Terapy Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wat een geweldige service! Ik had een kussen besteld, maar de kleur was helaas niet op voorraad. Ron is persoonlijk bij mij langsgekomen met een aantal andere kleuren en andere kussens, zodat ik zelf... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Teleurstellende kwaliteit. Al meer dan 8 (?) jaar hebben wij meerdere modellen Terapy zitzakken. Net een nieuwe hoes voor onze Baloo uitgepakt, dat is op meerdere fronten een teleurstellin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastische zitzak! We hebben de Baloo gekocht voor de 10e verjaardag van onze dochter. Ze vindt m heerlijk om op te chillen op haar kamer, liggend of zittend. Levertijd was helaas wat langer dan g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di divani
  2. Servizio di noleggio mobili

Scritti dall'azienda

Wij verkopen ergonomische zitzakken van rek- en wasbaar katoen. Tevens verhuren wij ook zitzakken voor kleine partijen of grote events, festivals of andere doeleinden in zowel Nederland als België. We sell ergonomic bean bags made of stretchable and washable cotton. Additionally, we also rent out bean bags for small gatherings or large events, festivals, or other purposes in both the Netherlands and Belgium.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

44 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben al jaren goed ervaringen met…

Wij hebben al jaren goed ervaringen met Terapy.
Het zitcomfort geweldig en is niet te vergelijken met andere zitzakken.
Aanvankelijk vonden we de prijs wat aan de hoge kant voordat we wisten wat het comfort was.
Later hebben we nog andere Terapy producten gekocht.

2 aprile 2024

Snelle en nette levering

Het product was netjes ingepakt en snel geleverd. Ik ken de kwaliteit van de kussens van de zitzakken hier op kantoor en daarop kan ik in slaap vallen. Door de snelle levering hoef ik me dus niet druk te maken dat ik met mijn zwangere buik niet meer kan slapen

4 marzo 2024
Logo di Terapy

Risposta di Terapy

Bedankt Marsha, gefeliciteerd met je zwangerschap. Geniet van de mooie momenten en slaap lekker.

betrouwbaar en goede producten

De bestelde producten werden zeer snel bezorgd en kwamen overeen met de foto's op de website. Er ontbrak één item, hierover via de mail contact gezocht en men reageerde zeer snel en vriendelijk, het item werd direct nagestuurd en arriveerde de volgende dag. De zitzakken zijn zoals we gewend zijn geweldig, dit kun je nergens anders kopen - door de elastische hoes zak je werkelijk weg en voelt het alsof je zweeft..zo fijn!

14 febbraio 2024
Logo di Terapy

Risposta di Terapy

Bedankt Monique! We wensen jullie veel zitplezier. Tot de volgende ronde ;)

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più