Terapy Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wat een geweldige service! Ik had een kussen besteld, maar de kleur was helaas niet op voorraad. Ron is persoonlijk bij mij langsgekomen met een aantal andere kleuren en andere kussens, zodat ik zelf... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De bestelde producten werden zeer snel bezorgd en kwamen overeen met de foto's op de website. Er ontbrak één item, hierover via de mail contact gezocht en men reageerde zeer snel en vriendelijk, het i... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Teleurstellende kwaliteit. Al meer dan 8 (?) jaar hebben wij meerdere modellen Terapy zitzakken. Net een nieuwe hoes voor onze Baloo uitgepakt, dat is op meerdere fronten een teleurstellin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastische zitzak! We hebben de Baloo gekocht voor de 10e verjaardag van onze dochter. Ze vindt m heerlijk om op te chillen op haar kamer, liggend of zittend. Levertijd was helaas wat langer dan g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di divani
  2. Servizio di noleggio mobili

Scritti dall'azienda

Wij verkopen ergonomische zitzakken van rek- en wasbaar katoen. Tevens verhuren wij ook zitzakken voor kleine partijen of grote events, festivals of andere doeleinden in zowel Nederland als België. We sell ergonomic bean bags made of stretchable and washable cotton. Additionally, we also rent out bean bags for small gatherings or large events, festivals, or other purposes in both the Netherlands and Belgium.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

44 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke communicatie tijdens het…

Duidelijke communicatie tijdens het bestelproces en correcte levering.

Super tevreden over de zitzak

12 dicembre 2024

Risposta di Terapy

Harteijk dank voor uw fijne feedback we trachten zo goed mogelijk ons best te doen.
Wij houden van tevreden klanten .

Fijne avond

Ron Maas

Teleurstellende kwaliteit.

Teleurstellende kwaliteit.

Al meer dan 8 (?) jaar hebben wij meerdere modellen Terapy zitzakken.
Net een nieuwe hoes voor onze Baloo uitgepakt, dat is op meerdere fronten een teleurstelling!

De stof is dunner en van een lager gewicht dan de eerdere hoezen.

De rits is minder robuust dan zijn voorganger.

De kleur van deze hoes wijkt sterk af van zijn grijze voorganger.

Terapy, dit past echt niet bij de kwaliteit van de eerdere hoezen!

29 dicembre 2024

Beste Mevrouw Timmermans,

Bedankt voor uw feedback. Maar zoals ik u reeds in een persoonlijke mail heb laten weten hebben wij moeten kiezen voor een andere leverancier. Dit om de leveringen, die vanuit Israël niet meer mogelijk waren, alsnog te kunnen garanderen.
Hierbij is goed afgewogen dat de stof niet van mindere kwaliteit zou zijn.

De rits is misschien minder robuust maar van een veel betere kwaliteit.

Zoals in de mail staat mag u de hoes met het meegeleverde retouretiket terugsturen.

Wij wensen u nog een fijne jaarwisseling en een mooi en gezond 2025 toe.

Team Terapy.
Ron Maas

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en goede kwaliteit.

27 novembre 2024

Risposta di Terapy

hartelijk dank voor uw reactie. jullie zijn zelf ook toppers.

Perfecte service

Zeer klantvriendelijk

4 dicembre 2024

Risposta di Terapy

Bedankt voor deze mooie review, klantvriendelijkheid en service staat heel hoog in ons vaandel.

fijne dag en hopelijk tot een volgende keer.

Ron

Blij met Ely terapy zitzakken

We hebben twee Ely terapy zitzakken en na 5 jaar intensief gebruik door mijn 3 kindjes heb ik een nieuwe hoesen voor besteld voor wat kleur verandering, Ze worden hier dagelijsk gebruikt en zijn er onwijs blij mee. helemaal omdat het stevig zit en de hoes gewassen kan worden. De zitzakken worden over mee naartoe gesleept. Topmerk en ben er echt heel blij mee.

4 dicembre 2024

Risposta di Terapy

goedemorgen en hartelijk dank voor uw mooie review. Wij zijn blij dat wij u en uw kinderen blij kunnen maken met dit mooie product. Heel veel plezier met de nieuwe hoezen.

Team Terapy

Ron en Sylvia

Heerlijk personeelsfeeest met zitzakken

Bij Terapy wordt er mee gedacht over de grote van mijn event. Ik kon last minute nog meer zakkken huren. Zo hebben we een personeelsfeest gegeven waar de mensen de zakken indoken.

Amazingggg

6 novembre 2024

Risposta di Terapy

Wat goed om te horen :-) Dank je wel voor je review

Coulant

We hebben een Loungechair Barry gekocht die kapot ging en de vervanger ook waarna we er geen vertrouwen meer in hadden. Uit zichzelf boden ze daarna aan om als we dat willen een Baboo te leveren. Daar zijn we nu blij mee en dankbaar voor het aanbod.

8 novembre 2024

Risposta di Terapy

Jammer dat jullie zo'n pech hadden met de Barry, fijn om te horen dat jullie blij zijn met de geboden oplossing.
Dank je wel voor de review.

Geweldig product

Geweldig product. Wij gebruiken de terapy zakken voor ons zoontje met special needs, erg comfortabel en mooie kleuren. Als onze zoon er niet in ligt, dan lig ik er zelf in. Heerlijk!
Erg tevreden over de levering. Dank!

10 luglio 2024

Heerlijke zitzak

Heerlijke zitzak, snelle en correcte levering

3 giugno 2024

Risposta di Terapy

beste Peter bedankt voor deze mooie korte review. We streven naar de manier van leveren.

Bedankt

Besteld en snel geleverd

Besteld en snel geleverd

31 maggio 2024

Risposta di Terapy

hartelijk dank voor uw review we doen ons uiterste best iedereen zo snel mogelijk te voorzien van hun aankoop.

Vorm gaat eruit

De zitzakken verliezen hun vorm.
Baloo van 1,5 jaar, een van ca 2 jaar en model Elly van 1,5 jaar oud. Zitten heerlijk en zijn leuk

Maarrrr, ze worden te snel ‘vormloos’. Bijvullen kan en lukt maar de binnenzak en hoes hebben hun elasticiteit verloren waardoor de vorm vervalt.

Dat is echt jammer van zo’n leuk product.

18 maggio 2024

Risposta di Terapy

Goedeavond wat een vervelend bericht.
Gelukkig krijgen we deze mededelingen eigenlijk nooit in ieder geval niet via de review. Ik ben nu iets langer dan 1.5 jaar de eigenaar en had u graag willen helpen.
Neem even contact met ons op misschien kunnen we samen tot een oplossing komen.

Ron

Fijne zitzak

Fijne zitzak, ik gebruik die oa voor (school)fotografie. Ik had er onlangs snel nog eentje nodig en dat werd heel prettig geregeld. De volgende dag had ik 'm in huis. Nog heel erg bedankt!

10 maggio 2024

Risposta di Terapy

het was fijn dat we u zo snel konden helpen.
ik hoop dat het allemaal gelukt is.

Valutata 5 stelle su 5

Blij met de mooie zitzak

Ons zoontje is superblij met zijn 'druppel': de Elly zitzak. Prachtige diepblauwe kleur. Heel fijn dat de zitzak ook een binnenzak heeft, zodat je de hoes kunt wassen. Levering was snel, en we werden persoonlijk op de hoogte gehouden van de tijd van levering. Goeie ervaring!

17 aprile 2024

Service!

Een hele goede ervaring met dit bedrijf! Ik had een hoes besteld en de eigenaar moest toevallig bij mij in de buurt zijn en heeft zelf de hoes de volgende dag aan mijn huis bezorgd! Wat een service. Erg tevreden met de hoes, stevig en een mooie kleur.

6 febbraio 2024
Valutata 5 stelle su 5

Onze grote vriend Baloo was aan…

Onze grote vriend Baloo was aan vervanging toe na jarenlange trouwe dienst. Dus een nieuwe besteld. Levering zeer vlot en netjes. Klantenservice is vriendelijk. Producten zijn meer dan top! We hebben door het hele huis producten van Terapy liggen. Op de bank de kleinere kussentjes. In bed Uli’s en een Uli XL.

9 marzo 2024

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più