Skøn service, vil altid anbefale af handle hos Tellerup 👏🏼 Jeg ville gerne købe en hel serie, og skrev derfor til kundeservice om vi kunne finde en god pris. De svarede tilbage samme dag at de ku... Leggi di più

Jeg har nu handlet hos Tellerup et par gange da de ligger inde med nogle dansk oversatte hardback bøger som jeg ikke finder andre steder (fx Ready Player Two & Throne of Glass), og oplevelsen har... Leggi di più

Har i tidens løb købt mange bøger hos Tellerup fordi de har et godt udvalg af eventyr og fantasy. Og skulle der gave sneget sig en fejl ind ved leveringen er det ikke noget en enkelt mail hurtig har k... Leggi di più

Virkelig god oplevelse at handle på Tellerup.com. God kundeservice. Havde købt dagen inden udsalget startede og fik penge tilbage, da bøgerne faldt i pris dagen efter mit køb. Handler helt sikkert... Leggi di più

1. Casa editrice
  2. Libreria
  3. Editore di pubblicazioni multimediali e e-book
  4. Editore

Tellerup A/S er en familieejet virksomhed fra 1972. Vi er bognørder der elsker at servicere andre bognørder. Har du spørgsmål til en ordre eller lign. kontakt os endelig på kundeservice@tellerup.dk, hvor du får svar indenfor få timer.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Super god og hurtig service!💛

Super god og hurtig service!💛
Har bestilt mange gange fra dem og kun 1 gange har der været et lille problem… men så skrev jeg bare til deres kundeservice og de fik hurtig styr på det!😁
Super hurtig til at svare deres kunder! Kan kun anbefale!👍🏻🥰

18 dicembre 2023

Super kundeservice og hurtig svar👌🏻

Super kundeservice og hurtig svar👌🏻
Dagen efter mit bogkøb, gik bøgerne på tilbud.
Jeg mailede og spurgte efter eventuel rabat, og jeg fik nogle bonuspoint sat ind på min konto 👍🏻
Gode priser og stort udvalg.

30 novembre 2023

Risposta di Tellerup A/S

Mange tak, for den flotte anmeldelse :)
Mvh
Harald

Så også gerne I kom tilbage på Google…

Så også gerne I kom tilbage på Google books. I har nogle gode serie jeg gerne vil i igang med digitalt da pladsen er knap til fysiske bøger

9 luglio 2023

Hey Dennis,
Tak for din besked - vi har kæmpet siden september med at komme tilbage :-/
Har du overvejet at købe bøgerne direkte fra hjemmesiden: www.tellerup.com
Mvh
Harald Tellerup

Kan det passe at i har forladt google…

Kan det passe at i har forladt google play bøger. Er endelig blevet færdig med Throne of Glass 5 og nu kan jeg ikke finde nogle af dem.

Køber mine bøger med google pay.

27 marzo 2023

Kære Dennis
Det korte svar er: Nej.
Vores bøger er tilgængelige på Google Play. Der har tidligere været en kort teknisk fejl, hvor nogle titler ikke blev vist, men det er løst.

Der blev tidligere forsøgt et svar på denne anmeldelse, men det blev ikke registreret korrekt i systemet.

Har du stadig problemer, kan kundeservice kontaktes på kundeservice@tellerup.dk

Venlig Hilsen
Harald Tellerup

Service i topklasse

Jeg bestilte en t Shirt , men da den ankom ku jeg godt se jeg skulle have bestilt en større. T shirten blev sendt tilbage og pengene kom hurtig retur . Og jeg skyndte mig at bestille en ny t shirt og bøger til sønnen. Jeg handler helt sikkert igen . Virkelig virkelig god service og jeg fik super hurtigt svar på mail. Tak 👌👍

17 settembre 2021

Elsker Tellerup!!

Elsker Tellerup!!
Vildt godt forlag! Fantastiske bøger og endnu bedre service!!
Har aldrig oplevet så god service nogen steder fra! Er der en skade på en bog man modtager, skal man bare skrive til dem, og de finder altid en god løsning. Uanset om fejlen er deres eller postvæsenet.
De er så søde og gode!!
Plus, når man køber en fysisk bog, får en ebogn med gratis, hvis der er lavet en ebog udgave os! Det er virkelig god service!!
Tellerup har mine varmeste anbefalinger!!

18 gennaio 2021

Super god service

Super god service, pakken kom 2 dage efter jeg bestilte.
Blusen fra Versinger er i god kvalitet, blød og lækker. Min søn er lykkelig over sin fødselsdagsgave.

21 dicembre 2020

Fremragende god service på det Forlag

Fremragende god service på det Forlag. Hvis man skriver, får man STRAKS svar, og bøgerne bliver leveret hurtigst muligt ( selvom det er Post Nord :) ) - alt fungere perfekt, og kan KUN anbefale Tellerup. Jeg har indtil videre lagt 4 ordre ind - og det bliver ikke de sidste.

17 novembre 2020

Top service og en behagelig tone

Jeg bestilte en håndfuld bøger hos Telleup A/S. Der var en lille misforståelse omkring ordren, da transporten havde beskadiget to af dem. Tellerup ordnede sagen samme dag, og jeg sidder nu med en erstatning for de beskadiget bøger, og Tellerup beklagede hændelsen i en behagelig tone.
5+ ud af 5 mulige for god service og en berigelse af min bogreol.

28 ottobre 2020

Fantastisk kundeservice.

Super kundeservice, bøgerne er lette at finde og de står til gode priser.

Eneste 2 minuser hos Tellerup er 1 og klart det største: Tellerup sender kun gennem post nord, her må jeg sige jeg vil hellere modtage mine forsendelser gennem en pakkeshop fra GLS eller DAO hvor jeg selv må hente dem end at lade postnord håndtere dem.

Punkt 2 er mindre alvorligt selv om det da er et gene, flere at deres gamle bog klassikere iser fra Tamora pierce universet så som Løvindens Datter, De svages Beskytter og Vild Magi er enten helt udgåede eller der er kun mitter numrene i serierne på lager, mens løvindens sang som opfordre læserne til at kaste sig over de øvrige bøger altid kan skaffes.
Jeg ville ønske man prioriterede anderledes ikke mindst med tanke på den kamp der er mellem fans om at skaffe de nævnte serier i mangel på en leverandør, blev bøgerne samlet i bokse enten i nyt cover eller som vi kender dem og solgt til folk på den måde ville i sikre jer, 1 ikke at lige inde med de sidste stumper i en serie, og 2at mætte et hungrende marked bare et tip.

Jeg vil slutte med at sige Tak for hjælpen til Tellerup angående min forsvundne pakke og tak for handlen det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.

24 ottobre 2020