Valutata 5 stelle su 5

Stod i valet och kvalet med att reparera min telefon eller köpa ny. Osma fixade batteribyte och skärmbyte vilket gör att den håller ett tag till. Bra kille med bra affärsidé och riktigt bra service!

Valutata 4 stelle su 5

Bra utfört jobb, smidigt att dem kommer hem, Får ej 5 stjärnor då det va lite si och så med tiden de skulle komma hit.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service av supertrevlig, kunnig reparatör som levererade med kvalité. Värt varenda krona att få så bra hjälp. Jag fick skärmen bytt snabbt och effektivt på min Iphone. Rekommenderas starkt!... Leggi di più

1. Negozio per la riparazione di cellulari
  2. Servizio di riparazione televisioni

Scritti dall'azienda

Phonelink.se är ett professionellt företag inom mobilreparationer i Sverige, specialiserat på reparation av mobiltelefoner, surfplattor och andra elektroniska enheter. Vi erbjuder snabba, pålitliga och prisvärda reparationstjänster med högkvalitativa reservdelar och erfarna tekniker. Vi hjälper både lokala kunder i utvalda städer och kunder i hela Sverige genom vår smidiga postreparation via PostNord. Oavsett om det gäller skärmbyte, batteribyte, felsökning eller andra tekniska problem, strävar vi alltid efter tydlig kommunikation, transparent prissättning och hög servicenivå. På Phonelink sätter vi kundnöjdhet i fokus. Vårt mål är att leverera hållbara mobilreparationer, snabb service och pålitlig support, så att våra kunder tryggt kan lämna sina enheter i våra händer.

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

4,7

Tutte le recensioni

30 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

PhoneLink erbjuder snabb

PhoneLink erbjuder snabb, smidig och enkel service från början till slut. Tydlig information ges om hur arbetet går till, vad som behöver göras och hur hela processen ser ut. Professionellt utfört med bra kommunikation genom hela ärendet. Rekommenderas varmt!

27 luglio 2026

Topp 👍🏻

9 luglio 2026

Otroligt tidseffektiv och professionell

Otroligt tidseffektiv och professionell service. Att få iPhones batteri bytt på 15 minuter direkt utanför bostaden är svårslaget. Processen var både enkel och prisvärd. Jag uppskattade särskilt det personliga bemötandet och att jag fick tydliga svar på alla mina frågor. Kan varmt rekommenderas!

15 giugno 2026

Fantastisk service

16 maggio 2026

Tvek inte

Tvek inte! Har du problem med mobilen så kontakta honom! Jag gjorde och är så nöjd efter jag fick tillbaka min mobil Verkligen:D

17 marzo 2026

Servicebil hem + proffsigt jobb = 5/5

Jag hittade faktiskt Phonelink av en slump när jag satt och scrollade TikTok. Jag såg deras klipp och blev direkt sugen på att testa, eftersom min dotters iPhone 12 hade fått en spräckt baksida.

Jag kan säga direkt: det här var ett riktigt bra beslut.
Allt från första kontakt till färdigt resultat kändes proffsigt och smidigt. Det som verkligen sticker ut är att de kommer med servicebil hela vägen till hemadressen, vilket gjorde att vi slapp krångel med att åka iväg, lämna in telefonen och vänta i flera dagar.

Kundbemötandet var toppklass, trevligt, tydligt och seriöst. Själva jobbet blev också riktigt bra – telefonen ser ut som ny igen och allt känns stabilt och välgjort.

Sammanfattningsvis:
Snabbt, smidigt, proffsigt och väldigt bra service.
Jag rekommenderar Phonelink starkt och kommer absolut använda dem igen om det skulle behövas.

28 gennaio 2026
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più