Valutata 4 stelle su 5

Jag har bara varit kund och köpt elen hos dem, jag har ingen erfarenhet av uppsägning och har inte haft några problem (så kundservice eller så har jag inte "testat"). Jag har har billig el ! Men... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Teckna elavtal med dem och får fakturan på e-post rätt ner i skräppost, så det slutar med att jag får ett inkassokrav på något som är helt omöjligt för mig att hitta om inte man letar. Ohjälpli... Leggi di più

1. Azienda fornitrice di energia elettrica
  2. Fornitore di energia pulita

Informazioni su Telge Energi

Scritti dall'azienda

Vi hjälper dig att göra smarta elval.

För oss på Telge Energi handlar allt om dig och hur vi kan underlätta i din vardag. Vi tycker att el ska vara enkelt och vill hjälpa dig göra smarta val på elmarknaden – att välja rätt elavtal, ha koll på dina kostnader och se över din förbrukning. Vår kundservice finns alltid nära till hands om du behöver hjälp eller rådgivning. Dessutom har vi en app som gör det enkelt att hålla koll på dagens elpriser, följa din elförbrukning och göra smarta val för att sänka din elräkning.

Varför Telge Energi?

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

3,1

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Har haft er som elleverantör tidigare…

Har haft er som elleverantör tidigare och var då nöjd. Nu har jag haft ett annat bolag som jag inte var nöjd med, har därför bytt tillbaka till er. Hoppas även denna gång vara nöjd. Då jag bara haft er några veckor kan jag inte säga så mycket mer.

Hej Anne,
Tack för att du valde att återvända till oss som din elleverantör och för att du delar dina tankar med oss. Vi uppskattar verkligen att du ger oss en andra chans att ge dig en bra service och att du har haft en positiv upplevelse med oss tidigare.
Vi förstår att det tar tid att bedöma en tjänst fullt ut och vi är glada över att du är villig att ge oss den tiden.

Om det finns något specifikt du vill diskutera eller om det är något vi kan göra för att förbättra din upplevelse ytterligare, tveka inte att kontakta oss. Vi är här för att hjälpa till och vi strävar efter att göra din tid som vår kund så positiv och givande som möjligt.

Tack för att du valde oss och för att du har förtroende för oss igen.

Valutata 3 stelle su 5

Jag har två elabonnemang för två olika…

Jag har två elabonnemang för två olika fastigheter. Inför starten fick jag två ”välkomstmail” för det ena abonnemanget men inget för det andra. Då undrar man om omläggningen fungerat för bägge.

Hej Lennart,
Tack för att du tar dig tid att dela din oro med oss. Det är förståeligt att du vill ha klarhet i att allt har gått smidigt med elavtalen för båda fastigheterna.

Först och främst ber vi om ursäkt för eventuell förvirring som bristen på ett välkomstmail kan ha orsakat.

För att ge dig en exakt uppdatering och bekräftelse på statusen för det andra abonnemanget, ber vi dig vänligen att kontakta vår kundservice direkt med information om fastigheten. Vi kommer att se till att du får den nödvändiga informationen och att eventuella frågor eller bekymmer du har blir fullständigt adresserade.

Tack för din förståelse och tålamod medan vi hanterar detta.

Valutata 4 stelle su 5

Bara varit kund ett par veckor och…

Bara varit kund ett par veckor och svårt att sätta ett betyg över huvud taget ännu

Hej Per Erik,
Tack för ditt fina omdöme.
Vi förstår att det kan ta lite tid att fullt ut bedöma oss, särskilt när man bara har varit kund under en kort period. Vi uppskattar din ärlighet och vi ser fram emot att fortsätta arbeta hårt för att förtjäna ditt förtroende och ditt positiva omdöme över tid.
Under tiden vill vi att du ska veta att vi finns här för att hjälpa till med alla frågor eller bekymmer som kan uppstå längs vägen. Om det är något specifikt du behöver assistans med eller om det finns något sätt vi kan förbättra din upplevelse, tveka inte att kontakta oss.
Tack för att du valde oss som din elleverantör och för ditt tålamod medan vi arbetar för att överträffa dina förväntningar.
Vänlige hälsningar,

Kund

Ibland det är långväntetid att koppla till kundtjänst och om dem ska ringa tillbaka och man behåller sin kö tid då blir man inte uppringd.

Hej Rahim,
Tack för att du tog dig tid att dela dina upplevelser med oss. Vi är ledsna att höra att du har upplevt långa väntetider när du försöker nå vår kundtjänst. Detta är inte den standard vi strävar efter att upprätthålla, och vi ber om ursäkt för eventuella besvär detta har orsakat dig.

När det gäller återuppringningar försöker vi alltid prioritera våra kunders behov, men vi förstår att det inte alltid fungerar som det ska. Vi ska se över våra processer för att säkerställa att vi blir bättre på att hantera återuppringningar och minimera eventuell kötid för dig och våra andra kunder.

Vi uppskattar din tålamod och ditt engagemang med oss, och vi arbetar hårt för att säkerställa att vi kan erbjuda en smidig och effektiv kundserviceupplevelse för alla våra kunder. Tack igen för din feedback och för att du valde oss.

Valutata 1 stelle su 5

Har ej fått min första faktura ännu

Har ej fått min första faktura ännu, men appen verkar jättebra.

Hej Inga-Lill,
tack så mycket för att du delade din feedback med oss. Vi förstår att det är svårt att sätta ett betyg när nu inte mottagit din första faktura. Hör gärna av dig till vår kundservice om du ska ha fått den så vi har en möjlighet att rätta till eventuelle fel.
Samtidigt är vi glada att höra att du uppskattar vår app!
Vi arbetar ständigt för att förbättra användarupplevelsen, och din feedback är ovärderlig för oss. Om det finns något annat vi kan göra för att hjälpa dig, tveka inte att kontakta oss.
Tack för ditt tålamod och för att du valde oss!

Valutata 3 stelle su 5

Jag har stora förväntningar på Telge energi

Jag förväntar mig månadsfakturering även de månader jag säljer mer än jag köper👍

2 maggio 2024

Risposta di Telge Energi

Hej Bengt! Vad kul att höra att du har stora förväntningar på oss. Vi kommer göra vårt yttersta för att leva upp till dem., till att börja med, att leverera din faktura månadsvis och inget annat! Önskar dig en fin helg!

Snabbt och Smidigt!

Snabbt och Smidigt!

Kunde inte bli bättre.

Och jag 🐑 inte betalt för det!

29 aprile 2024

Risposta di Telge Energi

Det är fantastiskt att höra att du är så nöjd med din upplevelse! Att något går snabbt och smidigt är verkligen en lättnad. Ibland blir det en riktigt trevlig överraskning när saker och ting bara flyter på. Önskar dig en trevlig dag!

4263 mycket bra

Bra och snabbt

29 aprile 2024

Risposta di Telge Energi

Hej Roland och tack för ditt positiva omdöme! Att veta att du upplevde vår service som både bra och snabb är verkligen uppmuntrande för oss. Vi strävar alltid efter att leverera en högkvalitativ service, och det är glädjande att höra att vi lyckades uppfylla dina förväntningar. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med något annat i framtiden! Önskar dig en trevlig dag!

Valutata 1 stelle su 5

Bedrövligt företag med total avsaknad…

Bedrövligt företag med total avsaknad av förståelse för ett dödsbos situation. Den avlidna var svårt sjuk den sista tiden i livet och kunde inte hantera sina räkningar. Vi som företräder dödsboet pratade med Telge Energi och skickade in kvitton på att allt var betalt. Trots det stängde de av elen samma kväll - och var inte tillgängliga eftersom de var på utbildning hela dagen. Avråder alla från att teckna avtal med Telge Energi.

25 aprile 2024

Hej Mårten,

Vi beklagar djupt den otillfredsställande upplevelsen du hade med oss på Telge Energi. Först och främst vill vi uttrycka vår medkänsla för förlusten av er närstående och för de svårigheter du mötte under den här tiden.

Vi förstår och beklagar att det varit en besvärlig situation för dig, och vi är ledsna för eventuella missförstånd eller brister i vår kommunikation som bidrog till ditt obehag. Det är vår målsättning att tillhandahålla en service som är empatisk och lyhörd för våra kunders behov, särskilt under sådana känsliga situationer som en dödsbos hantering.

Vi följer alltid våra rutiner och processer vid frånkoppling och beklagar att du upplever att du inte fått tillräcklig information om förfarandet. Tveka inte att höra av dig till oss om du har fler frågor eller funderingar.

Tack för din feedback och för att du ger oss möjligheten att förbättra vår service.

Vänligen,

Risposta di Telge Energi

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du upplevde vårt bemötande som vänligt och hjälpsamt. Vi strävar alltid efter att ge den bästa servicen till våra kunder. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig i framtiden! Önskar dig en fin dag!

Uppföljningssamtal med mersmak.

Uppföljningssamtalet gav som resultat att felaktigheter vid tecknandet kunde rättas till. Andreas hjälpte med stort tålamod att guida mig genom fakturauppgifter som är snåriga för en kund att förstå. Dessutom resonerade vi oss fram till ytterligare ett avtal om leverans till ett fritidshus. Båda representanterna (Andreas och Gustav) från Telge Energi ges högsta betyg.
Däremot är förfarandet med godkännande av avtalet lite knepig att ta in

24 aprile 2024

Hej Karl!
Tack så mycket för det fantastiska omdömet! Det gläder oss verkligen att höra att du hade en positiv upplevelse av vårt uppföljningssamtal och att du är nöjd med den hjälp du fick av Andreas och Gustav. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och det är glädjande att höra att vi lyckades göra upplevelsen så givande för dig.

Vi tar också till oss din feedback angående förfarandet med godkännande av avtalet och ska se över hur vi kan göra det mer tillgängligt och lättförståeligt för våra kunder. Din åsikt är viktig för oss och hjälper oss att förbättra våra processer ytterligare.

Om du har några fler frågor eller behöver ytterligare hjälp är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet och hjälpa dig med alla dina energibehov.

Tack än en gång för din feedback och ditt förtroende!

Valutata 5 stelle su 5

Bra pris och mycket bra mobil App för…

Bra pris och mycket bra mobil App för att följa förbrukning i nästan realtid

23 aprile 2024

Risposta di Telge Energi

Hej Per och tack för ditt fina omdöme. Vi på Telge Energi strävar alltid efter att utmana marknaden med bra priser samt en varm kundupplevelse. Kul att du tycker om våran App! Önskar dig en trevlig dag!

Proffsigt och personligt bemötande

Proffsigt och personligt bemötande, möjlighet att kontakta en person istället för anonym kundservice.

5 aprile 2024

Risposta di Telge Energi

Hej Anna! Ett personligt bemötande är något vi värdesätter, vad kul att höra att vi lever upp till dina förväntningar. Vi på Telge Energi önskar dig en fin helg!

Valutata 5 stelle su 5

Jag har bara haft er som elleverantör i…

Jag har bara haft er som elleverantör i två veckor, men so far so good.

Risposta di Telge Energi

Hej Karl och tack för dina 5 stjärnor! Då har du mycket att se fram emot. Vi gör allt för att ge dig som kund en sån bra upplevelse som möjligt. Vi hoppas att du får en fin helg!

Trevlig personal

Trevlig personal

Risposta di Telge Energi

Hej Norma och tack för ditt fina omdöme! Jag kan hålla med dig där. Vi brinner för att ge våra kunder riktigt bra service och ett trevligt bemötande. Jag önskar dig en fin helg!

Har bara använt er el sedan 1:a april

Har bara använt er el sedan 1:a april. Så jag vet inte än!

Risposta di Telge Energi

Hej Jonatan! Vi hoppas på att kunna plussa på några stjärnor när du väl har fått lära känna oss. Vi är väldigt måna om dig som kund och tveka inte att höra av dig till vår kundservice om du skulle ha några funderingar. Önskar dig en trevlig helg!

Plus i kanten.

Jag har inte behövt ha särskilt mycket kontakt med företaget då allt har fungerat utan bekymmer. Plus i kanten för de automatiserade mailen med information kring att faktura har skickats, men framförallt bekräftelse på att fakturabetalningen mottagits, samt ett enkelt tack. Det gör att jag som kund varmt rekommenderar dem. Ytterligare ett stort plus i kanten är att jag fick ett samtal med förinspelad födelsedagssång då jag fyllde år. Väldigt fint tycker jag.
Som det ser ut nu så fortsätter jag att vara kund hos Telge under många år framöver.

7 febbraio 2024

Risposta di Telge Energi

Hej Stefan och tack så hjärtligt för ditt fina omdöme! Det värmer att få höra att vi lever upp till dina förväntningar och med ett plus i kanten dessutom. Att du inte har behövt kontakta oss då allt fungerat bra gläder oss att höra. Men tveka inte att höra av dig till vår trevliga kundservice om det skulle dyka upp något längt vägen. Vi ser fram emot att få leverera en fin kundupplevelse till dig många år framöver! Önskar dig en fin dag!

Monopolföretag

Monopolföretag. Utan konkurrens. Det är sådana här frågor EU ska ägna sig åt isf A-traktorer

2 aprile 2024

Risposta di Telge Energi

Hej Lasse och tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback. Telge Energi är inget monopolföretag utan är 1 av runt 150 elbolag på en öppen elmarknad. Den svenska elmarknaden omreglerades 1996 och sedan dess är det fritt fram att välja och vraka vilket elbolag man vill vara kund hos.

Valutata 4 stelle su 5

Allt har funkat som förväntan

Allt har funkat som förväntan, men inte fått min första räkning ännu så lite svårt att sätta betyg :)

8 aprile 2024

Risposta di Telge Energi

Hej Johnny! Toppen att höra att du är nöjd med oss och att allt har fungerat som det ska. Vi ser fram emot att leverera en fin kundupplevelse även efter att första fakturan levererats. Önskar dig en fin dag!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più