Via de webshop verliep alles snel volgens afspraak. Ik heb via de webshop besteld omdat ik weken geleden een badpak bij een winkel in de buurt besteld had en jullie niet konden leveren ivm magazijnpro... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Makkelijk zoeken op de website en maathulp werkte perfect. Mooi badpak gekocht dat prima past, prachtig materiaal. Levering was op tijd. Product voldoet helemaal aan de verwachting.
L'azienda ha risposto
Ik had een bikinibroekje besteld. Helaas kwam het door post nl niet op tijd aan. Klantenservice een paar keer gemaild. Kreeg gelijk antwoord en een goede afhandeling.
De retourzending wordt niet binnen de tijdsmarge verwerkt, waardoor je weer moet bellen met de klantenservice. Deze mevrouw Silke heeft mij uitstekend te woord gestaan en zich gehouden aan de gemaak... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne.
Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar.
Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker.
Morseltoven 12, 7621HB, Borne, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Fantastisch! Heerlijk, comfortabele ondergoed.
Snel geleverd, geen gedoe! Top
I showed up with my friends and did not say a word to anyone. I order a drink and they told me to leave without any reason. They grabbed my drink and pushed me out even though I complied and said I’d leave because I didn’t want to cause any issues. I left competently and the staff was very rude and violent. I will be sueing.
De maattabel werkt makkelijk en geeft de goede maat aan!
Snelle levering en hele mooie kwaliteit
Snel geleverd, tegen een redelijke prijs en de viloft shirts dragen heel comfortabel en zijn lekker warm.
Bestellen was eenvoudig, snel ontvangen en het badpak zelf is van geweldige kwaliteit
Leuk badpak in de sale en ben fan van de high waist Brazilian met kant dames ondergoed zit als gegoten!
Kwaliteit is veel minderen dan aankopen van andere jaren
Vooral de elastiek is niet goed, nu al “sliertjes” eruit
Heel jammer, ik koop al jaren Ten Cate maar deze zijn slecht!
Het zit heerlijk en comfortabel en kwalitatief heel goed ondergoed
Ik ben al jaren fan van ten cate ondergoed. Nu had ik voor het eerst een probleempje. Dus contact gezocht met de klantenservice. En wat voor een service. Echt top. Ik mocht na het versturen van foto’s direct een nieuwe onderbroek uitzoeken. De volgende dag had ik hem al in huis en er zat ook nog een cadeaubon bij voor een volgende bestelling. Petje af Ten cate voor een top service en snelle en goede reactie! Ik was al fan en blijf zeker fan!! Dus ben je opzoek naar een goede kwaliteit dan zou ik zeker voor Ten cate gaan!
Goed product, perfecte levering, uitstekende service en snelle afhandeling bij retour.
Rob

Risposta di tenCate1952
Zeer goede kwaliteit ondergoed. Verzending en verpakking ook prima.

Risposta di tenCate1952
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.