Teufel Polska Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Świetna aplikacja pozwalająca sterować nie tylko urządzeniami Teufel alei wieloma innymi , jestem bardzo zadowolony i pozdrawiam twórców apki oraz Wszystkich z Teufel Polska

Valutata 3 stelle su 5

Witam Zakupiliśmy produkt BOOMSTER 4. Potrzebowaliśmy przenośnego radia do domu jak i na działkę. Wyboru dokonał mój mąż. I stwierdzam, że są to dobrze wydane pieniądze. Jakość dźwięku rewelacja.... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

Zakupiłem kolumny podłogowe THEATRE 500,zestaw oddaje ścieżkę muzyczną wspaniale, basy super, jestem bardzo zadowolony z zakupu zestawu. Dałem 4gwiazdki ale nie za muzykę - tylko za transport(zestaw p... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Firma ma dużo pozytywnych opinii, które nie wyglądają na fałszywe. Opcje 2-miesięcznego testowania i darmowego zwrotu świadczą o przekonaniu o jakości swoich produktów. Nie miałem jednak okazji z nich... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di impianti audio domestici
  2. Azienda di elettronica

Scritti dall'azienda

Dobre brzmienie to coś więcej niż tylko muzyka – chodzi o sposób, w jaki ją słyszysz. Od 1979 roku produkty firmy Teufel są opracowywane i projektowane w Niemczech z wielką pasją do dobrego dźwięku. Od przenośnych głośników Bluetooth i słuchawek po głośniki stereo i systemy kina domowego – berlińska firma zawsze oferuje najlepszy dźwięk w najlepszej cenie.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

45 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Jestem nowym klientem i zamówiłem…

Jestem nowym klientem i zamówiłem zestaw kombo 40...sprzęt oceniam bardzo dobrze świetna jakość wykonania a brzmienie szczególnie przy ciężkiej muzyce fantastyczne. Jeżeli chodzi o obsługę nie mogę zbyt wiele powiedzieć bo zarówno zamówienie jak i dostawa przebiegła wzorowo właściwie 3 dni także solidna i mocna 5! Tak trzymać...

11 dicembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

Słabo

Lepsza jakość dźwięku

2 dicembre 2022

Dzień dobry Panie Radku,

dziękujemy za Pana ocenę. Niestety nie jesteśmy w stanie stwierdzić, jakiego produktu dotyczy Pana ocena, dlatego chcielibyśmy się z Panem skontaktować, aby znaleźć wspólne rozwiązanie. Zachęcamy do skontaktowania się z nami drogą mailową pod adresem: serwis@teufelaudio.pl lub telefonicznie, korzystając ze strony: https://support.teufel.de/hc/pl/requests/new.

Genaralnie szczerze polecam!

Genaralnie szczerze polecam. Nie pierwszy mój zakup w Teufel. Zupełnie przez przypadek w pakiecie nabyłem Denona DRA-800H + Theater 500 i jestem nadal ...od roku mile zaskoczony. Wiele daje kombinowanie z ustawieniami i nawet z setingiem w ampli.
Właśnie nabyłem Suba T10 plus kolce do wszystkiego...jestem bardzo ciekawy wyniku, będę kombinował. Do streamingu, filmów, TV, eRadio... Panie i Panowie (krótko i na temat) nie ma sie nad czym zastanawiać. Brać! Marketing pierwsza klasa, socialmedia ...szacun, mailing klasa, strona rewelacja. Sobie i każdemu czytającemu życze wielu zakupów. A i jeszcze jedna uwaga... nie jestem żadnym botem czy innym takim tam. Szczerze piszę a kilka sprzętów w życiu miałem w tym takie za wiele monet.

Piotrek Wielkopolska 1973

29 novembre 2022
Valutata 5 stelle su 5

ULTIMA 40 Surround + Denon X2700H DAB "5.1-Set"

Od dłuższego czasu nosiłem się z zamiarem kupna głośników i amplitunera. Któregoś razu natknąłem się w internecie na firmę Teufel, na początku lekko sceptycznie gdyż jej nie znałem, po przeczytaniu wielu pozytywnych opinii stwierdziłem że zaryzykuje bo gwarantują bezpłatny zwrot i powiem wam ze nie zamieniłbym za nic mojego zestawu ULTIMA 40 Surround + Denon X2700H DAB "5.1-Set". Po prostu petarda, mistrzostwo, kozak!! Jestem szczerze zaskoczony jak zestaw jak to się mówi ze średniej półki potrafi grać jak z wyższej! Nie obyło się bez małych problemów, gdyż mimo niewidocznych uszkodzeń kartonu, jedna kolumna była uszkodzona. Na szczęście serwis Teufel to też kozaki pan Michał Kurpiński załatwił najpierw zastępcza podstawę żebym mógł słuchać muzyki ze wszystkich kolumn a następnie nowa kolumnę, dopiero jak nowa przyszła serwis poprosił o zwrot uszkodzonej. Obsługa klienta na światowym poziomie!!! Jestem zachwycony tak samo obsługa jak i sprzętem, co prawda jeszcze chwila minie zanim opanuje ustawienie wszystkiego pod swoje upodobania ale na ta chwilę już jest mega. Pozdro Teufel

28 ottobre 2022

Risposta di Teufel Polska

Dziękujemy bardzo za tę wspaniałą ocenę. Cieszymy się, że jest Pan zadowolony.

Zakupiłem zestaw CINEBAR ONE+

Zakupiłem zestaw CINEBAR ONE+. Jestem bardzo zadowolony z zakupu w firmie Teufel. Zestaw rewelacyjny!! Brzmienie zestawu piękne. Kontakt ze sprzedającym wzorowy. Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam!!

28 ottobre 2022

Dobry sprzęt.

Szybka dostawa, słuchawki Teufel Massive świetne! Dopiero krótkie testy, ale i ze smartfona (krótki kabel) i z wieży (3m) - oba w zestawie, grają dobrze i mocno. W najbliższe święta sąsiedzi odpoczną 😁

7 settembre 2022
Valutata 1 stelle su 5

ULTIMA 40 KOMBO (czarny)

Zestaw otrzymałem w dość krótkim czasie . W trakcie rozpakowywania zauważyłem uszkodzony górny narożnik kolumny . Karton w którym była kolumna jest cały i bez śladów wgnieceń. 2.05.2022 przy pomocy formularza napisałem wniosek o wymianę kolumny. Firma się nie odezwała . Ponownie 23 maja napisałem formularz. Do tej pory a jest to 14 czerwca nie otrzymałem odpowiedzi. Zestaw fajnie gra , ale przedstawiciele firmy Teufel mają klienta , który już opłacił swój zakup głęboko w d....e. Przedstawicielom firmy Teufel za "taktykę olewania" klienta wystawiam 5 gwiazdek.

Po nawiązaniu kontaktu z serwisem firmy Teufel moja sprawa uszkodzonej obudowy kolumny została załatwiona pozytywnie w tempie ekspresowym. W ciągu tygodnia otrzymałem nową kolumnę. Dziękuje za szybką reakcję .

14 giugno 2022

Risposta di Teufel Polska

Dziękujemy za Twoją ocenę. Jest nam bardzo przykro, że otrzymałeś uszkodzony głośnik. Niestety, nie udało nam się znaleźć żadnej wysłanej przez Ciebie wiadomości, jednakże nasz zespół skontaktuje się z Tobą, aby wspólnie rozwiązać ten problem.

*****
Cieszymy się, że udało nam się rozwiązać Pana problem.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più