Pludselig ville min iPhone ikke tænde og jeg troede, at den var gået i stykker. Ekspedienten reddede min dag. Han var meget venlig, hjælpsom og service-minded. Det lykkedes ham ret hurtigt, at tænd... Leggi di più

Den på Amagerbrogade 28 skulde skifte en battari til min google pixel 7 pro. udskifning gik godt. men de kom til at lave en rød streg på skærmen. reparatøren sage det med det samme. og de vi... Leggi di più

Kunne ikke få internet på min mobil til at virke og var ved at forlige mig med at kortet nok var ødelagt og jeg skulle have ny telefon, men teknikeren hos telerepair blev ved med at søge på telefo... Leggi di più

Meget positiv oplevelse hos Telerepair i Lyngby. Jeg fik skiftet et batteri på min gamle MacBook. Hurtigt og proff. Senere havde jeg problemer med en inaktiv mailserver. Dette problem blev også... Leggi di più

1. Negozio per la riparazione di cellulari
  2. Servizio di riciclaggio e sbloccaggio cellulari
  3. Negozio di telefoni cellulari
  4. Servizio per computer
  5. Servizio di riparazione telefoni

Danmarks største reparatør af mobiltelefoner, tablets, computere og meget andet. Vi køber og sælger også refurbished telefoner!

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

4,9

Tutte le recensioni

128 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

God telefonrepratør

Jeg havde nogen problemer efter jeg havde været der og jeg skrev fik svar med det samme og en tid med det samme jeg kom ned lagde min telefon og fik den tilbage for 0kr virkelig god service og en kæmpe anbefaling

4 marzo 2026

Snyd & bedrageri

Jeg solgte en telefon nede i butikken på Falkoner alle, Frederiksberg.

Det er cirka 2 måneder siden, og jeg fik fortalt på dagen at jeg ville modtage pengene inden for 3 dage.

jeg har derefter ringet ind 1/2 gange om ugen 8 uger i træk og hørt om status på hvor mine penge bliver af, hvor jeg bliver mødt af et usigende og utydigt svar. jeg bliver cuttet af når jeg fortæller om problemet og kommer med samme utidige svar.

jeg har fået fortalt de ville ringe retur inden for 1 times tid ca 8 gange uden held

jeg håber jeg en dag ser mine penge

17 gennaio 2026
Logo di Telerepair.dk

Risposta di Telerepair.dk

Hej Alfred

Nu bliver vi desværre nødt til at svare på denne anmeldelse, og komme med den rigtige historie, da du ikke har ville tale med os i 2,5 måned nu - hvilket vi godt forstår sagens realitet taget i betragtning.

Du indleverer din iPhone 14 Pro d. 20/1 kl.17.28, og får at vide at vi først kan kigge på den dagen efter, da du ankommer 30 minutter inden vi lukker - alt godt her.

D.21/1 kl.17.44 godkender du en pris og får fortalt at det typisk tager 3-5 hverdage at overføre beløbet, men at det kan tage op til 7 hverdage - alt dette jf. oplysningerne om “salg” inde på vores hjemmeside også.

Du bliver dog også fortalt, at vi først kan overføre pengene, når du er logget ud af Apple ID på den indleverede enhed, da den ellers er ubrugelig for os.

Jf. vores opkaldsliste ringer du til os 5 gange på 3 uger (altså ikke 16 gange på 8 uger), og får af 4 forskellige medarbejdere at vide, at din enhed er sat til betaling, men at den først bliver godkendt når Apple ID er slået fra.

I stedet vælger du at lave en dårlig anmeldelse af vores firma og butik.
Vi tager efterfølgende kontakt til dig på mail og telefon, men du vil ikke have nogen dialog. Da vi overholder vores aftaler, som også kan ses på resterende anmeldelser, så overfører vi beløbet til dig d. 11/2 kl. 13.41 hvorfor vi også står lidt uforstående hen, da dette jo er 15 hverdage efter godkendelsen af prisen, og ikke de 8 uger du skriver i din anmeldelse? Denne overførsel sker dog også TRODS at din telefon er direkte til skraldespanden, da Apple ID’et endnu ikke er slået fra.

Vi er ærligt talt meget kede af din anmeldelse, og den manglende lyst til dialog. Dog kan vi se på din historik at du har lavet lignendende nummer med andre firmaer - øv! Du er mere end velkommen til at tage fat i os en dag, hvis du ønsker at løse denne sag på en ordentlig måde.

Du ønskes en god dag.

Med venlig hilsen,
👩🏼 Isabel fra Telerepair
✨ Compliance Team ✨
📱 Telerepair Group
📧 info@telerepair.dk
📞 +45 70 60 55 90

Jeg giver dem 10 stjerner

Jeg giver dem 10 stjerner.
Har besøgt dem/ham flere gange.
En gang havde jeg et “forståelse” problem, svar: det løser vi uden beregning! Så fint service.

Pga IOS opdatering kan vi ikke opdatere vores 2 iPhone 7 længere.
Vi fik 2 gode til tilbud på iPhone 14, billigere end blå avis, og med 2 års garanti. PLUS fuld opsætning transfer af billeder og div. Noget jeg ikke kender til og det ville nok tage mig en weekend :0).
Det tog 40 minutter. I ventetiden overhørte jeg flere kunders problemer -
Det er godt nok utroligt hvad ham kunne ordne on the spot. Venlig kompetent, på engelsk, meget dygtig.
En dejlig oplevelse i vores kompliceret dagligdag, hvor iPhones blot SKAL virke.

7 gennaio 2026

Hello from the inside of Telerepair,

Hello from the inside of Telerepair,

Some of the reviews comes from the clients that I’ve served them like I was trained inside this company and since I’ve left the company I would like to give them some feedback, after all I’ve worked with them for 2 years.
I don’t know how others feel when they go to work but for me it was like a second home. Great colleagues, great bosses and amazing things that I’ve learned due to this experience.
I will always remember that I was part of a great group of people that helped me through my journey and my life.

I am grateful and proud to say that it was a privilege and a blessing to meet such an incredible group.

I hope that you will continue to be what’s best for you and you will be how I’ve met you in person.

Have a wonderful year ahead 🍀

29 gennaio 2026

Good and professional service

Good and professional service. My girlfriend went with a totally broken phone rhey retrieved the entire data from it in a blink of a'n eye. Myself went with a charging problem on my phone and they cleaned up in no time. Nice friendly customer service.✌️

20 gennaio 2026

Meget anbefaler 5⭐

Ham der arbejder i butikken har hjulpet mig med min tidligere problem i telefonen. Han er hjælpsom og altid finder løsninger.. fra nu af kommer jeg kun her til at få min telefon repareret

14 gennaio 2026

Mit batteri i telefonen var sprunget

Mit batteri i telefonen var sprunget, fik nyt batteri, men fandt ud af efterfølgende at telefonen tændte og slukkede hele tiden. Jeg afleverede atter telefonen, og efter nogen dage fandt de skaden og jeg fik også en ny ramme. Prisen var så billig at jeg ofrede et nyt cover også.
Virkelig fin service

10 gennaio 2026

Jeg havde store problemer med mit…

Jeg havde store problemer med mit IPhone batteri. Jeg havde renset laderen, mente jeg, og var klar til at udskifte hele ladepartiet. Telerepair gave mig et tilbud, som jeg accepterede på stedet, og jeg fik at vide at min mobil ville være klar om ca 45 min. Jeg returnerede til butikken efter 45 min og fik at vide, at der i virkeligheden ikke var noget stort problem, og en bedre rensning var udført. Han ville ikke have penge for så lidt, men jeg betalte noget alligevel, men meget mindre end jeg havde accepteret. Sikken er ærlighed, og sikken en god service. Jeg vender helt sikkert tilbage med andet hardware, når jeg får problemer. Mange tak igen. Varm anbefaling.

8 gennaio 2026

Havde en super god oplevelse her

Havde en super god oplevelse her, fik min skærm byttet på min Iphone 16 pro, skærmen havde nogle fabriksfejl så de var så søde at kunne tilbyde mig en helt ny skærm som var af bedre kvalitet end den første som jeg betalte for. Alt i alt et godt sted at få repareret sit elektronik.

8 gennaio 2026