Valutata 4 stelle su 5

Via de webshop verliep alles snel volgens afspraak. Ik heb via de webshop besteld omdat ik weken geleden een badpak bij een winkel in de buurt besteld had en jullie niet konden leveren ivm magazijnpro... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Makkelijk zoeken op de website en maathulp werkte perfect. Mooi badpak gekocht dat prima past, prachtig materiaal. Levering was op tijd. Product voldoet helemaal aan de verwachting.

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een bikinibroekje besteld. Helaas kwam het door post nl niet op tijd aan. Klantenservice een paar keer gemaild. Kreeg gelijk antwoord en een goede afhandeling.

Valutata 4 stelle su 5

De retourzending wordt niet binnen de tijdsmarge verwerkt, waardoor je weer moet bellen met de klantenservice. Deze mevrouw Silke heeft mij uitstekend te woord gestaan en zich gehouden aan de gemaak... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biancheria intima

Informazioni su tenCate1952

Scritti dall'azienda

Ten Cate Logo

Ten Cate is in 1952 opgericht door Loets ten Cate en is sinds 2024 gevestigd in een modern kantoorpand en distributiecentrum in het Twentse Borne.

Geschiedenis

Onze geschiedenis is niet alleen al ons dagelijks goed, maar ook wie wij zijn. Bij ten Cate slaan we de handen ineen om samen aan dit mooie merk en deze fijne (werk)plek verder te bouwen.

Duurzaam

We werken met ons hart. Dat betekent dat we steeds duurzamer produceren. We houden rekening met de natuur maar ook met de mensen die aan de basis staan van ons productieproces.

Van producent en leverancier tot collega en consument; we zijn zuinig op elkaar. Onze band is fair en warm, net als bij familie. We geven om elkaar.

Natuurlijk, we hebben een scherp oog voor mode en trends maar comfort en functionaliteit vinden we nét iets belangrijker.

Familie

We waren er voor je oma en voor je moeder. We zijn er voor jou en voor je dochter. En we willen er zijn voor je kleinkinderen, voor hun kinderen en voor iedereen daarna.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 95% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

4,5

Tutte le recensioni

664 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

I showed up with my friends and did not…

I showed up with my friends and did not say a word to anyone. I order a drink and they told me to leave without any reason. They grabbed my drink and pushed me out even though I complied and said I’d leave because I didn’t want to cause any issues. I left competently and the staff was very rude and violent. I will be sueing.

8 febbraio 2026
Non scritta su invito

Top service ten cate…

Ik ben al jaren fan van ten cate ondergoed. Nu had ik voor het eerst een probleempje. Dus contact gezocht met de klantenservice. En wat voor een service. Echt top. Ik mocht na het versturen van foto’s direct een nieuwe onderbroek uitzoeken. De volgende dag had ik hem al in huis en er zat ook nog een cadeaubon bij voor een volgende bestelling. Petje af Ten cate voor een top service en snelle en goede reactie! Ik was al fan en blijf zeker fan!! Dus ben je opzoek naar een goede kwaliteit dan zou ik zeker voor Ten cate gaan!

10 dicembre 2025
Non scritta su invito

Goed product

Goed product, perfecte levering, uitstekende service en snelle afhandeling bij retour.
Rob

5 novembre 2025
Logo di tenCate1952

Risposta di tenCate1952

Bedankt voor je fijne review!
Geweldig om te horen dat je tevreden bent over het product, de levering en onze service. We zien je graag weer terug!

Zeer goede kwaliteit ondergoed

Zeer goede kwaliteit ondergoed. Verzending en verpakking ook prima.

18 novembre 2025
Logo di tenCate1952

Risposta di tenCate1952

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van ons ondergoed en over de verzending en verpakking. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più