Persoonlijk contact. Goed bereikbaar, ook telefonisch. Koffer stond klaar, gebruik etc werd goed uitgelegd en voorgedaan hoe de koffer erop gaat. Ook vantevoren dus tijdig de tip gegeven om witte ke... Leggi di più
Sneeuwkettingen gehuurd en alles verliep perfect! Ze werden zelfs een paar dagen eerder verstuurd, waardoor ik me geen zorgen hoefde te maken of ze op tijd zouden aankomen. Het retourproces was net zo... Leggi di più
Vriendelijk, flexibel qua ophalen en terugbrengen. Kettingen in nieuwstaat. Ik had vooraf de indruk dat de verstelbare onderdelen al waren aangepast aan de bandenmaat van de Model 3 Performance ‘25. B... Leggi di più
Vorige week heb ik een Telsa Model 3 dakdrager (origineel), XL dakkoffer (Hapro) en sneeuwkettingen gehuurd. Alles was in prima staat, bij de sneeuwketting zat zelf een tas met handschoenen, lamp en... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Als Tesla-rijders zijn we altijd op zoek naar de beste onderdelen om onze auto's te updaten. Deze passie voor Tesla heeft direct geleid tot deze webshop: Tesla Passion In deze shop vind je alleen de beste artikelen, alles is geselecteerd en getest door ons team.
Hollandse Hout 196, 8244GH, Lelystad, Paesi Bassi
- 085-7430151
- info@teslapassion.nl
- teslapassion.nl
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Netjes alles op tijd geregeld.
Last minute sneeuwkettingen geregeld
Last minute sneeuwkettingen geregeld, op de eerste zaterdag van de voorjaarsvakantie. Zeer snelle reacties via de mail en gewoon contante betaling.
Zeker een aanrader!
alles conform afspraak gemonteerd en geleverd…
alles conform afspraak en de dragers snel en vakkundig bevestigd.
Top ervaring met Tesla Passion
Top ervaring met Tesla Passion. Zeer netjes geholpen, klantgericht, zaken doen op basis van vertrouwen. Volgend jaar weer mijn sneeuwkettingen hier huren.
Snelle reactie op mijn verzoek en…
Snelle reactie op mijn verzoek en afhandeling! Heel prettig gesprek!
Snel en vriendelijk geholpen
Fijne winkel ervaring
Fijne communicatie, een echte Tesla fan. Het reserveren van sneeuwkettingen voor onze Model Y Performance, met niet de makkelijkste banden maat, was zo geregeld.
De hulp die ik kreeg toen ik aangaf de…
De hulp die ik kreeg toen ik aangaf de spoiler niet gemonteerd te krijgen, was geweldig!
Kwaliteit tegen eerlijke prijzen!
Originele Tesla-dakdragers gehuurd. Aanbieder heeft kwaliteitsaanbod tegen eerlijke prijzen, is zeer behulpzaam en vriendelijk. Dikke pluim!
Dakkoffer gehuurd, goede customer care
Ik heb bij Tesla Passion een dakkoffer gehuurd voor een internationale trip. Er moeten een aantal aanpassingen gedaan worden, maar ze waren zeer flexibel. Uitstekende customer care, en ook naderhand goed in overleg afgehandeld.
Een zekere aanrader.
Goede en snelle service.
Snelle levering en goed product
Snel alles in huis.
Bestelling geplaatst. ik werd gebeld voor een afspraak om de bestelling af te halen en dit kon al snel.
Service met passie
Supersnelle (online) reactie op mijn vragen & een uitstekende service bij de vlotte afhandeling. Heeft daadwerkelijk passie voor de klant en alles wat met Tesla te maken heeft.
Telsa M3 dakdrager-/koffer en sneeuwkettingen
Vorige week heb ik een Telsa Model 3 dakdrager (origineel), XL dakkoffer (Hapro) en sneeuwkettingen gehuurd. Alles was in prima staat, bij de sneeuwketting zat zelf een tas met handschoenen, lamp en kniekussen).
En Taco heeft de dakdrager/-koffer voor mij geinstalleerd en er weer af gehaald.
Een volgende keer huur ik zeker weer bij Tesla Passion!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.