Online Spaanse sloffen besteld, na 10 dagen sloffen slap en voelen alsof ze al gebruikt waren voor gekocht . Via Bol terug gestuurd, maar dat kan niet product is gebruikt. Ze kunnen het wel ( heel v... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Bamboe shirts zwart met V hals besteld zag dat ik verkeerde lengte had besteld direct gebeld en laten aanpassen klantenservice zag dat ik vorige keren een andere maat besteld had en vroeg of ik die n... Leggi di più
Voor de eerste keer kwamen wij voor een bestelling bij Sliponline terecht. Een ruime keuze op allerlei onderkleding. Bestelling geplaatst en de volgende dag in huis. Het resultaat was grandioos. M... Leggi di più
Snelle levering en hele goede service! Ben goed geholpen toen ik contact had via gmail. Helaas bleek het artikel niet passend te zijn voor mij, dus teruggestuurd, wat gemakkelijk ging en binnen 2 da... Leggi di più
Sliponline.nl is de webwinkel op het gebied van ondergoed en nachtkleding, door de jaren lange ervaring (40+ jaar) van onder andere de eigenaren op het gebied van ondergoed en nachtkleding kunnen ze jou perfect helpen om het juiste ondergoed te vinden. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan ondergoed en kleding, wat wij constant blijven uitbreiden met nieuwe artikelen. Zodat wij aan jouw wensen kunnen blijven voldoen, kun je iets niet vinden? Laat het ons weten.
Zeelandsedijk 33, 5424TL, Elsendorp, Paesi Bassi
Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Makkelijk bestellen en betalen.
Supersnelle verwerking van retour en het geld op mijn rekening.
Maar dat continu bombarderen met mails "je bent iets vergeten" (terwijl het winkelwagentje leeg is en de order afgehandeld) staat mij tegen en stopt pas nadat ik heb gereageerd.
Ordernr. SLNL723402
De aanvankelijk verkeerde levering was
snel opgelost: de andere dag al het goede pakket ontvangen! Vriendelijke goede service.
Koude douche voor de klantenservice.
Tevreden over de kwaliteit van de shorts, maar....
Let op!
De actie uit de mail kwam niet overeen met de werkelijkheid.
Op de link uit de mail klikken en dan toch meer moeten afrekenen omdat de prijs in de mail niet klopt, is misleiding. Of een fout, maar dan erken je die en dan handel je dat netjes af met de klant.
Helaas kwamen ze, na 1,5 wk heen en weer mailen niet tot inzicht en een oplossing.
Het ging om een paar eurootjes, maar ze zijn iig 1 - voorheen - tevreden kant armer
Jullie hebben mooie kwaliteit bamboo onderbroeken. En leuke kleuren. Blijven goed zitten. Ik weet nog niet hoe ze uit de was komen, dus daar kan ik nog niets over zeggen.
De artikelen die ik ontving, waren precies wat ik bestelde en werden geleverd op het moment dat me beloofd was.
Voor de retourzending van enkele te grote boxershorten, ging ook alles vlot.
Snelle levering. Klantenservice prima, goed contact, maar de oplossing van de klachten niet. Heel dure onderkleding die na twee jaar helemaal kapot gaat, daar kunnen ze niks mee en dat is erg jammer. Uiteindelijk wel een kortingsbon van 20% gekregen.

Risposta di Sliponline
Reviewen ging niet goed op de site zelf kon ik op mijn iPhone niet goed zien waar de sterren stonden deze staan automatisch op vijf hier was voor bij gescrold bij het openen van de site volgens mij van Kiyoh review dus even rechtzetten wat ik heb gereviewd de stof van de boxer was zeer slecht en voor die prijs verwacht ik veel beter de lengte was prima breedte net niet helemaal hij was verder te klein ik heb de boxer weggegooid ik koop daar niet meer bezorgen en betalen ging prima voor de rest was het gewoon niks dit kan veel beter

Risposta di Sliponline
Had nooit gedacht mijn pakje nog te ontvangen voor 31/12. Ik had laat besteld en was vrij zeker het niet meer te kunnen afgeven op 31/12. Verrassing groot : op 30/12 werd het geleverd. Jullie zijn top. Bedankt 👍
Via Bol terug gestuurd, maar dat kan niet product is gebruikt. Ze kunnen het wel ( heel vriendelijk ) kosteloos terug sturen.
Geen compensatie of ander artikel. Geen oplossing. Slechte after sales . Wij raden dit bedrijf niet aan er zijn meer aanbieders.

Risposta di Sliponline
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.