maar ik kan zeggen dat elke etappe iets bijzonders had waardoor het uitdagend, mooi, en een beleving was.
De organisatie en vrijwilligers hebben er een uniek evenement van gemaakt.
Een evenement dat er om vraagt om meerdere keren gereden te worden,dus...2021 sta ik weer aan de start , wel nog even een paar kilometertjes trainen, dat dan weer wel.

Risposta di the-ride.cc

Dank je wel voor het delen van je verhaal. Leuk om te lezen! Fantastisch dat je er in 2021 weer bij bent. Succes met trainen en tot snel!

Valutata 5 stelle su 5

The Ride or not to ride!

Toen ik in november 2018 de winkel van Ton de Haan in Ouderkerk ad Amstel verliet, wist ik dat ik mee zou doen met The Ride. Carlo en Yondi hadden mij overtuigd. En toen zat ik ik de bus in juni vorig jaar. Iedereen met hetzelfde doel. Ik was goed getraind. Het PHPD syndroom was twee weken voor het vertrek genezen. (PHPD: Pijntje Hier, Pijntje Daar) Puur onzekerheid over de kans van slagen. Ik was tenslotte al wat ouder, zou 67 worden tijdens de trip. Fantastische week gehad, prima georganiseerd, met gemotiveerde vrijwilligers waaronder mijn zus! Het weer werkte niet altijd mee, maar dat maakte niet uit. De eerste dag kramp, werd er vakkundig uit gemasseerd. Je komt in een flow, hebt soms een moeilijk moment maar je komt er steeds doorheen. Ik vond de etappe op de zevende dag - mijn verjaardag, zus had mijn tent versierd! - van Losheim am See naar La Roche het zwaarst, veel op en af en wellicht dat de km's nu ook begonnen te tellen.
De aankomst in Valkenburg was ontroerend, vrouw en vrienden stonden klaar, met de maten die ik tijdens de tocht had ontmoet op een podium, de tranen prikten. Het was een onvergetelijke week! Bedankt mensen van The Ride!

Risposta di the-ride.cc

Wauw, wat een mooie woorden Hans. Bedankt voor je prachtige review over The Ride!

Een echte uitdaging!!

The-ride is een must voor iedere sportief aangelegde fietser, een klimmer hoef je niet te zijn. In 8 dagen van Italie naar Nederland en eigenlijk hoef je in die tijd maar aan 2 dingen te denken. Fietsen en herstellen, dat wil zeggen na het fietsen eten en slapen. Daarnaast is zowel het fietsen al ervoor en erna een sociale happening. Op de verzorgingsposten is het altijd gezellig met enthousiaste vrijwilligers, en bij aankomst staat er vaak al eten voor je herstel klaar. Zo blijf je scherp voor alle 8 de etappes, het is vooral genieten!
Echt een aanrader voor iedereen die graag fietst en van een serieuze uitdaging houdt!

Risposta di the-ride.cc

Dank je wel Laurens voor je positieve review! Echt fijn om te horen :-)

Een fenomenale ervaring.

Een fenomenale ervaring die ik nooit had willen missen.
Iedere dag fietsen langs de mooiste iconische wielren routes.
Alle verschillende landschappen van de besneeuwde alpen, de bossen in Vogezen en Ardennen.
Een geoliede organisatie die helemaal toegesneden is op dit toch wel bijzondere evenement.
In het begin twijfel of het te doen zou zijn in 8 , ca 160 km per dag en alle beklimmingen.
Mijn ervaring als je per week zo’n 100 km traint op duurvermogen en 1 x in de week wat intervallen je de tocht redelijk soepel uitrijdt.
Ik rijdt zelf iedere dag mijn woon werkverkeer op de fiets 20 heen en 20 terug, dan tikken de kilometers aardig aan en scheelt tijd en dan af en toe in het weekend een 120 of een keer 150 km.

Risposta di the-ride.cc

Dank je wel voor je positieve review over The Ride!

The Ride 2019

Een fietsmaat stak een folder in mijn bus met de boodschap, dat het wel iets voor mij zal zijn. Benieuwd las ik de info, maar dacht dat hij zot was geworden.
Vervolgens heb ik een jaartje getwijfeld, om me dan in te schrijven. Toen begon het pas, zal het me lukken of niet, staan er daar allemaal superatleten aan de start, waar ik nooit tegen op kan?! Maar door het schema te volgen dat je krijgt van de organisatie, kreeg ik meer en meer zelfvertrouwen. Dat gecombineerd met de ongelooflijke vibe die je krijgt van al de vrijwilligers en renners; dat geeft je vleugels. Kortom, een onbeschrijflijke ervaring, die je echt bijblijft.

Risposta di the-ride.cc

Wat stoer dat je na het twijfelen toch The Ride bent gaan fietsen. En dat het dan een onbeschrijfelijke ervaring is geweest voor jou, doet ons als organisatie heel goed. Daar doen we het voor!

Geweldig evenement

Geweldig evenement. Prachtige route, zeer goede en professionele organisatie. Alle randvoorwaarden zijn geregeld zodat je alleen maar met je fietstocht hoeft bezig te zijn. Ik deed mee met The Ride 2019. Voor mij een unieke ervaring die ik van mijn levensdagen niet meer vergeet. Voor een ieder die gek van wielrennen is raad ik dit evenement van harte aan!!

Risposta di the-ride.cc

Dank je wel Jos. Wat mooi dat het zo'n unieke ervaring voor je is geweest. Zijn we erg blij mee!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più