Teleservice - Bredband - IT-Partner och Entreprenad Recensioni

3. Servizio di telefonia e internet
  4. Impresa di telecomunicazioni
  5. Provider di servizi per le telecomunicazioni

Scritti dall'azienda

Teleservice är ett familjeägt IT- och telekomföretag verksamt inom tre aGärsområden: IT-partner, bredband samt fiber och entreprenad. Man förser drygt 20 000 kunder, såväl privatpersoner som företag, med bredband via fiber i södra, mellersta och sydöstra Skåne. Teleservice är också IT- partner åt ett hundratal företag och verksamheter i regionen, bland annat hotellkedjan ESS Group och Volito Fastigheter.

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

6 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 5 stelle su 5

Behövde hjälp att starta upp mitt…

Behövde hjälp att starta upp mitt bredband tillfälligt i sommarhuset. De fixade det på 5 minuter via chatten på hemsidan, helt fantastisk service. Mycket bättre än de stora jättarna och kul att gynna ett lokalt småföretag.

6 luglio 2026

Hej Micael,
Tack för de fem stjärnorna och för ditt fina omdöme. Vad kul att vi kunde hjälpa dig att komma igång med ditt bredband snabbt.
Vänliga hälsningar, Teleservice

Valutata 5 stelle su 5

Jag har haft Teleservice fiber i +10år…

Jag har haft Teleservice fiber i +10år nu och det fungerar så himla bra. När man kontaktar deras support så svarar de snabbt och är kunniga.

24 giugno 2026

Hej Johan,
Tack för betyget och vad roligt att du är nöjd med oss!
Vi önskar dig en fortsatt fin dag!
Hälsningar, Teleservice

Valutata 5 stelle su 5

Mycket nöjd med service och tjänster

2 febbraio 2026

Risposta di Teleservice - Bredband - IT-Partner och Entreprenad

Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och våra tjänster! Tack för att du delar detta med oss.
Vänliga hälsningar, Teleservice

Spoke to customer service

Spoke to customer service ! The guy was truly rude ! No empathy at all ! Tried to write a review so that helps them to re consider their service! Unfortunately the reviews in trustpilot gives an impression it's their culture !! Hope one day they realize how important is to care customers !!!

1 febbraio 2026

Hello Yamsani,
Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that you had a negative experience with our customer service. This was not our intention, and we will take your comments into consideration for further follow-up.
Kind regards, Teleservice

Varning Varning Varning!

Varning Varning Varning!
Försök i möjligaste mån att undvika detta företag. Har fått ett antal fakturor som är fel och omöjliga att komma i kontakt med via mail och telefon. Skyller ifrån sig och vill inte kännas vid sina fakturor och helt omöjliga att kommunicera med. Urusel service och nonchalanta.

28 marzo 2025

Hej Katarina,
Vi ber om ursäkt för det inträffade. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en bra service. Om ditt problem ännu inte löst sig är du välkommen att kontakta vår support igen. Du når dem under vardagar 8-17 (lunchstängt 12.15-13).

Undvik

Undvik

tog ett 500/500 abonnemang som skulle kosta 238 i månaden

fick uppkoppling 150/170
fick faktura på 1183 kr för 2 månader

så hoppa över om möjligt

10 settembre 2024

Hej Daniel,
Vad tråkigt att höra att du fick en dålig upplevelse. Stöter du på problem är du alltid välkommen att kontakta vår support under vardagar 8-17, så hjälper de dig.

Hör gärna av dig till oss direkt om du har fortsatta problem.

Hälsningar, Teleservice

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più