Pludselig ville min iPhone ikke tænde og jeg troede, at den var gået i stykker. Ekspedienten reddede min dag. Han var meget venlig, hjælpsom og service-minded. Det lykkedes ham ret hurtigt, at tænd... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Den på Amagerbrogade 28 skulde skifte en battari til min google pixel 7 pro. udskifning gik godt. men de kom til at lave en rød streg på skærmen. reparatøren sage det med det samme. og de vi... Leggi di più
Kunne ikke få internet på min mobil til at virke og var ved at forlige mig med at kortet nok var ødelagt og jeg skulle have ny telefon, men teknikeren hos telerepair blev ved med at søge på telefo... Leggi di più
Meget positiv oplevelse hos Telerepair i Lyngby. Jeg fik skiftet et batteri på min gamle MacBook. Hurtigt og proff. Senere havde jeg problemer med en inaktiv mailserver. Dette problem blev også... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio per la riparazione di cellulari
- Servizio di riciclaggio e sbloccaggio cellulari
- Negozio di telefoni cellulari
- Servizio per computer
- Servizio di riparazione telefoni
Scritti dall'azienda
Danmarks største reparatør af mobiltelefoner, tablets, computere og meget andet. Vi køber og sælger også refurbished telefoner!
Informazioni di contatto
Østerbrogade 140, 2100, København Ø, Danimarca
- info@telerepair.dk
- telerepair.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
God telefonrepratør
Jeg havde nogen problemer efter jeg havde været der og jeg skrev fik svar med det samme og en tid med det samme jeg kom ned lagde min telefon og fik den tilbage for 0kr virkelig god service og en kæmpe anbefaling
Rigtig god service samt oplevelse
Rigtig god service samt oplevelse. Blev hjulpet af Hamed.
Snyd & bedrageri
Jeg solgte en telefon nede i butikken på Falkoner alle, Frederiksberg.
Det er cirka 2 måneder siden, og jeg fik fortalt på dagen at jeg ville modtage pengene inden for 3 dage.
jeg har derefter ringet ind 1/2 gange om ugen 8 uger i træk og hørt om status på hvor mine penge bliver af, hvor jeg bliver mødt af et usigende og utydigt svar. jeg bliver cuttet af når jeg fortæller om problemet og kommer med samme utidige svar.
jeg har fået fortalt de ville ringe retur inden for 1 times tid ca 8 gange uden held
jeg håber jeg en dag ser mine penge

Risposta di Telerepair.dk
Rigtig hurtig og god service!
Jeg giver dem 10 stjerner
Jeg giver dem 10 stjerner.
Har besøgt dem/ham flere gange.
En gang havde jeg et “forståelse” problem, svar: det løser vi uden beregning! Så fint service.
Pga IOS opdatering kan vi ikke opdatere vores 2 iPhone 7 længere.
Vi fik 2 gode til tilbud på iPhone 14, billigere end blå avis, og med 2 års garanti. PLUS fuld opsætning transfer af billeder og div. Noget jeg ikke kender til og det ville nok tage mig en weekend :0).
Det tog 40 minutter. I ventetiden overhørte jeg flere kunders problemer -
Det er godt nok utroligt hvad ham kunne ordne on the spot. Venlig kompetent, på engelsk, meget dygtig.
En dejlig oplevelse i vores kompliceret dagligdag, hvor iPhones blot SKAL virke.
Hello from the inside of Telerepair,
Hello from the inside of Telerepair,
Some of the reviews comes from the clients that I’ve served them like I was trained inside this company and since I’ve left the company I would like to give them some feedback, after all I’ve worked with them for 2 years.
I don’t know how others feel when they go to work but for me it was like a second home. Great colleagues, great bosses and amazing things that I’ve learned due to this experience.
I will always remember that I was part of a great group of people that helped me through my journey and my life.
I am grateful and proud to say that it was a privilege and a blessing to meet such an incredible group.
I hope that you will continue to be what’s best for you and you will be how I’ve met you in person.
Have a wonderful year ahead 🍀
Rigtig god service
Rigtig god service
Fiksede min telefon på 5 min
Nem betaling
Fik repareret min iPhone på 15 min
Fik repareret min iPhone på 15 min. (Nyt ladestik) super god og venlig betjening.
Kan godt anbefale telerepair
Fuldstændig fantastisk service hos…
Fuldstændig fantastisk service hos Telerepair Amager, dejlig, venlig og effektiv service, har aldrig oplevet lignende nogen steder. Jeg er stor fan og kommer helt sikkert igen.
Good and professional service
Good and professional service. My girlfriend went with a totally broken phone rhey retrieved the entire data from it in a blink of a'n eye. Myself went with a charging problem on my phone and they cleaned up in no time. Nice friendly customer service.✌️
Meget anbefaler 5⭐
Ham der arbejder i butikken har hjulpet mig med min tidligere problem i telefonen. Han er hjælpsom og altid finder løsninger.. fra nu af kommer jeg kun her til at få min telefon repareret
Mit batteri i telefonen var sprunget
Mit batteri i telefonen var sprunget, fik nyt batteri, men fandt ud af efterfølgende at telefonen tændte og slukkede hele tiden. Jeg afleverede atter telefonen, og efter nogen dage fandt de skaden og jeg fik også en ny ramme. Prisen var så billig at jeg ofrede et nyt cover også.
Virkelig fin service
Above & Beyond oplevelse
Venlig betjening, service i top, til tiden, konkurrencedygtig, leverance indenfor 1,5 time og kvalitet i top.
Repair af IPhone både glas og bagsiden.
Kan kun give min bedste anbefalinger.
Jeg havde store problemer med mit…
Jeg havde store problemer med mit IPhone batteri. Jeg havde renset laderen, mente jeg, og var klar til at udskifte hele ladepartiet. Telerepair gave mig et tilbud, som jeg accepterede på stedet, og jeg fik at vide at min mobil ville være klar om ca 45 min. Jeg returnerede til butikken efter 45 min og fik at vide, at der i virkeligheden ikke var noget stort problem, og en bedre rensning var udført. Han ville ikke have penge for så lidt, men jeg betalte noget alligevel, men meget mindre end jeg havde accepteret. Sikken er ærlighed, og sikken en god service. Jeg vender helt sikkert tilbage med andet hardware, når jeg får problemer. Mange tak igen. Varm anbefaling.
Havde en super god oplevelse her
Havde en super god oplevelse her, fik min skærm byttet på min Iphone 16 pro, skærmen havde nogle fabriksfejl så de var så søde at kunne tilbyde mig en helt ny skærm som var af bedre kvalitet end den første som jeg betalte for. Alt i alt et godt sted at få repareret sit elektronik.
Super hurtige og effiktive
Super hurtige og effiktive, til den årlige service på min macbook pro.
Super service og hurtig betjening
Besøgte deres butik på Frederiksberg. Jeg blev mødt at super venlig og kompetent service, og med hurtig betjening på min reperation. Jeg ville klart anbefale Telerepair!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.