Mój mocno zalany laptop trafił do sstudio po majówce. Koszty i zakres prac podane po 3 dniach, realizacja w 2 dni. W terminie i na oryginalnych częściach (mogłem wybrać). Całość zamknęła się w 2000zł... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Z polecenia trafiłem do SSTUDIO w Krakowie, aby naprawić mojego HP Victus. Diagnoza trwała 3 dni, naprawa dodatkowe 4. Po tygodniu otrzymałem telefon i sms z dokładną informacją za co zapłaciłem. S... Leggi di più
Witam, Miałem doświadczenie z SSTUDIO w lutym, serwisowała moja stacje robocza Dell Precision. Usługa polegała na upgrade Ram i czyszczeniu. 4 dni łącznie z diagnoza, super kontakt, spory wybór czę... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
SSTUDiO Laptopy Serwis od 21 LAT | Serwis laptopów Kraków | BEZPŁATNA DIAGNOZA | Profesjonalny serwis komputerowy, serwerów i laptopów w centrum Krakowa. Apple, Asus, HP, Dell, MSI, Lenovo, Acer, Samsung i inne. Wymiana matrycy, płyty głównej, klawiatury, dysku, naprawa po zalaniu, wymiana zawiasów, czyszczenie laptopa, konserwacja układu chłodzenia. Najlepsi specjaliści z ogromnym doświadczeniem. Zapraszamy !
Informazioni di contatto
Plac Inwalidów 7, 30-033, Kraków, Polonia
- +48607103404
- serwis@sstudio.pl
- sstudio.pl
Bezproblemowa obsługa, profesjonalne doradztwo
Mój mocno zalany laptop trafił do sstudio po majówce. Koszty i zakres prac podane po 3 dniach, realizacja w 2 dni. W terminie i na oryginalnych częściach (mogłem wybrać). Całość zamknęła się w 2000zł z fakturą
Do tego gratis :)
Z polecenia trafiłem do SSTUDIO
Z polecenia trafiłem do SSTUDIO w Krakowie, aby naprawić mojego HP Victus.
Serwisanci wiedzą co robią, widać że mają duże doświadczenie
Pewny, profesjonalny serwis w dobrej cenie.
Kontakt z klientem na najwyższym poziomie, uprzejmy serwisant pomógł mi z wymianą pasty termoprzewodzącej i ogólnym serwisie sprzętu. Ceny przystępne nawet jak na studencką kieszeń, a jakość usługi perfekcyjna z niskim czasem oczekiwania. Najlepszy serwis z jakim miałem do czynienia.
Serwis Dell
Witam,
Miałem doświadczenie z SSTUDIO w lutym, serwisowała moja stacje robocza Dell Precision. Usługa polegała na upgrade Ram i czyszczeniu. 4 dni łącznie z diagnoza, super kontakt, spory wybór części.
To profesjonalna firma wykonująca serwis w Krakowie, także polecam.
I can recommend this place
I can recommend this place. Guys helped me when I needed, kind & polite.
My HP Victus keyboard was touched with hot tea :) few weeks ago then suddenly some keys stopped working.
It t was replaced with genuine part, 30% cheaper than nearby service center.
All was about 500zl
Profesjonalny serwis Lenovo
Dwa tygodnie temu naprawiałem mój Lenovo Legion po zalaniu. Prace obejmowały wymianę oraz programowanie układu sterującego KBC i wymianę klawiatury. Całość nie przekroczyla 1000PLN
Miło i Profesjonalnie, dobry kontakt
Profesjonalnie i szybko naprawiono mój…
Profesjonalnie i szybko naprawiono mój serwer HP Proliant (4dni). Rzeczowa pomoc i fachowa obsługa, ceny umiarkowane (porównywalne z konkurencja), technicy znają się na swoim fachu.
Jak zawsze profesjonalni
Jak zawsze profesjonalni. Wymiana klapy/pokrywy matrycy MSI szybko i profesjonalnie. Po kontakcie z sstudio pokrywa zamówiona zanim laptop dotarł do serwisu więc wymiana ekspresowa. Polecam. Nie wiem czy to najlepszy serwis w kraju ale na pewno w ścisłej czołówce.
Zostawiałam laptopa Asus na upgrade RAM…
Zostawiałam laptopa Asus na upgrade RAM i wymianę dysku NVME na Samsung Pro.
Całość trwała 2 dni, dopłaciłem 190zł za priorytet.
Polecam SSTUDIO za profesjonalizm i miłą obsługę, do tego ekobag bez dopłat :)
Pozdrawiam !
Dzisiaj odebrałam laptop Lenovo yoga po…
Dzisiaj odebrałam laptop Lenovo yoga po zalaniu. Szybka realizacja, Nie naciągają na bezsensowne koszty. Przy wydaniu pokazali mi zdjęcia laptopa, powiedzieli dlaczego i co zostało wymienione i czemu laptop wymagał czyszczenia. Ogólnie super i w potrzebie na pewno wrócę!!
Mój serwer domowy DELL Precision uległ…
Mój serwer domowy DELL Precision uległ uszkodzeniu po przepięciu. Został dostarczony do SStudio na początku czerwca. Po 3 dniach zdiagnozowano uszkodzenie macierzy RAID, naprawa i wymiana dysków zajęła 2 dni. Koszt zamknął się w tysiącu. Przez cały proces bezproblemowy i miły kontakt z serwisem, wymiana została zrobiona rzetelnie oraz dostałam wskazówki jak prawidłowo dbać o sprzęt . Firma godna zaufania
Bezproblemowa i szybka pomoc
Pan bardzo miły, pomógł od ręki z nietypowym problemem. Polecam wszystkim gorąco!
bardzo pomocni fachowcy
Super profesjonalna i miła obsługa
Super profesjonalna i miła obsługa. Serdecznie polecam.
Today I picked up a lenovo computer…
Today I picked up a lenovo computer from repair. In my case, the cleaning of the device was done within 2 days. Great experience 👌
Po zalaniu mój laptop nie chciał się…
Po zalaniu mój laptop nie chciał się włączyć, nie działał, zero reakcji. Zależało mi na naprawie bez utraty danych z dysku. Ten serwis nie uznaje stwierdzenia "nie da się". Wszystko zrobione bardzo solidnie i w rozsądniej cenie. Kontakt z klientem na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim
Odzyskiwanie danych z mojego WD USB 2TB
Bardzo polecam, odzyskiwanie danych z dysku WD USB 2TB w cenie 2000PLN netto + dysk docelowy. Profesjonalnie.
Świetna naprawa i personel!
3tygodnie temu oddałem mojego laptopa asus ROG 15 problem był z usterką płyty głównej spowodowana przez ciekły metal. Laptop został w ciągu tygodnia naprawiony i został mi wytłumaczony perfekcyjnie problem, oraz jak dbać o sprzet gamingowy. Porównując koszt naprawy do wartości laptopa był świetny, laptop odebrałem w świetnym stanie, idealnie wyczyszczony oraz dostałem firmową torbę materiałową na sprzęt dzięki której wygodnie się wracało że sprzętem do domu. Usterka została naprawiona, a przy okazji laptop jest wydajniejszy i ciszej chodzi. Myślę że z pewnością wrócę tutaj gdy napotkam jakąś usterkę w przyszłości
Professional IT guys
Gooood
Honest approach to repair my Lenovo laptop - they simply performed diagnosis (for free) and showed me that it`s better to by a new one (no, they`re not selling laptops;) )
To be recommended !
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.