Valutata 1 stelle su 5

Bij aankoop van mijn auto kreeg ik te horen dat er net een nieuwe accu in de auto gezet was. Na eerste onderhoud binnen 4 maanden kreeg ik te horen dat de accu al vervangen moest worden omdat deze... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Dit jaar een mooie Renault 5 Iconic gekocht bij Terwolde dealer in Emmeloord. Hulde voor dit dealerschap en kudos voor de professionele en enthousiaste verkoper Rene. Rene was zowel door de telefoon v... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Terwolde Groningen kent geen Service. Bellen niet terug en reageren niet. Zeer slecht bedrijf Wij proberen om een reparatie te laten uitvoeren maar naar meerdere contacten geen afspraak kunnen maken... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Maandag 18 augustus 2025 onze nieuwe Nissan Qashqai opgehaald. We werden op zeer vriendelijke wijze te woord gestaan. (Rene Langenberg) Plus ook nog lekkere koffie. De QQ stond mooi ingepakt i... Leggi di più

2,9

3 stelle
2 stelle
1 stella

Waardeloze service

Vorige maand moest de Clio van mijn partner voor de APK. Wij hebben de auto naar Ter Wolde in Emmen gebracht. In de middag kregen wij een telefoontje of de auto kon blijven staan omdat er een paar dingen moesten gebeuren voor de APK. Waaronder de remschijven en de kentekenhouder. Tot zover ging het nog prima. Een dag later kwam ik aan het eind van de middag zoals afgesproken om de auto op te halen. Ik meld mij bij de balie en er wordt mij gevraagd of ik nog een half uurtje kon wachten omdat ze er nog mee bezig waren. Nouja goed dan wacht ik nog even. Half uur is verstreken dus ik meld mij nogmaals en wordt mij doodleuk verteld dat de auto nog uit elkaar ligt en dat het morgen wordt. Balen want we hadden de auto eigenlijk nodig. De volgende dag kreeg ik telefoon dat ik de auto om 14:00 kon ophalen. Eindelijk! Eenmaal aangekomen de factuur betaald en wij wouden wegrijden is de kentekenhouder helemaal niet vervangen. Terug naar binnen om dit te melden en ze hadden eigenlijk geen idee wat ze moesten zeggen en toen kwam er maar uit “ja die is niet geleverd” wel gek want dit was een APK punt. Dus in principe is de auto verkeerd gekeurd. Ter Wolde Emmen zou contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor de kentekenhouder hier is namelijk wel al voor betaald. Wij zijn nu 3 weken verder en nog steeds geen afspraak gehad. Dit laten we nu ook maar ergens anders doen. Volgens mij krijg je bij de gemiddelde beunhaas nog een betere service. Wij gaan opzoek naar een andere Renault dealer.

19 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Maandag Nissan Qashqai opgehaald. Emmeloord.

Maandag 18 augustus 2025 onze nieuwe Nissan Qashqai opgehaald.
We werden op zeer vriendelijke wijze te woord gestaan. (Rene Langenberg)
Plus ook nog lekkere koffie.
De QQ stond mooi ingepakt in de showroom.
Alles keurig uitgelegd.
Inmiddels een paar honderd kilometer mee gereden.
We zijn zeer tevreden, met de auto maar ook de manier van zaken doen.

18 agosto 2025
Valutata 1 stelle su 5

Vier keer terugkomen voor een beurt in…

Vier keer terugkomen voor een beurt in 2024. Nadat ik al twee x eerder terug gegaan was voor de derde x, durfden ze mij ook nog te vragen of ik mijn vakantie niet even uit kon stellen, zodat hun de volgende dag de auto klaar zouden hebben. Ik heb gezegd geef me dan maar een auto mee, dit kon natuurlijk niet. Dus ik ben blijven zitten totdat de auto iig weer kon rijden. Dus moest na de vakantie nog terugkomen om de beurt af te maken en dan zouden we er eens over praten wat er allemaal fout gegaan is. Nooit gebeurt en bij de rekening durven ze ook nog te vragen of je 5 sterren wil geven op google. Ze zijn aardig en als de reparaties zijn gedaan is het goed, maar de planning en hoe ze daar dus met klanten omgaan is een grote schande. Ze werken allemaal langs elkaar heen, te groot en te log. Te veel kantoormedewerkers en te weinig monteurs! Na 7 jaar klant en vaker dit soort akkefietjes te hebben gehad, was dit de druppel en zien ze mij nooit meer terug bij Terwolde!!

24 settembre 2024

Storingsmeldingen

Ik had een paar storingsmeldingen in mijn Megane CC van 2005. Dacht er goed aan te doen om deze bij een officiële Renault garage te brengen aangezien ik altijd goede ervaringen had met de Renault Garage in Dalen (Hoiting). Door verhuizing ben ik bij Terwolde in Emmen gekomen.

Voorheen kon ik de kaartsleutel gewoon in de broekzak houden en kon ik de deuren openen door de deurklink vast te houden. Daarnaast kon ik de auto starten en hierbij kon ik de kaart ook in de zak houden. Na het ophalen van de Megane bleek opeens dat ik de kaart in de kaartgleuf moesten steken om de auto te kunnen starten en moest ik elke keer de deuren openen via de knop op de kaart. Daarnaast deed de aanjager/airco het opeens niet meer. De daaropvolgende zaterdag Terwolde gebeld maar die hadden op dat moment geen monteur in de werkplaats lopen. Ik moest maandag maar even weer bellen.

Vandaag kreeg ik te horen dat de monteur alles ontkent en zegt dat die alleen maar de auto heeft uitgelezen en dat ze er verder niks meer aan gaan doen.

Conclusie. Blijf weg bij Terwolde Emmen als je (oude) Renault autootje je lief is en rij gewoon even naar Hoiting in Dalen.

8 luglio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Er gaat heel veel mis bij deze dealer

Er gaat heel veel mis bij deze dealer. Na de aflevering van een splinternieuwe Jogger (nov. 2024) blijken de parkeersensoren niet te werken. Er wordt zelfs ontkend dat dat zou kunnen. Twee werkplaats bezoeken zijn nodig om het 'euvel' te verhelpen. Nu begint de wagen af en toe een 'metaalachtig' lawaai te maken en lijkt de turbo ongewild bij te schakelen terwijl het absoluut overbodig is. Dit gemeld bij Terwolde Emmen en ik zou teruggebeld worden voor de planning. Tussen neus en lippen werd gezegd dat de 'diagnose' mogelijk € 150 gaat kosten (???) Dat terugbellen gebeurt dus niet. Telefonisch is de bereikbaarheid uitermate slecht, je wordt regelmatig gewoon weggedrukt. Na diverse bel pogingen kreeg ik de werkplaats meneer te pakken en die wist te vertellen dat de diagnose uitgevoerd kan worden over VIJF WEKEN.
Heb in mijn leven al heel wat garages meegemaakt, maar dit slaat alles. Ik blijf voortaan weg bij Terwolde Emmen.

Vanmiddag belde een monteur van Terwolde Emmen om mij te vertellen dat het niet de bedoeling is dat ik mijn wagen zómaar bij de werkplaats neerzet. Er zou namelijk over een aantal weken een plekje in de planning zijn. Hij beweert dat onze auto met ons kenteken op hun terrein staat! Op zich is dat knap want hij staat ook bij ons thuis !?!? Na wat uitzoekwerk bleek hij toch niet in Emmen te staan. Hij wilde nog wel even een afspraak maken voor de uit te voeren 'diagnose'. Hem duidelijk gemaakt dat dat niet gaat gebeuren..... hij kan nooit meer iets voor ons doen.

17 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Onderhoud met haal en breng service

Mijn leaseauto aangeboden voor de gebruikelijke onderhoudsbeurt, ik heb gebruik gemaakt van de haal en breng service. De auto werd pas om 9:30 opgehaald en om 17:00 werd ikngebeld met de mededeling dat de auto morgen werd terug gebracht, de auto was wel klaar maar er was niemand om deze te brengen! Wel kon ik de auto zelf ophalen🤨 dat gaat lastig als ik gebruik maak van de haal en breng service! Normaal kun je wachten op een onderhoudsbeurt maar voor mijn auto hebben zij een hele dag nodig en dan pas om 17:00 naar de klant bellen dat het niet meer mogelijk is… zeer frustrerend… bij deze zaak kom ik niet weer!!!

12 giugno 2025
Valutata 1 stelle su 5

Diagnose stellen te duur en slecht.

Het stellen van een standaard diagnose bij Terwolde Groningen voor mijn Mitsubishi Outlander kost 150 euro omdat er 1 uur tijd is aan besteed.
Het uitlezen kan in een kwartiertje.
Kosten oplossen mankement, nieuwe ABS sensor werd geschat op 600 euro zonder de garantie of dat het issue opgelost zou zijn.

Vervolgens heb ik het bij mijn vaste adresje laten doen. Geen diagnose kosten en alles opgelost voor 114 euro.
Conclusie: Voel me enigszins bedrogen, dus dat was 1 keer naar de dealer Terwolde in Groningen maar nooit weer.

7 maggio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Oneerlijk en niet goed lopend bedrijf

Wij leasen een aantal jaren bij Terwolde en merken dat wij hier nooit meer willen leasen. Telefonisch lastig contact te krijgen, afspraken worden niet of niet juist weggezet, je mag voor 1 kleine reparatie lang wachten en doorrijden in een auto die onveilig voelt (ook als het gaat om reparaties aan de remmen of gassen die de auto in lopen als de auto stationair draait) als je 2 maanden je auto kwijt bent wegens hun personeel tekort of drukte in de zaak voor kleine reparaties en je dan ook nog terug moet komen omdat de reparaties niet goed uitgevoerd zijn, word er gezegd dat dit wellicht niet onder gerantie kan vallen en je moet betalen per dag dat je een leen auto mee krijgt. Dus oke.. jullie doen erg lang over simpele klussen, voeren deze niet goed uit, ikzelf mag het niet repareren, ik rijd 3x onnodig naar jullie toe (km en mijn tijd kosten ook geld) en moet dan betalen voor vervangend vervoer? Ook kan je niet binnen lopen met simpele vragen of om je auto even snel voor het werk op te halen als deze wel klaar is, want je staat een half uur te wachten voor iemand je te woord staat en helpt. En dan nog zoeken naar je autosleutel.. wat nog weer erg lang duurt. Erg frustrerend en oneerlijk allemaal. Zodra het contract afloopt nooit meer zaken met hun doen.

Deze review ook op de feedbackpagina gezet van Terwolde zelf, betreft Terwolde Renault Groningen.

31 marzo 2025

1 ster is nog teveel

Niet normaal wat wij meegemaakt hebben met Terwolde Groningen!
Voor woe 5 feb een afspraak gemaakt voor een grote onderhoudsbeurt voor onze Dacia Duster. Aangegeven dat gezien de leeftijd van de auto er extra gekeken moest worden voor het eventueel vervangen van de distributieriem. Op di 4 feb werd ik nog onverwacht gebeld door de verkoop van Terwolde of ze een offerte mochten sturen voor inruil. Dat hoefde wat ons betreft nog niet.
Op 5 feb de auto bijtijds gebracht. Bij de receptie werd aangegeven dat onze auto een distributieketting heeft, die zichzelf aanspant en dus onderhoudsvrij is. Wij blij, dat scheelt allicht weer in de kosten.
We waren net thuis of we werden gebeld door de heer Broekmans van de werkplaats. Slecht bericht: het was beter de onderhoudsbeurt uit te slellen, want de monteur had geconstateerd dat er ruimte in de distributieketting zat en die moest vervangen worden. Kosten ruim € 3100. Dat viel ons rauw op ons dak en we hadden hier dus wel wat vragen over. De kosten voor de totale onderhoudsbeurt werden dan geschat op rond de € 3900 incl. BTW.  Vervolgens afgesproken dat we de auto op zouden halen zonder verdere toezeggingen te doen. Na 10 min belde de heer Broekmans weer. Hij “was er nog eens ingedoken” en kon ons een coulancekorting aanbieden van 75% en dan kon de ketting vervangen worden voor € 1250. Coulancekorting? Zomaar? We hadden geen garantie oid meer op de auto. En coulance? Dat voelt of je nog dankbaar moet zijn ook voor dit overweldigende cadeau. Ons wantrouwen groeide en we bleven erbij dat we de auto alleen op zouden halen. Zo gezegd zo gedaan.
Wij zijn naar een andere garage gereden en hebben daar een afspraak gemaakt. De onderhoudsbeurt heeft afgelopen vrijdag plaatsgevonden. Ze vonden dat de auto er nog heel netjes uitzag en hebben de noodzakelijke zaken vervangen. Geen woord over een te ruime distributieketting. Kosten nog geen € 540.

Op vrijdag 7 feb ontving ik nog een factuur van Terwolde Groningen à € 90. Voor de “diagnose Distributieketting vervangen”.Ik heb deze betaald met 75% coulancekorting. Dat leek mij wel op zijn plaats. Ik ben benieuwd of ze nog enig fatsoen in hun donder hebben en aanmaningen gaan sturen of het hierbij laten.
Echt, nooit meer naar deze autodealer. Het prototype van een heel onbetrouwbare garage wat ons betreft.

5 febbraio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Begin februari dacia duster gekocht…

Begin februari dacia duster gekocht bij terwolde Zwolle
Aardige geholpen door Niels
Bij thuiskomst bleek geluid van navigatie en telefoon het niet te doen
Afspraak gemaakt en binnen 14 dagen gemaakt top

25 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

Zeer slechte ervaring met dit bedrijf in Emmen.
Eerst al vaak gebeld en 3x terug geweest voordat we eindelijk het handboek in ons bezit kregen.
We reden nog maar net toen de auto al aangaf dat er een onderhoudsbeurt nodig was (€450) terwijl de auto met een servicepakket afgeleverd was. Er was bij verkoop gezegd geen gedoe iig tot de 1e apk over 1,5 jr.
Voor €250 maar bij een andere garage laten doen. Toen bleek ook nog eens dat ze voorbanden aan vervanging toe waren. Daar over gebeld maar nooit meer over teruggebeld. Hoezo goeie service en afspraak is afspraak. Bah wat een ellende. We praten hier niet over een goedkoop oud autootje.
Mensen denk na voordat je hier een auto koopt!

22 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Ik hb een Toyota C-HR gekocht.

Ik hb een Toyota C-HR gekocht bij Terwolde. Deze auto was 2 jaar oud. Navigatie werkte niet terwijl het wel op de bon stond. Drie keer terug geweest omdat (Nick) medewerker het dacht te kunnen oplossen. Helaas niet gelukt. Moet nu naar de Toyota dealer die voor 895 euro de navigatie erop zal zetten. Hele slechte ervaring met Terwolde. Eens maar nooit meer.

3 febbraio 2025

Telefonisch niet te bereiken

Telefonisch niet te bereiken. Heeel vaak geprobeerd! Wordt niet opgenomen, bij doorverbinden wordt ee ook niet opgenomen.
Als het eindelijk lukt word je niet volgens afspraak teruggebeld.
Kun je weer van voren af aan beginnen….

17 gennaio 2025
Valutata 5 stelle su 5

Vakkundige en complexe reparatie aan mijn geliefde Renault

Zojuist mijn geliefde Renault Talisman bij Renault Terwolde Groningen opgehaald nadat hij daar 3 dagen gestaan heeft om de koppeling en dubbele massa vliegwiel vd automaat te laten vervangen.

Een enorm reparatie bedrag maar het is dan ook een enorme klus geweest. Transmissie is er volledig onderuit geweest en om daar bij te komen een hoop demontage werk. Niet voor iedere monteur weggelegd.

De auto rijdt nu eindelijk zoals het hoort, zonder schokken en trillingen. Heerlijk. Iedere Euro waard geweest.

Ook al is Terwolde een hele grote dealer, zo voelt het niet als je daar rondloopt. Iedereen even vriendelijk en bereid om je te woord te staan.
Of het nu de verkopers zijn, de mannen achter de werkplaats receptie of de monteur die aan je auto werkt.

Tijdens de reparatie heeft de monteur op mijn verzoek wat foto's gemaakt. Dan pas zie je wat voor complexe klus dit was. Daarvoor ga ik graag naar de echte Renault specialist die weten wat ze toen.

Mijn Talisman is wel een echte liefhebbers auto met aardig wat aanpassingen zoals 20 inch Espace velgen. Leuk te zien dat ook bij zo'n grote dealer ze dit weten te waarderen.

Als service hebben ze gratis mijn beide spiegels gesmeerd, die lopen nu ook weer als een zonnetje.

27 dicembre 2024

Oplichters praktijken

Wel auto,s willen verkopen, maar service en garantie komt in hun woordenboek niet voor.
Of terwijl oplichters praktijken.
Leuke praat tijdens het voor ingestudeerde verkoop praatje, maar kom naderhand niet terug als er daadwerkelijk wat aan je auto mankeert.
Ze verzinnen werkelijk van alles om maar onder de garantie uit te komen.
Uiteindelijk is het de schuld van de autobestuurder.
Ze hebben standaard nee als antwoord.
En Service??? .
Met hele grote letters service op de gevel staan.
Volgens mij moeten ze nog leren wat dat woord betekent.
2 nieuwe auto's gekocht, maar 1 bak ellende, en dan kan je tijdelijk wel een fiets lenen, of ze kunnen je wel even thuis brengen.
Leenauto? Nee... u kan een auto bij ons huren.
In en in triest.
Voor mij never nooit een Renault weer.
Heb inmiddels bijde nieuwe Renaults weer ingeruild voor een ander merk.
Van mij mag het hele bedrijf Terwolde morgen failliet gaan.

1 maggio 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più