Valutata 4 stelle su 5

Jag har bara varit kund och köpt elen hos dem, jag har ingen erfarenhet av uppsägning och har inte haft några problem (så kundservice eller så har jag inte "testat"). Jag har har billig el ! Men... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bedrövligt företag med total avsaknad av förståelse för ett dödsbos situation. Den avlidna var svårt sjuk den sista tiden i livet och kunde inte hantera sina räkningar. Vi som företräder dödsboet prat... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Uppföljningssamtalet gav som resultat att felaktigheter vid tecknandet kunde rättas till. Andreas hjälpte med stort tålamod att guida mig genom fakturauppgifter som är snåriga för en kund att förstå.... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Teckna elavtal med dem och får fakturan på e-post rätt ner i skräppost, så det slutar med att jag får ett inkassokrav på något som är helt omöjligt för mig att hitta om inte man letar. Ohjälpli... Leggi di più

1. Azienda fornitrice di energia elettrica
  2. Fornitore di energia pulita

Informazioni su Telge Energi

Scritti dall'azienda

Vi hjälper dig att göra smarta elval.

För oss på Telge Energi handlar allt om dig och hur vi kan underlätta i din vardag. Vi tycker att el ska vara enkelt och vill hjälpa dig göra smarta val på elmarknaden – att välja rätt elavtal, ha koll på dina kostnader och se över din förbrukning. Vår kundservice finns alltid nära till hands om du behöver hjälp eller rådgivning. Dessutom har vi en app som gör det enkelt att hålla koll på dagens elpriser, följa din elförbrukning och göra smarta val för att sänka din elräkning.

Varför Telge Energi?

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

3,1

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jätte trevliga

Jätte trevliga

7 aprile 2024

Hej Jessica,
Tack så mycket för ditt höga betyg och din positiva kommentar! Det gläder oss att höra att din upplevelse hittills har varit positiv. Vi fortsätter att sträva efter att leverera den bästa möjliga servicen och det är kul att du uppfattar oss som trevliga, det är ett mycket bra betyg.

Tveka inte att kontakta oss om det är något mer vi kan göra för att göra din upplevelse ännu bättre.

Tack igen för din feedback och ditt förtroende

Valutata 1 stelle su 5

Riktigt illa skött i början

Riktigt illa skött i början. Blev problem med fullmakten till nätägarna och elen stängdes av i huset. Många samtal fram och tillbaka där man skulle återkomma med svar på lösningar men aldrig hördes av. Värst av allt är att Telge inte längre verkar vara miljömärkt med bra miljöval. Att man numera behöver göra tillval för att få enbart förnybar energi fick vi veta först flera veckor efter att vi tecknat avtalet. Att telge nu har kärnkraft tycker vi är jättedåligt och gör att vi tids nog kommer att byta elbolag.

4 aprile 2024

Hej Sandra,

Det är verkligen beklagligt att höra om din upplevelse, och jag vill tacka dig för att du tog dig tid att dela den med oss. Vi strävar alltid efter att leverera en högkvalitativ service till våra kunder och det är uppenbart att vi inte levde upp till dina förväntningar i det här fallet.

När det gäller problemen med fullmakten till nätägarna och att elen stängdes av i ditt hus, förstår vi helt och hållet hur frustrerande det måste ha varit för dig. Vi tar ansvar för detta och vi undersöker nu vad som gick fel i vår kommunikation och process för att säkerställa att liknande händelser inte upprepas i framtiden.

När det gäller vår miljömärkning och vårt miljöengagemang, är vi väldigt medvetna om vikten av förnybar energi och miljövänliga alternativ. Jag vill be om ursäkt för att du inte informerades om våra senaste förändringar angående tillval för att få enbart förnybar energi. Vi strävar efter att vara transparenta med våra kunder och jag beklagar att detta inte var fallet i ditt fall.
När det gäller din oro över att vi nu har kärnkraft i vår energimix så har vi på Telge Energi alltid drivits av ett starkt engagemang för energiomställningen och vi ser nu att alla fossilfria kraftslag behövs för att vi ska klara den. Vi vill alltså inte rangordna de olika fossilfria energislagen utan ser att alla behövs för ett balanserat energisystem. Samtidigt vill vi ge våra kunder valfrihet och vill du som kund enbart betala för förnybar energi har du den möjligheten hos oss.
Vi förstår dock helt och hållet din oro och respekterar din rätt att välja ett elbolag som bättre motsvarar dina värderingar.

Vi uppskattar din feedback och ser den som ett värdefullt tillfälle att förbättra oss. Vi vill gärna ha möjlighet att återvinna ditt förtroende och arbeta för att lösa eventuella framtida frågor eller problem som du kan ha. Om du har några ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss direkt så att vi kan hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

So far

So far, so good

30 marzo 2024

Hej Nanna,

Tack så mycket för ditt höga betyg och din positiva kommentar! Det gläder oss att höra att din upplevelse hittills har varit positiv. Vi fortsätter att sträva efter att leverera den bästa möjliga servicen.

Tack igen för din feedback och ditt förtroende.

Supersmidig fakturering

Enklaste betalningsalternativen jag upplevt hittils. Tar bokstavligen 15 sekunder att betala med swish. Och man får påminnelse på förfallodagen om man glömmer så man slipper förseningsavgifter. Alla företag borde göra lika nu när man får fakturor på massor av olika sätt.

28 marzo 2024

Hej Felix,

Stort tack för ditt fantastiska omdöme!
Det gläder oss verkligen att höra att du upplever vår fakturering som supersmidig och att betalningsalternativen är de enklaste du stött på hittills. Vi strävar efter att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder att hantera sina betalningar, och det är uppmuntrande att höra att vår Swish-betalningsmetod uppskattas så mycket av dig. Att erbjuda påminnelser på förfallodagen är en del av vårt engagemang för att göra betalningsprocessen så smidig och bekymmersfri som möjligt för våra kunder.

Vi uppskattar verkligen din feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Bra återkoppling från er representant…

Bra återkoppling från er representant Lucas.. kämpar på och vill väl.. en bra säljare.

27 marzo 2024

Hej Per,

Tack så mycket för ditt vänliga omdöme!
Det gläder oss att höra att du upplevde Lucas som en bra representant och att du uppskattade den återkopplingen och engagemanget han visade. Vi strävar alltid efter att leverera en hög standard av service och det är fantastiskt att höra att det återspeglas i din upplevelse.

Engagerad och snabb service

Engagerad och snabb service. Lätt att komma fram i telefon

23 marzo 2024

Risposta di Telge Energi

Hej Pia och tack för ditt fina omdöme! Vi blir glada att höra att du tycker om vårt bemötande och att vi kunde lösa ditt ärende snabbt och smidigt. Önskar dig en trevlig dag!

Men varför just nu

Men varför just nu! Jag har varit er kund i 10 dagar! Hur sjutton ska jag kunna bedöma er då! Ni kan väl vänta en tid!!!!

23 marzo 2024

Risposta di Telge Energi

Hej Monica. Vi förstår att det kan vara svårt att ge ett omdöme när du ännu inte varit kund hos oss så länge. Men det kanske var något speciellt som fick dig att välja oss som ditt elbolag och vi tackar för ditt förtroende! Önskar dig en fin dag och ser fram emot att få leverera el till dig samt ge dig en bra kundupplevelse.

Är nöjd med er el leverans

Är nöjd med er el leverans

17 marzo 2024

Risposta di Telge Energi

Hej Helene! Vad härligt att höra att du är nöjd oss. Tack för att du tog dig tid att skriva ett sådant fin omdöme. Önskar dig en trevlig dag!

Bra och snabb service

Bra och snabb service

22 marzo 2024

Risposta di Telge Energi

Hej Navreet! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår service. Vi ser fram emot att i fortsättningen leverera samma goda kvalité! Önskar dig en trevlig dag!

Valutata 5 stelle su 5

Glad och uppfriskande samtal med Telge…

Glad och uppfriskande samtal med Telge Energi 😀😀 medarbetare 😀😀

20 marzo 2024

Hej Emilianos,
Tack för ditt super fina omdöme!

Kul att du uppskattar vår härliga kundservice!
Vi finns här för dig när du behöver hjälp med dina frågor.

Önskar dig en fin dag och en härlig vår!

Valutata 3 stelle su 5

Hittills har det varit bra service

Hittills har det varit bra service. Lite startproblem med byte av elbolag. Men ändå efter så kort tid verkar allt positivt

16 marzo 2024

Hej Lars Erik,
Tack för att du har tagit dig tiden att ge oss ditt omdöme och att du delar med dig av din upplevelse.
Vi är glada att höra att du uppskattar vår service trots att du hade lite startproblem.

Tveka inte att höra av dig om det finns något annat vi kan göra för dig.

Bra bemötande

Bra bemötande, svårt i appen, jag hittar ingen stans där jag ser elkostnader i kronor/ Dag, ser bara kw, vore snällt om någon kan höra av sig till mig om det, Tibber hade det o jag tyckte det var superbra

Hej Per GUnnar,
Tack så mycket för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela dina tankar med oss. Vi är glada att höra att du uppskattar vårt bemötande och vi är här för att hjälpa till med alla frågor eller funderingar du kan ha.

Vi förstår helt och hållet din önskan om att kunna se totala elkostnader per dag eller månad i vår app, och vi håller på att undersöka möjligheterna att implementera denna funktion. Det är vår strävan att göra vår app så användarvänlig och informativ som möjligt, och din feedback är ovärderlig för oss när vi strävar efter att uppnå detta mål.

Tack igen för att du delar dina tankar med oss. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om eventuella förändringar eller förbättringar i vår app som kan intressera dig.

Om det finns något annat vi kan göra för dig, tveka inte att höra av dig.

Abcd

Hej G. Hansson,
Tack för att du tagit dig tiden att ge oss ditt fina omdöme!
Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en bra kundupplevelse.
Tveka inte att kontakta vår kundservice om du har frågor eller funderingar.
Ha en fin dag.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk kundservice vid frågor om olika avtal

Jag hade frågor om olika avtal, eftersom jag hjälper en äldre person med viss funktionsnedsättning. Jag har idag fått fantastisk hjälp av er medarbetare Amanda som var super-proffsig, super-kunnig, super-hjälpsam och super-trevlig. Amanda är en "keeper" så var rädd om denna medarbetare

Hej Kenth!
Tack för ditt fantastiska omdöme!
Amanda är en stjärna!
Vi uppskattar verkligen att du tagit dig tiden att ge oss denna fina feedback.
Vi ser fram emot att fortsätta arbeta med att leverera den höga kvalitet ni förtjänar.
Ha det gott!

Nybörjare

Det är förtidigt att bedömma Er. Har inte fått någon elräkning än. Men sedan tidigare har det fungerat Bra

Hej Mats,
Tack så mycket för ditt omdöme och för att du delar dina tidiga intryck med oss. Vi förstår att det kan vara lite nervöst när man väntar på den första elräkningen, men vi är här för att göra den här övergången så smidig och bekväm som möjligt för dig.

Vi är glada att höra att din tidigare erfarenhet med oss har varit positiv, och vi strävar efter att upprätthålla den höga standarden av service och tillförlitlighet som du tidigare har upplevt. Om du har några frågor eller oro kring din kommande elräkning eller något annat ärende, är vårt team här för att hjälpa till och ge svar på alla dina frågor.

Tack igen för att du valde oss som din elleverantör. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans och se till att du är nöjd med vår service.

Vänligen,

En viktig kund

Man känner att man är en viktig kund, fast man ändå är en bland många.

Hej Fred,
Tack så mycket för det fantastiska omdömet! Vi är otroligt glada att höra att du känner dig som en viktig kund hos oss. Att skapa en personlig och uppmärksam upplevelse för alla våra kunder är något vi strävar efter varje dag. Er feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta förbättra vår service. Vi ser fram emot att fortsätta arbeta med er och fortsätta leverera den höga kvalitet ni förtjänar.

Gillar appen.

So far so good. Gillar appen som anger elpriset i real tid och prognos.

Hej Sven-Inge!
Tack för dina fina ord.
Kul att höra att du gillar vår app, vi har längtat länge efter den.
Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundservice.
Ha det gott!

Valutata 3 stelle su 5

Tycker inte om att avtalet ändras 1…

Tycker inte om att avtalet ändras 1 april då kärnkraft ska ingå. Dessutom blir det dyrare om man bara vill ha sol, vind och vatten. Månadsavgiften är också väl hög.

30 gennaio 2024

Risposta di Telge Energi

Hej Margareta och tack för att du delar med dig av din åsikt. Vi strävar alltid efter att förbättra oss och hoppas att vi kan hitta en lösning för att du ska känna dig nöjd. Om du har några specifika frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss direkt. Önskar dig en trevlig dag!

Ny kund

Ny kund. Allt verkar fungera väldigt bra.

7 marzo 2024

Risposta di Telge Energi

Hej Eva och tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att allt fungerar bra för dig hittills. Om du någonsin behöver hjälp är vi här för dig! Önskar dig en fin dag!

Valutata 1 stelle su 5

Får ingen hjälp med checkwatt

Får ingen hjälp med checkwatt, hur koppla upp mig mot dom.
MVH Göran Axell
0731841946

20 febbraio 2024

Hej Göran,

Tack för din feedback. Vi beklagar eventuella svårigheter du upplever med anslutningen till Checkwatt.

För att hjälpa till med uppkopplingen mot Checkwatt behöver du kontakta din installatör, det vill säga det företag eller den tekniker som installerade ditt batteri. De är vanligtvis ansvariga för att ansluta enheter som batterier till Checkwatt och för att ge dig den nödvändiga supporten för att komma igång.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare assistans är du välkommen att kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig. Du når oss på 010 810 99 00 eller på mejl kundservice@telgeenergi.se

Tack för din förståelse och vi hoppas att du snart får allt att fungera smidigt.

Med vänliga hälsningar
Monica, Telge Energi

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più